2x Artifacts 14-15, 2x Gold
Re: 2x Artifacts 14-15, 2x Gold
Northof7 měl vždy tuny ITG a nic jiného. Ale po prodeji ITG Leafu vytasil do boje s kartami, které nikdy za posledních 5, 8 let, nebyly vidět. A přesně to co popisuje Vodry se mi stávalo. Ale i na jeho prodejích je vidět, že lidi ztratili důvěru a to zatraceně... Na Hašanovo kartách mohu doložit, pády jsou od 220USD do 29.99...na 3 kartách, což je k zamyšlení. Karty si myslím, že levý nejsou, ale kde je vzal, to je velkou záhadou.
Je to určitě člověk napojený na ITG, ale aby vytáhl gold masku Hašana /10 3x po sobě, to sorry, náhoda? Zvlášť když se neobjevila nikdy za posledních 5 let, na to dám ruku do ohně.
Že by hodně rozbaloval nehrozí, ty boxy se nikde sehnat v takovém měřítku nedají.
Je to určitě člověk napojený na ITG, ale aby vytáhl gold masku Hašana /10 3x po sobě, to sorry, náhoda? Zvlášť když se neobjevila nikdy za posledních 5 let, na to dám ruku do ohně.
Že by hodně rozbaloval nehrozí, ty boxy se nikde sehnat v takovém měřítku nedají.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Tak, jako je Ontario líhní zástupů hokejových talentů, věřím, že to bude i oblast zaslíbená sběratelům...navíc Richmod Hill je předměstí Toronta. Chci tím říct, že mi nepřipadá nepravděpodobné, že tam probíhá takových kšeftů s kartami, o kterých se nám ani nezdá, proto mi stejně nepravděpodobně nepřipadá ani fakt, že by jeden sběratel/obchodník měl přístup k tolika výjimečným kartám...
Sbírám Wayne Gretzky, Tie Domi (memorabilia), podpisy legend Oilers
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE
Nechci se vazne v tom moc pitvat ale ta otázka kde je vzal nebo spis jakým způsobem se k nim dostal je na místě. Když je karta v limitu /10 nebo ten můj quad /9a tři čtyři ma on a nejspíš je z boxu nevytahl. Tak bud je jich víc a nebo všech devět v boxu nebylo a normální člověk kterej si koupi box za celkem velký peníze nemá šanci takovou kartu vytáhnout jak není napojenej...no jak říkám nechci se v tom moc pitvat 
Leda jak píše amundsen,třeba je to tady pro nás tak nepredstavitelny ze za tím něco hledame. Ale mít stejnou kartu v tak nízkým limitu je stejnak divny.

Leda jak píše amundsen,třeba je to tady pro nás tak nepredstavitelny ze za tím něco hledame. Ale mít stejnou kartu v tak nízkým limitu je stejnak divny.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Může to být klidně velkoodběratel od ITG, který vždy zkoupil půlku nákladu. Pokud vím, tak se něco podobného dělo s KHL kartami? Taky jsem od něj již mnohokrát bral.
Já se v tom taky nechci rýpat, už i proto, že jsem hodně karet koupil:-)).
Ale když to začalo, napadlo mě už taky, zda se právě nezneužívá toho, že na kartách není vyražená limitace. Přeci jen, u UD je fals dost nepravděpodobný (aby byla 2x karta 2/9, to je dost nápadný). Ale až na jednu kartu, která se mi fakt nezdála, se mi karty jako nějaký levý nezdají. A troufnu si tvrdit, že levý nejsou.
Nicméně, už jsem taky přestal nakupovat ty staré ITG, a když tak je beru jinde.
To co North vytasil hned po krachu ITG, to bylo těžko uvěřitelný a ty lepší karty /9 tam fakt točil několikrát.
Ale když to začalo, napadlo mě už taky, zda se právě nezneužívá toho, že na kartách není vyražená limitace. Přeci jen, u UD je fals dost nepravděpodobný (aby byla 2x karta 2/9, to je dost nápadný). Ale až na jednu kartu, která se mi fakt nezdála, se mi karty jako nějaký levý nezdají. A troufnu si tvrdit, že levý nejsou.
Nicméně, už jsem taky přestal nakupovat ty staré ITG, a když tak je beru jinde.
To co North vytasil hned po krachu ITG, to bylo těžko uvěřitelný a ty lepší karty /9 tam fakt točil několikrát.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si dobře pamatuju, tak měl tento prodejce spoustu ITG karet i před krachem ITG.
On prodává několik let jen ITG. Ale nikdy před koncem ITG neměl tolik pecek najednou. U Haška vytasil /10 (VIP AUTO JSY) kartu 3x během 2 měsíců... Kterou jsem nikde neviděl 5, možná 8 let, dokonce třeba GOLD masky jsem neviděl nikdy... on měl 3. To je bohužel fakt...
To je samozřejmě možné, ale proč by s kartami z roku 2000 otálel takovou dobu, když ceny karet spadly minimálně o 200% dolů?valento3 píše:Může to být klidně velkoodběratel od ITG, který vždy zkoupil půlku nákladu. Pokud vím, tak se něco podobného dělo s KHL kartami? Taky jsem od něj již mnohokrát bral.
North-of-7 je velký odběratel ITG co chápu, dřív samozřejmě prodával BAP. Od něj jsem často kupoval karty Šatana do své sbírky. Když dáte hledat tohle jméno googlem, najdete odkaz na jeden velký obchod,
Jinak co se týče hodnoty karet, za pád cen může přesicenost trhu, na které mají ITG nejmenší podíl. Když jsem začal sbírat, jersey karta byla 1:2500 v balíčku, později 1:360 a podobně. Když jsem vytáhnul obyčejnou stick jackmana, skákal jsem radostí až ke stropu, protože ta karta byla vzácná (rozuměj neměl ji každý). Jedna jersey v balíčku v top sérii byl strop. Ale není možné, aby každá série měla v balíčku/boxu třeba 4 hity a přitom top sérii vycházelo deset za rok
. Během výluky vyšlo jenom pár karet, kromě nesehnatelných ITG Ultimate 5th edition s hard signatures a taky 04-05 UD Ultimate, poprvé s nádhernými jumbo patchy. Nebylo problém za prémiové karty dostat 300usd a více.
http://www.ebay.com/itm/04-05-UD-Ultima ... 4ae78718d5
http://www.ebay.com/itm/ITG-Ultimate-Va ... 7675.l2557
Letos ? Panini, teď už UD je to Ultimate cpou ve velkém, limity jumbo emblem /46 nejsou výjimkou. Po obyčejných jersey nikdo neštěkne. Při cenách boxů se divím, že je lidi otevírají. Neříkám, že člověk musí na boxu vydělat, ale štvalo by mě dávat 4000 za krabici s tím, že tam bude pár karet o hodnotě třeba 50,-Kč. Proč ?
Nováčkům vycházela jedna jediná top série - UD Premiere, později The Cup. Teď ? Podepsané patche jsou v každé sérii, navíc třeba Panini dělali tagy, knoflíky, každou pytlovinu /3.
Sám jsem sbíral legendy do roku 1950, většinou mi stačilo mít jednu-dvě karty, hráči často vycházeli na quad memorabiliích v nízké limitaci. Co ITG přenechali memorabilie Leaf, vytvořili svoji poslední retušovanou sérii a vydali hodně karet hráčům jako Vezina, Cyclone Taylor. Přitom karty těchto hráčů vycházely sporadicky (max. 10 ks/rok, v některém roce vůbec), ITG je ani nenabízeli v rámci Made to order Programu (naposledy v roce 2010). A teď ? Skončené aukce jsou zaplaveny kartami Cyclona Taylor. Nebude trvat dlouho a hodnota jeho karet začne padat taky.
Včera jsem prodal takovou "bílou velrybu" a další kartičky střelím taky - kdyby měl někdo zájem, klidně SZ, jinak budou na ebayi. Jednalo se mi pouze o ten kousek výstroje. Když budu mít zájem, s chováním VŠECH kartičkářských firem půjde cena VŠECH karet dále dolů. Když mi vyjde 40 karet Cyclona, logicky každá nepůjde za 800usd. Takhle to bylo s jumbo patchy, top nováčky, se vším. Vinit z toho jednu firmu je kravina. That´s all folks.
PS: Nechci, aby to znělo nějak útočně Pavle, ale haškova cena karet padá u všech nových sérií, ne ? Logicky klesnou i starší, protože trh je zaplaven spoustou karet. Nedělám si iluze, kdyby jiná firma (UD, Panini) měla přístup k memorabiliím starých hráčů, každá top série by měla kousek hokejky Veziny, bruslí Morenze a podobně. Cena by už dávno byla dole. Když mrknete na prodané karty Cyclona Taylora, což je opravdu hráč, který se z nejstarších legend shání nejhůř, i jeho Vault karty chodí za 600usd + !!! Poslední Leaf /12 za 350usd +. Ale jak dlouho ? Dokud trh nezaplaví další a další karty, tak jak tomu bylo v minulosti s jersey, jumbo patchy a podepsanými RC.
PS2: škoda, že je mázlá, ale dokonalost
http://www.ebay.com/itm/2010-11-ITG-Ult ... 419a3abdf4
Jinak co se týče hodnoty karet, za pád cen může přesicenost trhu, na které mají ITG nejmenší podíl. Když jsem začal sbírat, jersey karta byla 1:2500 v balíčku, později 1:360 a podobně. Když jsem vytáhnul obyčejnou stick jackmana, skákal jsem radostí až ke stropu, protože ta karta byla vzácná (rozuměj neměl ji každý). Jedna jersey v balíčku v top sérii byl strop. Ale není možné, aby každá série měla v balíčku/boxu třeba 4 hity a přitom top sérii vycházelo deset za rok

http://www.ebay.com/itm/04-05-UD-Ultima ... 4ae78718d5
http://www.ebay.com/itm/ITG-Ultimate-Va ... 7675.l2557
Letos ? Panini, teď už UD je to Ultimate cpou ve velkém, limity jumbo emblem /46 nejsou výjimkou. Po obyčejných jersey nikdo neštěkne. Při cenách boxů se divím, že je lidi otevírají. Neříkám, že člověk musí na boxu vydělat, ale štvalo by mě dávat 4000 za krabici s tím, že tam bude pár karet o hodnotě třeba 50,-Kč. Proč ?
Nováčkům vycházela jedna jediná top série - UD Premiere, později The Cup. Teď ? Podepsané patche jsou v každé sérii, navíc třeba Panini dělali tagy, knoflíky, každou pytlovinu /3.
Sám jsem sbíral legendy do roku 1950, většinou mi stačilo mít jednu-dvě karty, hráči často vycházeli na quad memorabiliích v nízké limitaci. Co ITG přenechali memorabilie Leaf, vytvořili svoji poslední retušovanou sérii a vydali hodně karet hráčům jako Vezina, Cyclone Taylor. Přitom karty těchto hráčů vycházely sporadicky (max. 10 ks/rok, v některém roce vůbec), ITG je ani nenabízeli v rámci Made to order Programu (naposledy v roce 2010). A teď ? Skončené aukce jsou zaplaveny kartami Cyclona Taylor. Nebude trvat dlouho a hodnota jeho karet začne padat taky.
Včera jsem prodal takovou "bílou velrybu" a další kartičky střelím taky - kdyby měl někdo zájem, klidně SZ, jinak budou na ebayi. Jednalo se mi pouze o ten kousek výstroje. Když budu mít zájem, s chováním VŠECH kartičkářských firem půjde cena VŠECH karet dále dolů. Když mi vyjde 40 karet Cyclona, logicky každá nepůjde za 800usd. Takhle to bylo s jumbo patchy, top nováčky, se vším. Vinit z toho jednu firmu je kravina. That´s all folks.
PS: Nechci, aby to znělo nějak útočně Pavle, ale haškova cena karet padá u všech nových sérií, ne ? Logicky klesnou i starší, protože trh je zaplaven spoustou karet. Nedělám si iluze, kdyby jiná firma (UD, Panini) měla přístup k memorabiliím starých hráčů, každá top série by měla kousek hokejky Veziny, bruslí Morenze a podobně. Cena by už dávno byla dole. Když mrknete na prodané karty Cyclona Taylora, což je opravdu hráč, který se z nejstarších legend shání nejhůř, i jeho Vault karty chodí za 600usd + !!! Poslední Leaf /12 za 350usd +. Ale jak dlouho ? Dokud trh nezaplaví další a další karty, tak jak tomu bylo v minulosti s jersey, jumbo patchy a podepsanými RC.
PS2: škoda, že je mázlá, ale dokonalost

http://www.ebay.com/itm/2010-11-ITG-Ult ... 419a3abdf4
Přiznám se Luky, že tvůj příspěvek moc nechápu, nikdo tady nepsal, že za padající ceny může jedna firma... Ani moc nevím, na co reaguješ. To co popisuješ všichni vidí už pár let, na to není potřeba ani moc karty sledovat, bohužel...
Když bude karet na trhu od jednoho hráče 1000 a nebo 10, tak to je samozřejmě obrovský rozdíl. Pokud nabídka převyšuje poptávku, vždy to je na ceny špatně, ať se jedná o cokoliv. Když bude rajčat všude mraky, taky budou stát 5, -Kč/kg.
Hašek pořád patří k těm dražším hráčům, ale samozřejmě je přijatelnější jej kupovat než dříve. Ale třeba jeho Cupy (myslím ty úplně SSP, třeba /5 až 1/1) si pořád drží cenu. Jeho Shield s Ozziem šel za (tuším) 1700USD. Ten samý shield se jednou prodával, šel za 1100...
Já se pustil i do mnoho jiných věcí, takové vedlejší sbírky, něco už mám hotové, něco ne, takže jako sběratel nekoukám jen na Haška...
Když bude karet na trhu od jednoho hráče 1000 a nebo 10, tak to je samozřejmě obrovský rozdíl. Pokud nabídka převyšuje poptávku, vždy to je na ceny špatně, ať se jedná o cokoliv. Když bude rajčat všude mraky, taky budou stát 5, -Kč/kg.
Hašek pořád patří k těm dražším hráčům, ale samozřejmě je přijatelnější jej kupovat než dříve. Ale třeba jeho Cupy (myslím ty úplně SSP, třeba /5 až 1/1) si pořád drží cenu. Jeho Shield s Ozziem šel za (tuším) 1700USD. Ten samý shield se jednou prodával, šel za 1100...
Já se pustil i do mnoho jiných věcí, takové vedlejší sbírky, něco už mám hotové, něco ne, takže jako sběratel nekoukám jen na Haška...
BTW můj příspěvek nebyl myšlen ani trochu ve zlém, jen jsem nepochopil na co přesně reaguješ...
berte to jako povzdech a znechucenost nad úpadkempavelbart píše:BTW můj příspěvek nebyl myšlen ani trochu ve zlém, jen jsem nepochopil na co přesně reaguješ...

Svatá pravda, ale vidíš, že to možné je:-)). Není jich více než 10??sabres911 píše:Ale není možné, aby každá série měla v balíčku/boxu třeba 4 hity a přitom top sérii vycházelo deset za rok.
Jo tak to jo...chápu, rozumím.sabres911 píše:berte to jako povzdech a znechucenost nad úpadkempavelbart píše:BTW můj příspěvek nebyl myšlen ani trochu ve zlém, jen jsem nepochopil na co přesně reaguješ..... ale vážně, nemyslím, že by ITG Vault zničili trh karet, ten byl už dávno zničený jinými kolosy... destrukce cen nejstarších legend přijde až teď s Leaf
VAULT určitě nezničily trh, ten byl pokroucen už od vstupu Panini. Ale bohužel měli vliv na ceny těch ostrých karet. Což mě přijde hrozná škoda, myslím, že i North a podobní musejí být nešťastní, jelikož to, za co prodávají dnes, už je opravdu hodně smutné...
Mně co se nelíbí, že se trh nevyřešil sám, že by prostě vydržel ten lepší. Ale že do toho uměle zasáhla NHLPA a UD.