1993-94 Leaf ser.2
Brankáři potěšili...

Sověti...

Tohle byla asi první série s takovými těmi zeměpisnými pozadími a la hometown heroes. Člověk se aspoň dozvěděl, že v San Jose mají hory, v Bostonu baráky a u Buffala vodopád

Potěšily i momentky s inteligentními výrazy... (Jako sběratel gólmanů jsem zajásal i nad lapačkou a kusem košíku Tommyho Soderstroma...)

1994-95 Leaf ser.1
Roy na insertu Leaf limited potěšil, zlatý nováček Daigle to dopracoval jen do různých žebříčků největších draftových propadáků...

Další Sověti, tentokrát Krivokrasov, Prochorov a Lomakin... (S Lomakinem jsem dostal i půlku Jamieho McLennana, známého televizního rozumbrady.)

1994-95 Pinnacle ser.2
Bořiči ledu, docela pěknej subset...

Tihle tři pánové nejsou žádný megahvězdy, ale Stanley Cup si nad hlavou podrželi všichni...

To i Martin Lapointe. Indián Craig Berube a tancující Bryan Marchment už nikoliv.

Brankáře beru vždycky, neznámé juniory taky, ale backstage fotky podivínů s rozhalenkou a chlupama až ke krku zas tolik nemusim...

1994-95 O-Pee-Chee Premier ser.1
Série z 90. let se poctivě věnovaly širokým kádrům všech týmů. Brenta Grieva asi neznáte, přitom v sezóně 1993-94 dal 13 gólů ve 24 zápasech (tady evidentně jeden z nich slaví...)včetně jednoho hattricku. Ať si užije nějakou tu slávu na českym sběratelskym fóru...

Našlo se i pár povědomějších tváří...

1995-96 Upper Deck ser.1
Scouting report u hráčů kolem třiceti let...budiž...Paralelkám typu Electric ice moc nerozumím. Zachránil to Craig Billington s hrůzou v očích...

Esa Tikkanen, excentrik za každou cenu...U Tonyho Granata postává Kelly "Hollywood" Hrudey.

Na zadní straně Tikkanena je v plné kráse i Michail Štalenkov.

1995-96 Topps ser.1
Insert Hidden gems jsem z týhle série ještě nevytáhnul. CuJo asi inkasoval golfákem do rozkroku, jinak nevim, jak si vysvětlit jeho pohyb...

1996-97 Upper Deck ser.2
Rookie Joe Thorntona je skoro i hit.

Tady mě kromě gólmanů potěšila pěkná momentka z finále Stanley Cupu 1996 na kartě Scotta Mellanbyho a Ray Ferraro ve "slavném" dresu LA Kings.

Na zadní straně už je Ferraro radši v civilu, další skvělá fotka u Mellanbyho a Odelein si evidentně domlouvá rande s nějakým Rangerem.

1997-98 Pacific Paramount
Kvalitní jména...

1998-99 Pacific Dynagon Ice
Z bonusového balíčku nejvíc zaujal checklist Flames...

1998-99 Upper Deck ser.2
Great one dumá, co vymyslet na Švehlu...

1999-00 Topps
Tady je Švehla i ánfas.

1999-00 Upper Deck ser.1
Další tři gólmani do sbírky.

Čechoslováci

2005-06 Upper Deck ser.2
Ovečkinova Young Guns se nekonala, ale Victory Rookie Lundqvista rozhodně neurazila.

Nějak mě z toho přepadla nostalgie, asi si půjdu pustit nějaký starý finále SC, MON-LAK 1993, VAN-NYR 1994 nebo COL-FLA 1996...