Gold balicek 2x

Odpovědět
alf
Opora
Opora

Gold balicek 2x

Příspěvek od alf »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

vše zůstává u mě

GilGalad
Zkušený
Zkušený

Re: Gold balicek 2x

Příspěvek od GilGalad »

Ten Jágr je super, ale co to ksakru je za barvu? To je nějaký relikt z Philadelphie?

brezik
Nováček
Nováček

Příspěvek od brezik »

GilGalad píše:Ten Jágr je super, ale co to ksakru je za barvu? To je nějaký relikt z Philadelphie?
To bude podle mě ten proužek pod číslem 68 *iwm*

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

nikdy jsem si zadnej gold nebo jinej balik nekupoval a koukam ze ted uz vim proc :-) Jarda je peknej ,je to peknej limit ale nevim ...mozna spatne nafoceno ale co ten pravej růzek?? *bang* prijde mě to nebo je opravdu tak zrasovanej?? *axe* *axe*

vojta_7
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od vojta_7 »

gratuluji *gp* jagr je super trefa *gp*
Mě se poštěstil z posledních červených balíčků *cheer*
Mam zajem jen o karty Jardy Jágra a Mcdavida

http://vojta77.rajce.idnes.cz/Vymena_a_prodej_Unor/

alf
Opora
Opora

Příspěvek od alf »

dik moc ten rozek je jenom trochu drblej ale nevim jestli byl nebo jsem to udelal sam

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

tak asi si vytiahol z toho pomaly to najlepsie
jasne ze este Gaborik 1/1

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

alf píše:dik moc ten rozek je jenom trochu drblej ale nevim jestli byl nebo jsem to udelal sam
trochu drblej? vzdyt tam zadnej rožek neni :-) a jestli jsi tohle udelal ty na karte 5/5 tak to potěš koště... :-) to nechci vědět v jakym stavu jsou tvoje ostatni karty... :-) na kartu 5/5 si mas vzit bilé rukavičky (neco jak v nich nosej frajeri SC) :-) SKODA TAKOVE KARTY... :-( TED UZ JICH JE VLASTNE JEN 4/5

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Nebudu se tady obhajovat, už je to po několikáte, co se tady řeší karta z našich balíčků. I když drtivá většina balíčků se tady neukazuje a hlavně, oficiální reklamace jsme dostali na všechny balíčky tuším dvě a zabaleno balíčků bylo nespočet, stovky možná už k 1000 ks. Snažím se kontrolovat všechny ty lepší karty hodně podrobně, a konkrétně tu 1/1 Gábora a Jágra /5 jsem kontroloval, byly obě v pohodě. Tahle úplně v top kvalitě, podle mě vytažená z boxu a hned do obalu. Nicméně, ono je taky možné, že to mohu poškodit já při balení a to přesto, že se snažím opravdu hodně, abych se toho vyvaroval. Ten obal je papírový a když to pak lepím, musím chtě nechtě trochu ty karty zmáčknout. Stejně tak oceňuji uživatele Alf, že alespoň připustí možnost, že to mohl udělat i on.
Ale abych vtipně navázal na Žížu - ano Žížo, já vždy koukám na karty, které jsou super, ale poškozené a záměrně je dám do balíčku, abych naštval ty lidi, co to vytáhnou a už si nikdy ten balíček nekoupili...
Jinak radši tvé další komenty ani nekomentuji...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

pokud priznal kluk co to koupil ze to mozna znicil sam tak nevim proc se tady hájiš? ja verim ze 99
% karet co vkladas do baliku jsou ve 100% stavu... jen vim ze kdybych ho koupil ja tak budu mit smolíka na to 1% ja jsem na tohle smulovatej az hanba... :-(
p.s. ale jinak to nebylo rozhodne nic ve zlém :-)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Nekecej žížo, co jsem ti dal tenkrát gól na tom fotbálku, tak se do mě pořád navážíš. ;)
Každopádně, blbý je, že si to po sobě nemůžu zkontrolovat, protože jak to zabalím, tak už do toho nemůžu hrábnout.
Mohu se zeptat, byly poškozené i zbylé karty u Jágra? na stejném místě? Díky
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

alf
Opora
Opora

Příspěvek od alf »

Uz se nehadejte koho to byla chyba ja jsem strasne rad ze jsem vytahl takovou pecku i Sekac me moc potesil. A dekuji panu Bartkovi za skvele balicky. A pro zizu moje karty nejsou ve spatnem stavu.

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

I když už to asi není třeba, rád bych se tu Pavla trochu zastal - někdy v listopadu se tu řešila dual podpisovka Wayna s Messierem, kterou koupil, aby ji dal do vánočního speciálu, ale nakonec údajně měla podle něj až pomalu brutálně zdevastovanej růžek - skenoval to sem a na fotce (která je mimochodem kolikrát zhruba větší, než samotná karta? ) to i vypadalo hystericky, ale když jsem ji pak odkoupil, přiznám se, že kdyby tu z toho sám neudělal takovou detektivku, tak bych si toho ani nevšiml... Chci tím jen říct, že věřím tomu, že tyhle karty asi doma opravdu zkoumá pod lupou. Já mám lupu akorát položenou doma vedle záchodu, abych věděl, kam sáhnout, když se jdu vychc.., teda vymočit. Já z tý karty měl totiž radost už jen proto, že ji Wayne i Mark měli (snad) v ruce... :)
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

pavelbart píše:Nekecej žížo, co jsem ti dal tenkrát gól na tom fotbálku, tak se do mě pořád navážíš. ;)
Každopádně, blbý je, že si to po sobě nemůžu zkontrolovat, protože jak to zabalím, tak už do toho nemůžu hrábnout.
Mohu se zeptat, byly poškozené i zbylé karty u Jágra? na stejném místě? Díky
ano navážím se do tebe jen kvuli tomu golu... :-) ten jsi mě davat nemel :-) :-) to si odneses... ted uz by jsi mě gol nedal :-)

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“