Možná si říkate, že už bych měl lepší pořídit si box, ale já mám rád různorodý break a hlavně mě láká naděje vytáhnout víc insertů, paralelek, hitů a dalších čupr věcí než je garantováno v nějakém boxu. A také jsem limitovaný financemi, vzhledem k tomu, že jsem stále studentem.
No nebudu vás nudit omáčkou, tady je break.
BD 13/14, UD 13/14 s1,s2, Pacific 2001, Pacific CR 03/04, MvP 00/01 Stanley Cup, Mvp 07/08, Topps Stars 01, SP authentic 13/14, Score 13/14

Score 13/14

Tady jsem bohužel nějak špatně naskenoval jednu stránku a už to mám roztřizené, tak jen textově. V balíčku jsem našel Black paralelku Luke Adama a spoustu goldek rookies, leaders a řadovek + to co je na fotce, takže spokojenost.
MvP 07/08

V každém baličku něco bylo + Kuba /100
Pacific Crown Royale 03/04

Cílem bylo získat nějakou jersynu + nějaký ten insertík a to se mi podařilo.
Topps Stars 01

Tenhle produkt mám hrozně rád, a s obsahem tří balíčku jsem nesmírně spokojen!

Daniel Sedin /99
Kimmo Timonen /299
BD 13/14, UD 13/14, Pacific 2001

Co dodat, obsah dvou balíčků BD je parádní!

Gallagher /150
U UDček jsem doufal v nějaký young guns, nepovedlo se, nevadí.
Pacific jedna limitace, ale nejsem schopný rozluštit jestli je to /40 nebo /10, ale spíš to bude ta /40.
Mvp 00/01 Stanley Cup edition a SPA 13/14

SPA bohužel nic, tajně jsem doufal ve future watch, ale ze dvou balíčků bych asi chtěl moc.
U Mvp jsem se trošku zhrozil, když jsem ty balíčky vytáhl z obálky. Byly celé něčím slité a vypadaly hrozně. Naštěstí karty nebyly poškozeny a za odměnu jsem dostal jeden krásný bonus!

Vůbec jsem netušil, že můžu v tak "staré" sérii vytáhnout tak parádní věc!

S breakem jsem absolutně spokojený a u balíčků ještě určitě nějakou dobu zůstanu.