Listopadové balíčky

Odpovědět
Ceris
Hvězda
Hvězda

Listopadové balíčky

Příspěvek od Ceris »

Rád Vás opět všechny zdravím, :wave:

nový měsíc, nové modré balíčky byly již vyprodány a opět jsem si minulý týden po měsíční pauze chtěl dopřát trochu sběratelské radosti. Pokračuji stále ve své tradici 2 modré balíčky + 1 balíček z 90 let. Tentokráte padla volba na 1997-98 Pinnacle hockey balíček.

Obrázek

Modré balíčky jsou zkrátka skvělý a pestrý produkt. Nikdy nevíte co v nich objevíte a pocit zklamání zde snad žádný skromný sběratel nemůže mít.

1. Modrý balíček - Nazval bych ho balíčkem Red Wings :D Datsyuk v limitu /299 a Bobby Hull mile překvapil :)

Obrázek
Obrázek

2. Modrý balíček - Naopak tento balíček patřil hráčům Dallasu. Dále Jeff Friesen v limitu /3099 a zajímavá karta Brandona Saada

Obrázek
Obrázek

Samozřejmě v tomto balíčku chybí poslední karta, která je zde zaručena. Bude to podpis nebo jersey? Povedlo se obojí :thumbup:

Obrázek

No a nakonec jsem si nechal nostalgický balíček 1997-98 Pinnacle

Obrázek
Obrázek

Co k tomu jen dodat. Skvělá rozbalovačka se vším všudy. Očekávání překonáno a těším se na další, přičemž doufám, že se tu objeví více ukázek z modrých či jiných speciálních balíčků jelikož i když nenajdete hit, je přeci stále co ukazovat ne?

*thks*
Sbírám:

Marc Denis - 790/852

K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.

Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548

Ales
Zkušený
Zkušený

Re: Listopadové balíčky

Příspěvek od Ales »

Ceris, já už jsem si říkal jestli se tu tvé modré objeví :D A opět velká paráda. Ness musel hodně překvapit stejně jako obsah Pinnacle balíčku - Jarda, Wayne, RC Svejkovskyho :clap: co více si zřejmě přát že? :) Ranforda bych si rád zamluvil.
Sbírám vše co se týká Edmontonu Oilers

Tradelist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=10649

Nelly
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Nelly »

Každý balíček pro jeden tým, to je povedené :D Modré se ti vážně povedly. Ten Ness je vážně supr trefa na modré, gratuluji :) I Pinnacle balíček jsi měl myslím moc povedený, hlavně tedy co se jmen týče :) najít Jarouše a Wayna v jednom balíčku se jen tak nepoštěstí. Moc hezká podívaná na všechny karty :) Doufám, že se pochlubí více lidí s obsahem modrých. PS: Toho Paťase si zamlouvám, prosím :D

kukuklan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od kukuklan »

Ahoj, pěkné kousky si ta měl v těch modrákách :) velká gratulace!! A balíček Pinnacle výborný jména Jágr a Gretzky, to je fakt štěstí :) ostatně jak píše Nelly. Já mám na cestě 4 paklíky modráků, tak pak se také pochlubím co jsem nalezl :)
Montreal Canadiens
Saku Koivu
Vybrané sety NHL

Arwen
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Arwen »

Měsíc co měsíc v pravidelném intervalu, že Ceris? :) Ale jsem hodně ráda, že zde modré jako jeden z mála v poslední době prezentuješ ať už v nich najdeš cokoliv + s pěknou vzpomínkou v podobě staršího balíčku. :wave: Co jsem se dívala, tak to byly hodně dobré modré balíčky :) Gratuluji ti ke všem získaným kartám :clap:

PS: Ten Aaron si zasloužil lepší fotku :D
Sbírám pouze Kosatky a nic jiného.

Nejhorší na krásném sběratelství karet jsou lidé, kteří tomu buď nerozumí nebo se tím jen obohacují.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“