Burza Praha
Radku, ty máš nějaké zkušenosti s pořádáním burzy? S pokrytím nákladů na prostory? Zkušenost s pořádáním tomboly? Organizací podobné události či akce? To, že se ti nějaká burza líbí a jiná ne je v pohodě, každý máme jiné preference. Ale tak jen proto, že tu nikdo nereaguje na tvůj "výstřel do tmy" s tombolou, neznemaná, že pořadatelé dělají nutně hned něco pro peníze, nebo že je to trapný, co myslíš? Jsou světlé měsíce a pak zase ponurejší. Každá burza má svoje.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
|
|
nojá bych osobně řekl, že když nějaká burza nemá žádné doprovodné kace, tomboly apod. a stejně tam chodí nejvíce lidí ze všech, tak že ta burza asi bude nejlepší, když nepotřebuje žádné "propagační akce"
![]() RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, BRNO COLLECTOR
![]() |
|
Abych to jen doplnil, tak na pražské burze v minulosti tuším už jedna tombola byla (možná to byla losovačka, už si nepamatuju ale vyhrál jsem tam nějakou knížku
![]() ![]() Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky.
|
|
já si teda nechci stěžovat, až teda na absenci unorový burzy, ale mojí gamblerskou dušičku by tombola lákala. klidně i o lízátko
![]() |
|
Já si taky na burzu stěžovat nemohu, prostě lidi jsou a je to fajn, potkat tolik sběratelů, ale může to být lepší.
![]() |
|
![]() Legenda ![]()
Dobrý den všem sběratelům,
blíží se datum burzy v Praze, proto bych Vás chtěl informovat, že na burze bude možnost vydražit v tiché aukci poslední box Tournament of the Century. Je to box který nebyl zabalen z důvodu poničení karty s medailí, která se teď vrátila z opravy. aukci pořádám pro Dampovu dceru Julinku a nabídky přijímám do 10 30 Díky moc |
Tak snad tě nějak poznám ![]() |
|
Panu Hrbkovi se vyká
![]() |
|
Point 4 U ![]() ![]() ![]() Btw je platná informace, že je burza příští sobotu a znovu u Zábranských? |
|
![]() Legenda ![]()
U Zábranských platí, 3.3. platí
|
![]() ![]() „Není-li tu ta, kterou mám rád, tak mám rád tu, která tu je.“ – Kartička samozřejmě ![]() JAGR/ISLANDERS/OSTŘÍŽEK |
|
Super. Tak Vas rad vsechny stare zname po dlouhe dobe uvidim:)
|
|
Zdravím, neviete či niekto bude na burze predávať APS karty Slovenskej extraligy ?
|
|
tak zejtra! všichni povinně nějakýho modana sebou:)))
|
|
![]() Legenda ![]()
Tak to já mám jednoho voňavýho
![]() |
Tak jsem se chtel jit podivat na svoji prvni burzu a bohuzel nemocna celá rodina a musel jsem se o ne starat tak se to snad povedlo
|
|
Mně taky burza nakonec uplně nevyšla, večer byly v Lucerně devadesátky a to je prostě moje... No bohužel na karty sil moc nezbylo i když jsem dělal maximum a ve 4 ráno jsem ještě cpal karty do desek, no aspon to mám připravené na příště
![]() |
|
A jen tak pro zajímavost, bavilo se o nadcházející burze? Předpokládám, že bude zase první sobotu v dubnu, říkám to dobře?
![]() |
|
Rád bych touto cestou ještě jednou panu Hrbkovi i všem, kdož se zúčastnili, poděkoval. A to nejen za samotné peníze, které v pořádku dorazily na Julčen účet, ale znovu i za ten pocit, kdysi znovu a znovu můžu uvědomit, jak moc pro mě pomoc téhle naší kartičkářské komunity znamená ... ![]() |
|
Plánuje se tedy nějaká tombola, nebo něco? Abych věděl jestli mohu přispět i něčím svým
![]() |
|