Tak trochu jiná otvíračka :D

icheius
Veterán
Veterán

Re: Tak trochu jiná otvíračka :D

Příspěvek od icheius »

Mě military zajímá a baví,takže ty kartičky se mi líbí...Mám i malou sbírku něměckých metálů z WWII a zajímá mě historie Wehrmachtu.A kartička s ukázkou kobercového náletu mě taky nikterak nepohoršuje,aspoň vidí jka to vypadá...řekněte mi kdo z vás si jako malý nehrál na vojáky a neměl doma alespoň jednu malou pistolku....A jsou z Vás magoři a zabijáci ?Počítám ,že ne.A jak už někdo psal,v bedně je denně,tolik svinstva,že nějaká série kartiček s válečnou tématikou nikoho nemůže ohrozit.Jestli je to propaganda a má to krýt pochybné útoky USA na jiné země pod záminkou světového míru ,to je věc úplně jiná...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

Molda píše:Míšo asi si nečekala v co se na foru zvhrne tvuj nevinný nápad si se zajímavosti koupit pár netradičních balíčků, že? :D
Tak tohle jsem vážně nečekala. Nechápu co je špatného na pár balíčcích s tématikou války v Perském zálivu. Já jsem tu už jednou psala, že se za prvé nevyžívám ve válečné tématice a nejsem zastánce politiky USA.
Jasně každý má na tyhle jiný názor, ale odsoudit někoho, že si koupil pár neobvyklých balíčků mi příjde ubohý. Vždyť na tom nic špatného není.
Krom toho já už tady taky psala, že jsem si to koupila tyhle balíčky z důvodu, že bych se z těch kartiček mohla dozvědět zajímavé informace o tomhle válečném konfliktu, které se mi třeba budou hodit u zkoušky z Dějin 20. století.
A mimojiné, na těch dvou balíčkách je napsáno, že veškerý výtěžek z prodeje těchto kartiček jde na rodiny válečných veteránů z toho válečného konfliktu.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Obrázek

wrc3
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od wrc3 »

Asi tak. Člověk tady dá nějaké balíčky pro zajímavost. A řešit tady, že Amerika jsou hajzli a napadaj státy, a nevím co ještě, mi příjde trochu mimo mísu ne? Na moji reakci bože můj, se dočkám, že prý mi nakope nějaký učenec mistra světa či co. Jsem svině no :(
MARC ANDRE FLEURY / KRIS LETANG + PENS

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

SugarRay píše:Mě to hlavně přijde jako hrozná drzost od Američanů , po tom všem co dělaj si ještě vydávat takový karty no oni prostě můžou všechno , nemaj žádný hranice . Takový karty mě osobně prostě normální nepřijdou .
Co se objevuje v TV to je kapitola sama pro sebe , to je většinou taky všechno made in Usa .
Když to takhle bereš, tak bys nemohl sbírat ani ty hokejový kartičky, když jsou made in USA...
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Obrázek

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

wrc3 píše:Asi tak. Člověk tady dá nějaké balíčky pro zajímavost. A řešit tady, že Amerika jsou hajzli a napadaj státy, a nevím co ještě, mi příjde trochu mimo mísu ne? Na moji reakci bože můj, se dočkám, že prý mi nakope nějaký učenec mistra světa či co. Jsem svině no :(
Jo, už lituji, že jsem to sem dala. :( Vždyť jsem neprovedla hrdelní zločin, že jsem sem dala něco netradičního. No a co, že je to s válečnou tématikou? Já myslím, že jsem úplně normální. Jen mě prostě zajímá historie a tohle historie je taky...
Obrázek

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

mato píše:Nejdem sa do toho montovať ale asi najväčšia úchylka je zbieranie tých sexy babeniek *rfl* *rfl*
Inač Míšo smiem vedieť ako to je so zadnými stranami kartičiek? Sú tam obrazky alebo čisto text? :)
Vždy je tam nějaký text. A jsou to velmi zajímavé věci, které třeba člověk neví. :)
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Osobně mě ty karty hodně překvapily, vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. Takže moc díky za rozšíření kartičkářských obzorů ;) . A když nad tím přemýšlím, tak souhlasím s Míšeným názorem, že se jedná v podstatě o určitou formu zachycení historie (bohužel ne zrovna příjemné, ale na tom my asi nic nezměníme), které je blízké Američanům - tzn. kartičky, které mají mám takový pocit snad ke všemu. U nás by spíš vyšla kniha nebo třeba dokument na dévédéčku a nikdo by se nad tím nepozastavil. A že je to forma propagandy? - to jsou i ty knihy, natočené dokumenty apod. vždy záleží na každém, jakou informaci si odnese ...

Rader99
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rader99 »

Nenech si kazit otvíračku, za jakým účelem byly karty vyráběny stejně nikdo nemůže vědět, Ty taky operaci na blízkém východě neplánuješ a zbytek patří spíš do politického tématu.

martink
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od martink »

Viděl jsem na kartách kde co, ale tohle by mě ani ve snu nenapadlo :)
Sháním tyto řadovky k dokončení setů:

2002-03 Upper Deck Foundations - 28, 40, 52, 64, 76, 88
2001-02 Upper Deck Legends
2001-02 Fleer Greats of the Game

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Miso ty si všechno moc bereš to je těžký s tebou to aby člověk nepsal radši nic .
WRC nevim proč tady brečíš , jak jsem ti psal do SZ tak osobní setkání neni problem , napsal jsem jenom to co jsi chtěl slyšet tak teď nebuď ublíženej . A Bajko neni mistr světa ale republiky . Jestli ještě něco máš tak SZ ;)
ps- každej nemůže být tak inteligentní ale mám taky právo na názor :D
Obrázek

moosee
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od moosee »

Tak na tohle jsem bzl hodně zvědavej *rfl* a celkem dobrý. Fajn nápad *cl*
Škoda že tam není třeba karta War Used šrapnel/kulka *lgh*

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

SugarRay píše:Miso ty si všechno moc bereš to je těžký s tebou to aby člověk nepsal radši nic .
WRC nevim proč tady brečíš , jak jsem ti psal do SZ tak osobní setkání neni problem , napsal jsem jenom to co jsi chtěl slyšet tak teď nebuď ublíženej . A Bajko neni mistr světa ale republiky . Jestli ještě něco máš tak SZ ;)
ps- každej nemůže být tak inteligentní ale mám taky právo na názor :D
Ano, člověk má právo na svůj názor. Já ti to neberu a ani komukoliv jinýmu, komu se tyhle kartičky nelíbí. Jen to stačí napsat slušně.
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ano, člověk má právo na svůj názor. Já ti to neberu a ani komukoliv jinýmu, komu se tyhle kartičky nelíbí. Jen to stačí napsat slušně.
Jo o to jde předevšim , v týhle době zvlášť . :thumbup:
Obrázek

millpeng
Opora
Opora

Příspěvek od millpeng »

SugarRay píše:...napadnou kdekoho se jim zlíbí , nemusí se nikomu zpovídat ani mezinárodnímu trestnímu soudu...
s tím musím jen souhlasit, válečná politika USA je největší teror v poválečné historii :-(
Pittsburgh Penguins : 2.877 / 25.518
Pat LaFontaine : 133 / 1.002_______ Nabízejte Score Glossy 11/12 : 402 / 500

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“