Taky bych poradil radsi PTH,myslim ze u Zabranskych moc lidi z fora nebude,kazdej bude setrit na PTHMar123 píše:Tak 24.11. by možná šlo. Nicméně první víkend se chystám k Zábranským, páč sem tam víc jak rok nebyl. Otazka je jak se manželka, 2 víkendy karty............to mi asi neprojde![]()
.
Já se chystám na obě, i když PTH vůbec nevim jak zvládnu, mám dopoledne ještě něco jiného kde musím být. Jinak ale Staale myslim že u zábranských to už pro hodně lidí z fora není o tom si ušetřit, stejně tam jen stojíme a kecáme.. kupujeme asi hlavně u Pavla boxy protože většina z nás už nikde jinde nic do sbírky neseženeStaal píše:Taky bych poradil radsi PTH,myslim ze u Zabranskych moc lidi z fora nebude,kazdej bude setrit na PTH
To mas recht...mimo Pavla a M.Č,sem tam sehnal jen 1 kartu.Ale mame tam uz vip loungesuperman66 píše:Já se chystám na obě, i když PTH vůbec nevim jak zvládnu, mám dopoledne ještě něco jiného kde musím být. Jinak ale Staale myslim že u zábranských to už pro hodně lidí z fora není o tom si ušetřit, stejně tam jen stojíme a kecáme.. kupujeme asi hlavně u Pavla boxy protože většina z nás už nikde jinde nic do sbírky neseženeStaal píše:Taky bych poradil radsi PTH,myslim ze u Zabranskych moc lidi z fora nebude,kazdej bude setrit na PTH
To je taky to jediný, co nám může burza U Zábranských nabídnout.Staal píše:....Ale mame tam uz vip lounge....
A copak bys chtěl dál PROCHEY ??? Pánskej striptýz ???PROCHEY píše:To je taky to jediný, co nám může burza U Zábranských nabídnout.Staal píše:....Ale mame tam uz vip lounge....
Když už je teda řeč o mně, preferoval bych raději dámskej, ale proti gustu žádnej dišputát. Co se týče karet, nemůže mi tahle burza prostě nic nabídnout a kdyby náhodou jo, stejně bych to v tý tmě neviděl... :-/ Na burzu jezdím spíš pokecat a k tomu jsou, podle mě, lepší podmínky na PTH. Ještě jedna věc, pražskejm to možná nepřijde, ale od 8 do 12 je dost krátká doba i na to, aby se dalo pořádně pokecat...33mc píše: A copak bys chtěl dál PROCHEY ??? Pánskej striptýz ???
Né, to vůbec né. Já, kdybych nechtěl, tak tam nejezdím. Jen to pro mě prostě není o kartách, na PTH toho nakoupím určitě víc a je to i díky tomu, že tam na to mám víc času. Ale někdo se tady rozhodoval, na kterou burzu pojede, tak jsem mu poradil.superman66 píše:Já kluci myslim že je tady zbytečný srovnávat jednotlivé burzy. Ruku na srdce Prochey, nové karty ti nepřinese ani PTH, takže je to hodně o tom pokecu a vztazích - tak tam je jednoznačně lepší PTH s možností fotbálku, obědu atp. Ale asi není úplně fér když tady o burze u Zábranských mluvíme jen v negativech. Jedno z velkých pozitiv které mě napadá je že pražská burza má tradici a chodí tam sběratelé kteří sbírali karty když jsme ještě byli děti.. díky některým máme ve sbírkách kousky o kterých bychom si mohli nechat jenom zdát. Ale asi to neumíme moc docenit protože tyhle lidi zas tak dobře neznáme..
To jen tak na okraj, nevim proč ale chtěl jsem to napsat. Mám osobně radši PTH burzu ale pražskou mám rád taky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host