PTH Burza: The Last Countdown

Informace o pořádaných burzách v České republice i na Slovensku
Odpovědět
Felipe
Moderátor
Moderátor

Re: PTH Burza: The Last Countdown

Příspěvek od Felipe »

Myslím, že kdyby si dal slevu 50% na boxy, tak pojedeš domů bez všech boxu. :D To by ti lidi utrhli i ruce. :D Včetně mě.
Já se těším hlavně jak se ukáže Tom jako kuchař. *lgh*
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

No já když to tady tak čtu, tak si říkám, jestli nakonec není dobře, že se zase nakonec na burzu nedostanu (když jsem byl fakt skoro rozhodnutý že pojedu, ale bohužel v ten samý termín máme akci s pišišvorkama a i finančně jsem díky panu Hrbkovi vykrvácel). Jednak proto, že je mi jasný, že jako burzovní rookie bych taky něco dobrého musel dovézt (ne že by mi to vadilo, ale nevím, jestli by vám to třeba chutnalo), ale hlavně proto, že už tak bych momentálně neobhájil doCENTuru a to bych to nechtěl vidět po takové „burze hokejových karet“ *lgh* Tož už dopředu přeju dobrou chuť a kdyby se náhodou dostalo i na karty, tak už teď se těším, že třeba někdo do pošty nahodí nějaký ten přírůstek ;) a nebudou jen fotky "masných pusinek" *lgh*

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Felipe, já a vařečky si rozumíme, neboj :D Žádná otrava nehrozí :D

Jinak pro Procheyho a ostatní:
Když vystoupíte na autobusovém nádraží, dojděte na stanoviště číslo 13, přímo k PTH jezdí každou půlhodinu Bus 296, zastávka Slatiňanská. Bez revizorů :D Pokud chcete jít pěšky, dodám mapu večír :)

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Tie píše:Felipe, já a vařečky si rozumíme, neboj :D Žádná otrava nehrozí :D

Jinak pro Procheyho a ostatní:
Když vystoupíte na autobusovém nádraží, dojděte na stanoviště číslo 13, přímo k PTH jezdí každou půlhodinu Bus 296, zastávka Slatiňanská. Bez revizorů :D Pokud chcete jít pěšky, dodám mapu večír :)
Tak to vypadá že mi dva si nepokecáme jen o kartách, tiskařině, ale taky o vaření :-D Máme dost společného *lgh*
Jinak když jsme u těch mapek, já dorazim metrem na černák. Je to daleko pěšky?? Nechce se mi tím vlakem ve dvě ráno, tak jen jestli je reálné se za 45 minut dostat z hlaváku až k budově...
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Za pětačtyřicet minut? Ano, realné to je: Metrem A na Florenc, přestup na linku B a metrem na Čerňák a zbytek je cca. patnáct minut pěší chůze na PTH.

Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Super díky moc :thumbup:
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Vatrasek
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Vatrasek »

Jeden malý poznatek, z Hlaváku pojedeš metrem C na Florenc. Trasa A je trochu jiná. ;)
Black Diamond 09/10 - Hardware Heroes 13/42, Double and Quadruple Diamonds, Die-Cuts

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kubi12 »

Pavle jak moc vážně si to myslel s tou slevou 50%? No to by byla životní chyba něco nepořídit za ty prachy. Napadlo mne že by bylo dobrý pro ty, kteří na burze v PTH ještě nebyli přidat sem do vlákna nějaké fotky z minulých, aby věděli o čem že to všichni tak básníme. Udělal bych to klidně sám, ale s rychlostí připojení, kterou momentálně mám bych to do burzy stihl jen těžko
*gp* *gp*
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211

novaktomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od novaktomas »

Zdravím Vás všechny,

z vašich příspěvků je patrné, že burza v PTH musí být něco extra - tedy burza, kterou by měl každý sběratel alespoň jednou za život zažít. No vzhledem k tomu, že to bude moje vůbec první burza tak bych s vašim dovolení měl na Vás několik otázek:

1. co všechno mě tam čeká - prodej boxů, jersey, game used memorabilia...
2. kolik si mám sebou vzít peněz :D

P.S. nebylo by špatné pro ty z nás, kteří se chystají na burzu poprvé, přidat sem alespoň několik fotek z předchozích burz, nabídku těch z Vás co budete na burze prodávat..prostě abychom se měli na co do 24.9. těšit :D

E00N
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od E00N »

Zdravím.

Chtěl bych se zeptat zda tato burza je veřejná nebo je jen pro uzavřenou společnost ?:) Díík :)
Panini All Goalies Up Close 71/100
WANTLIST

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Burza je pochopitelně veřejná. Fotky dodám.

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

To je snad první burza na kterou bych měl mít řádné volno *rfl* ... takže pokud se nic zásadního nestane ... měl bych dorazit ...

PS: kdyžtak bych rád půl stolu, a pokud je ještě místo na fotbálek a poker, tak se rád přidám ...
Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Joffrey_15 píše:To je snad první burza na kterou bych měl mít řádné volno *rfl* ... takže pokud se nic zásadního nestane ... měl bych dorazit ...

PS: kdyžtak bych rád půl stolu, a pokud je ještě místo na fotbálek a poker, tak se rád přidám ...
Tak na tebe se těšim chlape :-) Doufám, že ti do toho nic nevleze...
Obrázek

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

Tady jsou teda fotky z prvních dvou burz s mojí účastí...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

sakra jak tak vidím ty fotky, tak doufám že stihnu aspoň tuhle *bang*

E00N
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od E00N »

WOW koukam ze nekteri sberatele si musi pred odjezdem objednat dodavku :))))
Tak to na burzu nepojedu min. rok :D abych se nemusel stydet , ze budu mít např. dohromady jen 500-1000 karet :)))
Panini All Goalies Up Close 71/100
WANTLIST

Zemli
Veterán
Veterán

Příspěvek od Zemli »

E00N píše:WOW koukam ze nekteri sberatele si musi pred odjezdem objednat dodavku :))))
Tak to na burzu nepojedu min. rok :D abych se nemusel stydet , ze budu mít např. dohromady jen 500-1000 karet :)))
tak budeš jen nakupovat *lgh*

novaktomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od novaktomas »

Jedním slovem - nádhera, už teď se těším :D . No to bych si mohl domů z burzy přivést...2010-11 UD SPx Hockey Hobby Box, 2010-11 PANINI Crown Royale Hobby Box a 2010-11 UD Artifacts Hockey Hobby Box - prasátko to sice bude "bolet", ale bude to stát za to :D

Misa015
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa015 »

Tak to vypadá, že budu na burze opět jediná jinýho pohlaví. :D :D Už se moc těším. Snad se mi povede upéct to co vám chci přinést a nedopadne to špatně. To byste pak místo fotbalu udělali hod na cíl. *lgh* *lgh*
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Obrázek

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kubi12 »

novaktomas píše:Jedním slovem - nádhera, už teď se těším :D . No to bych si mohl domů z burzy přivést...2010-11 UD SPx Hockey Hobby Box, 2010-11 PANINI Crown Royale Hobby Box a 2010-11 UD Artifacts Hockey Hobby Box - prasátko to sice bude "bolet", ale bude to stát za to :D

Žádný domu, hezky na burze to budeš rozebírat *rfl* *rfl* Ne, dělám si srandu, chápu že pro někoho je to lepší doma, kde je na to větší klídek a já plánuju taky jeden nízkonákladovej boxík a taky si ho chci odvézt dom. *gp*
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211

Odpovědět

Zpět na „Burzy“