Největší republiková burza hokejových karet a suvenýrů se koná
v restauraci U ZÁBRANSKÝCH, Křižíkova 89, Praha 8 - Karlín
od 8:00 do 12:00
NEJBLIŽŠÍ TERMÍN : 2. březen 2019
Burza Praha
Naposledy upravil 33mc dne sob 02. úno 2019 14:59:17, celkově upraveno 30
|
|
a kolik tam chodí cca lidí?
![]() Momentálně vytvořeno: 548 otázek (plán 1000) Hotovo: 54,8% Download: https://www.facebook.com/nhlprokviz/ |
|
Je tam docela dost prodejců, co se týče návšťevnosti, tak poslední burza díky mistrovství světa a pořádané burze přímo v dějišti v Bratislavě tam bylo kolem 60-70ti lidí, ale je to pouze můj odhad
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
![]() |
|
Tak v sobotu budeme poprvé na burze v Pze, pokud byste tedy někdo chtěl cokoliv přivézt, je to možné, pokud objednávku dostaneme v pátek cca do 12:00.
Dostali jsme sprďáka od pořadatele, že jsme jediní prodejci, kteří tam mají "áčka"... ![]() Jinak se budu snažit s sebou vzít Sugar Raye, Kiddera a že by Hanse? ![]() Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
Ses tam vlastně byl minule podívat viď( tedy doufám, že jsem si tě nespletl ![]() ![]() O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
![]() |
|
JJ, to jsem byl já - my s Brňáky ale vycházíme velice dobře.
Na burzu povezu spíše zajímavější kousky. Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
Jak jsem psal Pavlikovi... uvidime podle toho co budu mit v planu... Ale celkem bych se zajel podivat do Prahy.... Ovsem jen podivat
![]() ![]() |
|
Také bych se rád dostavil. Tentokráte spíše kvůli osobnímu poznání než nějakému velkému nakupování...
|
|
Ma me - tak na tebe se speciálně těším.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
![]() Legenda ![]()
Připojuji se ![]() |
Tak jsem se vrátil z burzy u Zábranských - celkem hodně lídí.
Ale nějaká divná, víc jsem nakoupil než prodal - to je poněkud zvláštní:D No nedalo mi a aspoň 5 boxiků Ivana Hlinky jsem si musel odvézt...díky pane Hrbku! Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
Tak já už jsem taktéž doma....
Původní plán byl poznat lidi osobně (což se povedlo ![]() ![]() .....NEPOVEDLO Každopádně moc příjemně strávené sobotní dopoledne u Pavlova stolu se Sugarem, Felipem a Kidderem a spousta zážitků prezentovaných panem Hrbkem. U mě dobrý ![]() |
|
Ty jo já se tam taky musim mrknout. Taky bych vás chtěl poznat osobně
![]() Ale vidim to tak na podzim ![]() ![]() Carey Price 411 cards Rookie Canadiens 408 cards Tomas Plekanec 342 cards Vincent Damphousse 140 cards Saku Koivu 48 cards |
|
Mno ja tam jel bez penez a tak jsem od toho nic neocekaval
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Červnová burza U Zábranských patřila ( jako již tradičně v červnu ) k těm s vysokou účastí sběratelů.
Dle mé evidence bylo přítomno více než 110 lidí, kterým přeju pěkné léto a 3. září 2011 se těším opět na shledanou ! |
|
Ty bláho tak to je docela dost , mě to přišlo že tam bylo tak 30 - 40 lidí . Je vidět že mam špatnej odhad . Ale bylo to dobrý , určitě bych chtěl jet na tu prosincovou burzu , jsem zvědavej kolik lidí přijde a koho se povede panu Hrbkovi ulovit na autogramiádu . Doufám že přijde co nejvíc lidí z fora .
![]() |
|
O to bych se nebál, loni tam byl pan Holeček Nový a Hajdůšek, takže spíš je otázka kdo bude letos ![]() O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
![]() |
|
Ono to není poznat. Když se rozhlídneš, nevidíš moc lidí, ale když pak sečteš všechny co se tam přišli za ty 4 hodiny alespoň podívat, tak ti to to číslo dá... |
|
Přesně tak, to je počet lidí, kteří na burzu přijdou, ale nikdy tam nejsou všichni najednou ![]() |
|
jak to tak tady čtu tak se na nějakou burzu budu muset přijet podívat
![]() |
|