Tak blbej jsi nebyl.. já si to říkal někdy taky.. byl jsem tam hned od začátku kdy tam byl Neuvy ještě 4x, a Jágr tuším taky.. vzal jsem jen Neuvyho, i když u Jágra mě svrběla ruka.. ale říkal jsem si že tam bude tolik lidí co by ho chtěli, a já ho nesbírám, tak co..Dampa17 píše:.. (i když třeba Jágra nebo zrovna Neuvirtha ne, byl jsem blbej, v ruce jsem je měl) ...
za dotisk Raska bych se nezlobilDampa17 píše: bude něco podobného na "olomoucký dýchánek", aby se zas pak mohl rozjet velkej byznys?
Tak já sem na burze tehdy nebyl (nevyšlo mi to časově) a o kartách sem se dozvěděl až z pošty tady na fóru... A v tý době sem měl komplet OFS Exclusive Kladna (mimo 1/1) a tak když vyšly i tyhel "EXPO" karty, tak sem je chtěl mít aby komplet zůstal kompletem.pavelbart píše:Ale stejně je vtipný, kolik tyhle karty vyvolaly rozruchu. Podle mě to je špatně celý pojato, byly udělány jako památka na burzu a ten hon co potom byl, to je spíš směšný... Vždyť ty karty nemají defacto žádnou jinou než morální hodnotu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti