Tak trochu jiná otvíračka :D
Re: Tak trochu jiná otvíračka :D
Mě military zajímá a baví,takže ty kartičky se mi líbí...Mám i malou sbírku něměckých metálů z WWII a zajímá mě historie Wehrmachtu.A kartička s ukázkou kobercového náletu mě taky nikterak nepohoršuje,aspoň vidí jka to vypadá...řekněte mi kdo z vás si jako malý nehrál na vojáky a neměl doma alespoň jednu malou pistolku....A jsou z Vás magoři a zabijáci ?Počítám ,že ne.A jak už někdo psal,v bedně je denně,tolik svinstva,že nějaká série kartiček s válečnou tématikou nikoho nemůže ohrozit.Jestli je to propaganda a má to krýt pochybné útoky USA na jiné země pod záminkou světového míru ,to je věc úplně jiná...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle jsem vážně nečekala. Nechápu co je špatného na pár balíčcích s tématikou války v Perském zálivu. Já jsem tu už jednou psala, že se za prvé nevyžívám ve válečné tématice a nejsem zastánce politiky USA.Molda píše:Míšo asi si nečekala v co se na foru zvhrne tvuj nevinný nápad si se zajímavosti koupit pár netradičních balíčků, že?
Jasně každý má na tyhle jiný názor, ale odsoudit někoho, že si koupil pár neobvyklých balíčků mi příjde ubohý. Vždyť na tom nic špatného není.
Krom toho já už tady taky psala, že jsem si to koupila tyhle balíčky z důvodu, že bych se z těch kartiček mohla dozvědět zajímavé informace o tomhle válečném konfliktu, které se mi třeba budou hodit u zkoušky z Dějin 20. století.
A mimojiné, na těch dvou balíčkách je napsáno, že veškerý výtěžek z prodeje těchto kartiček jde na rodiny válečných veteránů z toho válečného konfliktu.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

Asi tak. Člověk tady dá nějaké balíčky pro zajímavost. A řešit tady, že Amerika jsou hajzli a napadaj státy, a nevím co ještě, mi příjde trochu mimo mísu ne? Na moji reakci bože můj, se dočkám, že prý mi nakope nějaký učenec mistra světa či co. Jsem svině no 

MARC ANDRE FLEURY / KRIS LETANG + PENS
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Když to takhle bereš, tak bys nemohl sbírat ani ty hokejový kartičky, když jsou made in USA...SugarRay píše:Mě to hlavně přijde jako hrozná drzost od Američanů , po tom všem co dělaj si ještě vydávat takový karty no oni prostě můžou všechno , nemaj žádný hranice . Takový karty mě osobně prostě normální nepřijdou .
Co se objevuje v TV to je kapitola sama pro sebe , to je většinou taky všechno made in Usa .
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Jo, už lituji, že jsem to sem dala.wrc3 píše:Asi tak. Člověk tady dá nějaké balíčky pro zajímavost. A řešit tady, že Amerika jsou hajzli a napadaj státy, a nevím co ještě, mi příjde trochu mimo mísu ne? Na moji reakci bože můj, se dočkám, že prý mi nakope nějaký učenec mistra světa či co. Jsem svině no

-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Vždy je tam nějaký text. A jsou to velmi zajímavé věci, které třeba člověk neví.mato píše:Nejdem sa do toho montovať ale asi najväčšia úchylka je zbieranie tých sexy babeniek![]()
![]()
Inač Míšo smiem vedieť ako to je so zadnými stranami kartičiek? Sú tam obrazky alebo čisto text?

Osobně mě ty karty hodně překvapily, vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. Takže moc díky za rozšíření kartičkářských obzorů
. A když nad tím přemýšlím, tak souhlasím s Míšeným názorem, že se jedná v podstatě o určitou formu zachycení historie (bohužel ne zrovna příjemné, ale na tom my asi nic nezměníme), které je blízké Američanům - tzn. kartičky, které mají mám takový pocit snad ke všemu. U nás by spíš vyšla kniha nebo třeba dokument na dévédéčku a nikdo by se nad tím nepozastavil. A že je to forma propagandy? - to jsou i ty knihy, natočené dokumenty apod. vždy záleží na každém, jakou informaci si odnese ...

Nenech si kazit otvíračku, za jakým účelem byly karty vyráběny stejně nikdo nemůže vědět, Ty taky operaci na blízkém východě neplánuješ a zbytek patří spíš do politického tématu.
Viděl jsem na kartách kde co, ale tohle by mě ani ve snu nenapadlo 

Sháním tyto řadovky k dokončení setů:
2002-03 Upper Deck Foundations - 28, 40, 52, 64, 76, 88
2001-02 Upper Deck Legends
2001-02 Fleer Greats of the Game
2002-03 Upper Deck Foundations - 28, 40, 52, 64, 76, 88
2001-02 Upper Deck Legends
2001-02 Fleer Greats of the Game
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Miso ty si všechno moc bereš to je těžký s tebou to aby člověk nepsal radši nic .
WRC nevim proč tady brečíš , jak jsem ti psal do SZ tak osobní setkání neni problem , napsal jsem jenom to co jsi chtěl slyšet tak teď nebuď ublíženej . A Bajko neni mistr světa ale republiky . Jestli ještě něco máš tak SZ
ps- každej nemůže být tak inteligentní ale mám taky právo na názor
WRC nevim proč tady brečíš , jak jsem ti psal do SZ tak osobní setkání neni problem , napsal jsem jenom to co jsi chtěl slyšet tak teď nebuď ublíženej . A Bajko neni mistr světa ale republiky . Jestli ještě něco máš tak SZ

Tak na tohle jsem bzl hodně zvědavej
a celkem dobrý. Fajn nápad
Škoda že tam není třeba karta War Used šrapnel/kulka

Škoda že tam není třeba karta War Used šrapnel/kulka

-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Ano, člověk má právo na svůj názor. Já ti to neberu a ani komukoliv jinýmu, komu se tyhle kartičky nelíbí. Jen to stačí napsat slušně.SugarRay píše:Miso ty si všechno moc bereš to je těžký s tebou to aby člověk nepsal radši nic .
WRC nevim proč tady brečíš , jak jsem ti psal do SZ tak osobní setkání neni problem , napsal jsem jenom to co jsi chtěl slyšet tak teď nebuď ublíženej . A Bajko neni mistr světa ale republiky . Jestli ještě něco máš tak SZ![]()

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo o to jde předevšim , v týhle době zvlášť .Ano, člověk má právo na svůj názor. Já ti to neberu a ani komukoliv jinýmu, komu se tyhle kartičky nelíbí. Jen to stačí napsat slušně.

s tím musím jen souhlasit, válečná politika USA je největší teror v poválečné historiiSugarRay píše:...napadnou kdekoho se jim zlíbí , nemusí se nikomu zpovídat ani mezinárodnímu trestnímu soudu...

Pittsburgh Penguins : 2.877 / 25.518
Pat LaFontaine : 133 / 1.002_______ Nabízejte Score Glossy 11/12 : 402 / 500
Pat LaFontaine : 133 / 1.002_______ Nabízejte Score Glossy 11/12 : 402 / 500