foceno mobilem v bojovych podminkach...
Modrý balíček
na BD je špatně vidět Rielly

Červený balíček č.1
na BD je Saad

Červený balíček č.2
bd je Pominville a Toews na UD Shining stars je ve skutečnosti moc hezká karta (nejen tahle

a největší hit

tak pozor kreditka ma zajimave pokračování, prohlídnul jsem si ji pořádně a ona z toho bude fakt dost slušná kartaHans píše:Tak čumím na to, co je ten Krivokrasov za sérii. Zajímavej nápad s tou kreditkou. Jinak Bergfors samozřejmě super. Sice do NHL neprorazil, ale mě by na takové kartě určitě nezklamal.

tech karet je ale hrozne moc, takze "bohuzel" nejsou nikterak vzacnySalis píše:tak pozor kreditka ma zajimave pokračování, prohlídnul jsem si ji pořádně a ona z toho bude fakt dost slušná kartaHans píše:Tak čumím na to, co je ten Krivokrasov za sérii. Zajímavej nápad s tou kreditkou. Jinak Bergfors samozřejmě super. Sice do NHL neprorazil, ale mě by na takové kartě určitě nezklamal.![]()
a serie by to měla být 95/96 LEAF STUDIO ROOKIES
http://www.hockeydb.com/ihdb/cards/setd ... set_id=806

rek bych ze tisk, je vsude, je to proste jak klasicka kreditka kterou si vzadu taky podepisujesvodry22 píše:Pochopil sem to tak ze je neketra podepsaná. Ve skutečnosti je kazda podepsana ale natistenym podpisem?Nebo jak ono to je?

no jo mladasHans píše:Nevadím, že podpis je natištěný. Každopádně zajímavý nápad na insert, který jsem navíc viděl poprvý v životě.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů