Vánoční sedma aneb Tak šel čas

Odpovědět
lajbour
Zkušený
Zkušený

Vánoční sedma aneb Tak šel čas

Příspěvek od lajbour »

Asi jako většina zdejších přispěvatelů jsem ani já neodolal a nadělil si svého malého sběratelskohokejového ježíška. Pořídil jsem si 7 balíčků karet z rozmezí přesně 20 let. Posuďte sami, jak moc byl štědrý. Zda jsem byl hodný či mám ještě co napravovat...:-)

Obrázek

Fleer 94-95
Pro mě totální srdcovka. Asi už legendární dvojobrázky golmanů a krásně barevné řadovky. Určitě to není naposledy, co jsem si je koupil. Pepa Beránek a Albi Reichel opravdu potěšili. A když na mě, jako na sběratele Žraloků, jako první vykoukl Arturs, prožitek byl téměř dokonalý.
Obrázek

Donruss Elite 96-97
Tady jsem si trošku zaexperimentoval a rozhodně nelituji. Kartičky jsou krásně designované a lesklé - v jednoduchosti je síla. Kdysi jsem jednu kartčku vlastnil a bláhově si myslel, že se jedná o cenný inzert...:-) No jo, krásně naivní léta...
Obrázek

Pacific Paramount 2000
Asi jediný balíček, u kterého jsem tak trochu šlápnul vedle. Dílem je to tím, že jsem si popletl tento produkt s jiným a očekával tak i jiné kartičky a dílem je to tím, že se mi kartičky samotné ani moc nelíbí. Inu, co se dá dělat...
John Madden je Cooper paralel
Obrázek

Pacific 2004
Tady naopak panuje velká spokojenost. Kartičky jsou velice povedené a uvidíte sami na závěr, že mi přálo i štěstí s jejich obsahem...
Obrázek

UD Rookie Update 05-06
Absolutní krok do neznáma a volba byla velice spontánní s nadějí, že právě tento krok přinese nečekané štěstí. Nestalo se. Pět řadovek bylo mírným zklamáním, nicméně i tak jsou karty velice líbivé...
Obrázek

Panini Contenders 11-12
Pro mě asi nejpohlednější Contendery. Určitě jsem je nezvolil naposledy...
Obrázek

O-Pee-Chee 14-15
Pro mě produkt č.1 od návratu ke sbírání. Krásné řadovky a spousta paralelek...
Obrázek

Ovšem to není vše. Jak se sluší a patří, to nejlepší na závěr...:-)

3. místo
Svatý Patrick (Fleer 94-95)
Obrázek

2. místo
Když jsem kdysi začínal se sbíráním byly jersey karty velkými hity, dnes už tomu tak není. ovšem to jim neubírá na kráse a hodnotě, kterou si jim každý sběratel přisoudí sám...
Zlobivý Ilja (Pacific 2004)
Obrázek

1. místo
Když jsem otvíral tyto balíčky, tajně jsem ve skrytu duše doufal v první opravdovou podpisovku. A povedlo se. Čert vem, že jméno stojí za prd (zrovna nedávno jsem četl, že hráč poputuje asi na farmu). Ale lidi, je to přece poprvé, co na mě vykoukla fixem poskvrněná kartička. A ruku na srdce, ono to napoprvé málokdy za něco stojí, a to nejen ve sbírání čehokoliv... :thumbup:
"Neznámý" Anthony (O pee Chee 14-15)
Obrázek

Závěrem bych chtěl říct, že otvíračku jsem si užil a už se těším, až bude zase po výplatě...:-)
Díky za váš čas, omlouvám se za kvalitu fotek - snad z nich něco vykoukáte a všem přeju hodně štěstí při otevírání...
Naposledy upravil(a) lajbour dne čtv 15. pro 2016 22:17:52, celkem upraveno 1 x.
Patrick Marleau (SJ)
281/???

MVP 98/99
Base 220/220 Silver Script 209/220 Gold Script 25/220 Super Script 1/220
OT Heroes 15/15 Power Game 15/15 Special Forces 15/15 Snipers 12/12
Dynamics 15/15 Souvenirs11/14 ProSign 21/33

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Vánoční sedma aneb Tak šel čas

Příspěvek od Dampa17 »

Moc pěkný a na sedm paklíků i hodně dobrý výsledek - podpis, byť slabší + jsy, byť zlobivý Ilja + podařený insertík se samotným St. Patrickem - za mě určitě *gc* a dle popisu si myslím, že sis to užil stejně, jak kdybys otevíral Cupy ;) ... ať se příště zase daří

martymcfly1
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od martymcfly1 »

Ač Kovalčuka nemám rád, tak ten se povedl, protože z jednoho paklu vytáhnout džersynu z roku 2004 = velká klika *cl*

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

za takovou podpisovku " pekne" dekuju... :-( to jsem ti tu kartu mohl pocmarat fixou takhle taky... :-( pral bych ti lepsi podpis když byl první
(

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

:) Tak toho Ilyu jsem vytáhl na stejné kartě i se stejným kusem dresu a taky z jednoho paklíku. Paráda. *gc*
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

nsxhitman
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od nsxhitman »

Duclair má velký potenciál, letos mu to moc nejde. A komu taky jo v Arizoně, že? :-)
Jose Theodore, insertní série gólmanů

The Thing
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od The Thing »

Pěkný break se zajímavě namíchanými balíčky a ještě lepší prezentací. Fleer Ultra z téhle sezóny taky můžu.
A jen na okraj, za ten podpis co tam Duclair předvedl, bych mu docela tu farmu na nějaký ten čas i přál *zurim*
Sbírám převážně karty těchto legend: Pat LaFontaine, Mario Lemieux, Rod Brind'Amour

Můj wantlist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=12612

lajbour
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od lajbour »

No, třeba na sobě chlapec ještě zapracuje... A to jak v hokeji, tak i při podepisování kartiček... :-)
Patrick Marleau (SJ)
281/???

MVP 98/99
Base 220/220 Silver Script 209/220 Gold Script 25/220 Super Script 1/220
OT Heroes 15/15 Power Game 15/15 Special Forces 15/15 Snipers 12/12
Dynamics 15/15 Souvenirs11/14 ProSign 21/33

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“