CZ/SK Megaburza 2014

Informace o pořádaných burzách v České republice i na Slovensku
Odpovědět
33mc
Veterán
Veterán

Re: CZ/SK megaburza?

Příspěvek od 33mc »

Ohledně termínu 6. 9. 2014 mi psal Lukyn55 soukromou zprávu s prosbou, jestli jsem schopen a ochoten burzu v září vynechat nebo přesunout.
Zatím neříkám tak ani tak, ale rád bych touto cestou ještě trochu rozvířil diskuzi ( ostatně jak je mým dobrým zvykem )..
Z logiky věci nechápu, proč, když je v kalendáři 365 dní, plánovat nějakou mimořádnou akci na termín, ve kterém se
pravidelně koná podobná akce již více než 15 let ?
Kde je problém udělat "megaburzu" třeba 20. 9. ?
Navíc z vlastní zkušenosti vím, že každá taková "megaakce" skončila v minulosti fiaskem - viz mezinárodní megaburza v roce
2005 v Ostravě ( navíc při příležitosti MS ), kdy příjezdem 20 lidí z Prahy vzrostl počet účastníků na konečných 40... *bang*
Pražskou burzu dělá úspěšnou zejména její pravidelnost - jestliže jeden měsíc nedorazí libovolných 30 lidí, zastoupí je jiní a další měsíc se to třeba zase prohodí - proto je skoro pořád účast vysoká...
U jednorázové akce vždycky hrozí to, že na poslední chvíli třeba Hans dostane choleru :D , 3-4 další se den předtím zlejou jak záhony atd... Ale šance na docházkový reparát žádná...
Takže když to shrnu - nechce se mi kvůli jedné nejisté akci rušit nebo přesouvat něco, co je zaběhlé a funguje to...
Každopádně Lukynovi55 ( a ostatně všem ostatním ) úspěch přeju a najde-li se rozumný termín, rád se zúčastním taky...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Bianconero píše:Lukyne, ale tím opět narazíš na burzu U Zábranských, která, pokud tomu bude jako "vždy", bude také tu první sobotu 6. září. Ledaže bys nějak ukecal (uplatil) Martina :D
Třeba nějakým GU dresem :D
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

ja si pomatuju jeste mega burzy na krakove

a pak jednou v ladvi, bylo to i v becketu ;-) jo to byly casy, z ladvi jsem si odvezl stastnej jak blecha tohodle irbaka Obrázek
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

já se snažil tuto burzu termínově přilepit k prázdninám (buďto před nebo po), tak jsme si říkal že první víkend by byl dobrej, dalším důvodem bylo, že jsem se chtěl pokusit domluvit účast nějakých hráčů, což v průběhu sezóny už asi nepůjde .. na druhou stranu já jsem otevřenej jakékoli diskuzi protože tuhle akci nechci dělat pro sebe, ale dá se říci, že pro vás všechny ;) .. takže pokud budou 20. září dosupné prostory a byl by zájem, tak mě to vadit nebude .. hlavní je pro mě vysoká účast, aby to za něco stálo ;) .. dobrý je, že do září je půl roku čas, takže na domluvu ještě nějakej čas je ;) .. a díky za reakce ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

pred prazdninama budou vsichni mladi brecet ze potrebujou prachy na prazdniny a po prazdninach budou brecet ze jim zadny nezbyly :D

ja jsem pro kveten nebo rijen

ps: chtelo by to vlastne zjistit jestli je to realny odkud lidi vlastne pojedou, aby jich nebyla vetsina z prahy, to by pak postradalo smysl :D
pss: respektive ty samy xichty co vidam kazdou prvni sobotu v mesici :think:
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Já tentokrát souhlasím určitě s Martinem Čepelákem. Určitě nenabourávat burzu u Zábranských. Stoprocentně bych to udělal na podzim. Buď září či říjen. Vzhledem i k času který bude potřeba ať ho je dostatek. Na hokejisty a hvězdy bych se určitě neohlížel. To by byla třešnička na dortu. A ani nejde se zaměřovat na to kdo kdy může. Vždycky někdo nebude moc dorazit a někdo ne.
Alfa omega jsou prostory. Nejdřív je najděte. At sou velké a hlavně trochu kulturní a ne nějaký pajzl ve sklepě...
Až budete mít prostory z jistěte si termíny kdy by ty prostory byli volné. Třeba si nechat vyjet pět termínů na podzim.
A od toho se teprve odpíchněte. Pak se může řešit něco bližšího. Do té doby to jsou jen tlachy lidí, které stejnak ze 3/4 nedorazí z důvodů jak psal Martin...
Až bude jasný finální termín, tak teprve pak se můžete kouknout po té celebritě. Když vyjde dobře, když ne nedá se nic dělat. Když bude dobrá organizace s naším velkým zastoupením a doprovodným programem, který si zvládneme určitě udělat, bude to dobrá burza...
Já samozřejmě pokuď to bude jen trochu možné, tak se rád zúčastním :-)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

[quote="jarosenko"][/quote]

Pod to bych se podepsal. Tady se toho moc nevymyslí, každý napíše že super nápad a že rád dorazí.. jak to bude ve finále těžko říci. Já za sebe slibovat nic nebudu, zní to zajímavě a pokud nebude termín kolidovat s něčím v práci nebo tak, tak se ráz zůčastním také.. ale od tohoto co tu napíšeme se stejně nedá usuzovat zda to pak bude navštívená a úspěšná burza..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jediný způsob jak dosáhnout skutečně megaburzy je ten, že se v sobotu 6. 9. (či jiné první soboty) přistaví k Zábr. autobusy a pojede se směr Brno a to samé na Slovensku :D
Jinak pokud se to povede, rádi tomu pomůžeme i třeba na webu. Já bych byl rád poznal některé tváře, se kterými si tady píši a nikdy jsem je neviděl...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Trochu mi to připomíná výjezdní zasedání vlády :D
nebýt kluků ze Slovenska tak bych to navrhl uspořádat pod Řípem, určitě tam ještě zbylo nějaké zázemí z koncertu Evy a Vaška

ale vážně, tzv. megaburza by již od začátku měla lákat na něco nadstandartního, např. speciální akce výrobců karet,
účast legend i současných hráčů, soutěže v doplňkových sportech a pod.
to by z běžné burzy udělalo prestižní setkání sběratelů,
které by si jen tak někdo nenechal ujít kvůli chlastačce nebo rýmičce.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

takže pánové máme konečný termín, který snad bude vyhovovat nejvíce.. burza bude v sobotu 27. září, tedy bude místo klasické brněnské burzy .. myslím, že takhle to bude nejideálnější ;)

celý areál je náš od rána až do podvečera včetně venkovních hřišť, kde bych rád uspořádal mini fotbalový turnaj Čechy vs. Morava vs. Slovensko.. v případě zájmu je možné to samé udělat i na hokejbale ;)

Obrázek

jinak upozorňuju, že celý areál je součástí kostela .. přesněji jde o Salesiánské středisko mládeže - Brno Žabovřesky http://brno.sdb.cz/

samotná burza proběhne ve velkém sále pod kostelem, který je dostatečně velký, má dostatek stolů apod. (bohužel žádné foto jsem teď nenašel)

jak jsem už dříve nastínil, tak bych velice rád pozval brněnské hokejové legendy, aby se této akce zúčastnili, že by proběhla nějaká autogramiáda či beseda

dále mám v plánu pozvat tuzemské výrobce karet tedy p. Vrkoče a p. Hrbka, kteří budou mít možnost například prezentovat, jaké mají plány pro nový ročník

a samozřejmě bych byl rád, aby se akce zúčastnili Pavel se svým obchodem, aby byl zajištěn přísun materiálu pro brejkování :D

doufám, že když je akce plánována až za půl roku, tak se podaří ji dostat do povědomí nejen členů českého a slovenského fóra, ale že se informace o burze dostanou i k většině všech ostatních sběratelů

to je pro teď asi vše a pokud budou nějaké otázky či připomínky, tak prosím pište pište.. díky ;)

L73
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od L73 »

Pecka! *gp* Navrhuji přidat tým Slezsko, (dalo by se pak hrát na dvou hřištích zároveň a lokální patrioti by si přišli na své). *cheer* Ale je mi jasne, že je to jeste daleko, hlavne aby nás dost přijelo, sám ještě nevím, jestli budu mít čas odpoledne, :oops: ale už si to píšu do diáře a budu se s tím snažit počítat! UA! Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Super, vypadá to ideálně. My určitě dojedeme. A možná i přespime.

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Tak ja bych taky dojel. V Brne pit nemuzu, takze pokud to prace dovoli, dovalim.

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Lukyne mas palec nahoru, za to ze se realne jedna a planuje. Ted uz to ma zaklady a da se od toho odpichnout. Do Brna to mam hodku cesty takze ja taky dorazim :)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Já doufám, že se do Litvínovského auta vejdu. *lgh* Každopádně přespání vůbec není špatnej nápad. ;)

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Vypadá to dobře.Otázečka:Jak je to v místě a nejbližším okolí s parkováním,bude dost místa ?
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

parkování ještě pořeším se střediskem, jestli by nám nedolili parkovat uvnitř je tam docela dsot velkej plac, kde se ale normálně neparkuje .. a ikdyby to nešlo tak v cca 200-300m okolí je několik parkovišť, samozřejmě neplacených

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Přesně takhle je to dobře...
Pevnej termín a buď můžu a chci a nebo nemůžu či nechci....

Jestli do září shodím aspoň pět kilo, tak dám i sportovní aktivity.. Bude i nějaký turnaj veteránů ????
Naposledy upravil(a) 33mc dne sob 22. bře 2014 23:05:05, celkem upraveno 1 x.

jarse
Veterán
Veterán

Příspěvek od jarse »

Tak to mám zafixovaný a pokud se nic nesemele, tak bych chtěl a snad i měl přijet. ;-)
předmět zájmu : Češi v NHL + karty reprezentace ČR + base sety (historie, legendy)
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

díky moc všem za pozitivní reakce.. jinak samozřejmě podle počtu účastníků a zájmu se může turnaj nějak případně rozšířit ;)

Odpovědět

Zpět na „Burzy“