1x Červený balíček

Odpovědět
Misiak60
Nováček
Nováček

1x Červený balíček

Příspěvek od Misiak60 »

Keďže som už dlhšiu dobu nič neotváral, nezúčastnil som sa ani posledného breaku tu na fórku, rozhodol som sa aspoň pre maličké potešenie v podobne jedného červeného balíčku. Výsledok balíčku vidíte vo fotkách nižšie.
Obsah balíčku:
Kyle Calder SPGU 07/08 Inked Sweaters 7/25 Patch & autograph
Alex Tanguay ITG signature series 02/03 autograph
Brent Johnson Mask BTP
Zvyšok radové karty: F. Kaberle, V. Prospal, T. Domi, R. Getzlaf, J. Bulis, J. Sakic
Obrázek

S obsahom balíčku som veľmi spokojný, dva podpisy v jednom balíčku je paráda :) Len trošku ma znepokojila jedna vec na karte Kyle Caldera. Je to krásny trojfarebný podpísaný patch, avšak v ľavom hornom rohu je karta poškodená. Roh karty je ťuknutý dovnútra a celkovo je prehnutý dovnútra. Ostatné karty boli v 100% stave. Fotku pošlem neskôr, keď nám na intráku pôjde normálne net.

Pokiaľ by mal niekto o niečo záujem, napíšte, dohodneme sa. *ltr*

Misiak60
Nováček
Nováček

Re: 1x Červený balíček

Příspěvek od Misiak60 »

Tu je ešte tá sľúbená fotka K. Caldera. To poškodenie je vidieť na rohu karty. S kvalitnejším foťákom by to bolo lepšie zobrazenie.

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak to moje omluva, já koukám na rohy, ale tohoto jsem si nevšiml. Pokud dobře vidím, roh jako takový je v pohodě, ale je to zmáčknuté někde předtím (?)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Misiak60
Nováček
Nováček

Příspěvek od Misiak60 »

Ono, mne osobne to vôbec nevadí, karta ostane v zbierke :) Ten roh sa zdá byť v poriadku z toho pohľadu, tá fotka nie je až taká kvalitná aby to mohlo byť vidieť. Roh je zatlačený a mierne prehnutý. Keď kartu položím vodorovne na stôl, je to krajšie vidieť ako roh odstáva dohora. V každom prípade aj napriek tejto maličkosti mi to na radosti už neuberá *cl*

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“