Burza Ostrava 16.11.2019
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burza Ostrava
Jaka byla ucast? Prodejci plus prichozi?

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby tu nebyly fotky, tak podle toho co se tu objevilo bych řekl, že tam byl jeden člověk. 

U nás (ČR) je 10% sběratelů karet a 90% překupníků. A těch pár sběratelů tu ještě bude popichovat jeden druhého. Je mi z toho smutno. 

Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

- RStefl
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To jsou jenom kecy, na burze bylo super, těším se v červnu na další. A ty Expo karty - super!!!!!! 

- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Jak di dospel k tomuhle cislu ? To jako chces rict, ze z 10 lidi okolo karet je jenom 1 sbira a 9jenom prodava ??Ragnarook píše:U nás (ČR) je 10% sběratelů karet a 90% překupníků. A těch pár sběratelů tu ještě bude popichovat jeden druhého. Je mi z toho smutno.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já to nemyslel nějak zle, ale jsem zvyklý, že se tu v poště, nebo v brejkách objeví více příspěvků typu: "z burzy jsem si dovezl..." navíc když jsou k tomu expo karty, čekal jsem, že se tu téma break balíčků zahltí a já i ostatní se budu moct podívat na ty parádní karty, které pro tu příležitost vznikly a i třeba vybrat co hledám a vyměnit nebo koupit. Většinou se tu něco objeví ještě ten den večer, ale řekl jsem si, no jo Ostrava, to skončili ve Stodolní, tak chápu, že musím počkat, ale v pondělí mi to bylo už divné, žádná reakce na burzu, tak buď stála za prd, nebo, a teď použiji tvoji statistiku Ragnarooku, ty 3% sběratelů kašle na těch dalších 7%, nebýt tuším Stefiho, tak si fakt myslím, že tam nikdo nebyl. Psal jsem o jednu expo kartu tady i na FB a bez odezvy, kdyby někdo alespoň napsal: vyměnil jsem ji za pro mě zajímavější, nebo vožral jsem se ve Stodolní a vyhulil cestou domu, tak budu rád, protože budu vědět že už jsou v oběhu jen 3 ks. 10% sběratelů je málo, já do nikoho nerejpu, ale když už je nás tak málo, tak by to chtělo možná zapracovat na komunikaci, vždyť je toto forum od toho.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ptal sem se jen ze zvedavosti... Nic vic. Klidne mi to napis do SZ jestli to neni tajny...Ragnarook píše:U nás (ČR) je 10% sběratelů karet a 90% překupníků. A těch pár sběratelů tu ještě bude popichovat jeden druhého. Je mi z toho smutno.

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Stolů bylo 8-10 a lidí nevím. U vstupu byly očíslované vstupenky skrz tombolu a moje vstupenka měla číslo 39. Taky jsem očekával nějaké EXPO pošty, ale co se dá dělat, zbylo to na mě 

Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Tak to se možná sešlo tak, že ti lidi co ty karty mají, tak je asi neskenovali. Já jsem bral jeden balíček. Mám tam oraženou lapačku, ale jelikož byly ty velikonoce, tak mám ještě z burzy nevybalenou kabelu doma. 
Děkuji za kladné odpovědi a vysvětlení. Smutek už mně opustil

Děkuji za kladné odpovědi a vysvětlení. Smutek už mně opustil

Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE

Tak ono je docela možné, že někteří sběratelé nejsou na fóru a nemohli tudíž dát nějaký break.
Jinak Luky, v Ostravě se nekončí "ve" Stodolní, ale "NA" Stodolní.

Kulturně založení lidé skončili na BarrákuMartas píše:Tak ono je docela možné, že někteří sběratelé nejsou na fóru a nemohli tudíž dát nějaký break.

Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
-
- Zkušený
Tak pokud mne pamet neklame bylo prodano 19 stolu pro prodej a okolo 50 vstupenek.Co se tyce Expo karet tak se prodalo cca 200 balicku,kdo a kolik koupil nevim,ja osobne nestihl ani jeden.Bylo to pryc hned po otevreni.Ja osobne doplnil sbirky zhruba o 200 karet a asi polovinu z tohoto poctu zase "pustil"dal.Co jsem mluvvil ze sousednima prodejcema byli spokojeni,"schůzka "organizacniho" vyboru zatím neprobehla
tam budeme resit pripadne vylepseni další burzy.Ja osobne se uz tesim.Jinak jsem nazoru ze navstevnost byla na poprvé slusna /nemam rad burzy kde to vypada jak v supermarketu před vanocema/.Mne y spis zajímalo kolik bylo navstevniku ze vzdalenejsich mist od Ostravy.Tak to koukejte priste napravit 

- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si myslim ze je super ucast 
Jinak k tve otazce ze tam nebylo moc lidi z vetsi dalky. Dovolim si rici nazor a neberte to zle. Protoze jinak vsemu co se tyka sberatelstvi fandim
Nejsme zase tak silna komunita a velka zeme aby tu byli pravidelne napriklad tri burzy za mesic s tim ze se tam sejde masa lidi. Z meho pohledu kdyz jedu do Prahy, tak dam 4 stovky za vlak. Neco vstup a metro plus penize na karty. Dvojka jak vysita. A ted si vem kdyz to budes absolvovat jeste jednou nebo dvakrat za mesic. Pro drtivou vetsinu nemozne. A to nemluvim o tom ze manzelka a syn by asi nebyli nadseny ze budu pomalu kazdou sobotu cely den pryc.
Takze burzy ok ale proste tam budou spis vic lidi z okoli. To same Olomouc. Nebo driv Brno...Cestovat je proste financne a casove narocne. A kdyz uz pojedu na burzu tak na tu nejvetsi kde sezenu vic veci a pripadne mam sanci vic prodat. Ale byt Ostravak potazmo Olomoucak tak bych se urcite zastavil. Takze na takovehle dostavenicko je to super. Ale necekejte ze se tam kazdou burzu sjede cela republika.
Jen pohled na vec

Jinak k tve otazce ze tam nebylo moc lidi z vetsi dalky. Dovolim si rici nazor a neberte to zle. Protoze jinak vsemu co se tyka sberatelstvi fandim

Nejsme zase tak silna komunita a velka zeme aby tu byli pravidelne napriklad tri burzy za mesic s tim ze se tam sejde masa lidi. Z meho pohledu kdyz jedu do Prahy, tak dam 4 stovky za vlak. Neco vstup a metro plus penize na karty. Dvojka jak vysita. A ted si vem kdyz to budes absolvovat jeste jednou nebo dvakrat za mesic. Pro drtivou vetsinu nemozne. A to nemluvim o tom ze manzelka a syn by asi nebyli nadseny ze budu pomalu kazdou sobotu cely den pryc.
Takze burzy ok ale proste tam budou spis vic lidi z okoli. To same Olomouc. Nebo driv Brno...Cestovat je proste financne a casove narocne. A kdyz uz pojedu na burzu tak na tu nejvetsi kde sezenu vic veci a pripadne mam sanci vic prodat. Ale byt Ostravak potazmo Olomoucak tak bych se urcite zastavil. Takze na takovehle dostavenicko je to super. Ale necekejte ze se tam kazdou burzu sjede cela republika.
Jen pohled na vec

- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kdybyste měl někdo k dispozici navíc nějakou EXPO Spartu, tak prosím SZ 

Ahoj. Bude nakonec burza i v červnu? Pokud ano, jaký bude termín? Díky za info. Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
-
- Zkušený
Burza se bude konat 18.6. a na stejnem miste U hastrmana a blizsi info ještě organizator doplni
- softbalistka
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
V tu dobu nebudu mimo Ostravu a ani v kalendáři zatím nic naplánované nemám. Že by...? 

Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/

Že by? V kalendáři nic nemám. Nemocenskou neplánuju. Ale neříkám hop, ještě sem nepřeskočil.
Zaznačil sem si.

- softbalistka
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že jsme na tom podobněMartas píše:Že by? V kalendáři nic nemám. Nemocenskou neplánuju. Ale neříkám hop, ještě sem nepřeskočil.Zaznačil sem si.

Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 

Burza v Ostravě se na 100% bude konat v předem avizovanou sobotu 18.6. ... jelikož budu tentokrát mimo Ostravu, organizace burzy se ujímá Martin Bala (hooker) - kontakty na plakátku. Kdo má cokoliv k burze, může psát zde.

VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433