Já se těším hlavně jak se ukáže Tom jako kuchař.

Tak to vypadá že mi dva si nepokecáme jen o kartách, tiskařině, ale taky o vařeníTie píše:Felipe, já a vařečky si rozumíme, nebojŽádná otrava nehrozí
![]()
Jinak pro Procheyho a ostatní:
Když vystoupíte na autobusovém nádraží, dojděte na stanoviště číslo 13, přímo k PTH jezdí každou půlhodinu Bus 296, zastávka Slatiňanská. Bez revizorůPokud chcete jít pěšky, dodám mapu večír
Tak na tebe se těšim chlapeJoffrey_15 píše:To je snad první burza na kterou bych měl mít řádné volno... takže pokud se nic zásadního nestane ... měl bych dorazit ...
PS: kdyžtak bych rád půl stolu, a pokud je ještě místo na fotbálek a poker, tak se rád přidám ...
tak budeš jen nakupovatE00N píše:WOW koukam ze nekteri sberatele si musi pred odjezdem objednat dodavku)))
Tak to na burzu nepojedu min. rokabych se nemusel stydet , ze budu mít např. dohromady jen 500-1000 karet
))
novaktomas píše:Jedním slovem - nádhera, už teď se těším. No to bych si mohl domů z burzy přivést...2010-11 UD SPx Hockey Hobby Box, 2010-11 PANINI Crown Royale Hobby Box a 2010-11 UD Artifacts Hockey Hobby Box - prasátko to sice bude "bolet", ale bude to stát za to
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti