co byla ta posila? nebo kdo? mel bys tam mit nejakou vyprsenku, to by se k tvymu stolu neslo vubec dostatpavelbart píše:Bez aprílu:-)). jedeme. Možná dokonce s novou posilou:-).

co byla ta posila? nebo kdo? mel bys tam mit nejakou vyprsenku, to by se k tvymu stolu neslo vubec dostatpavelbart píše:Bez aprílu:-)). jedeme. Možná dokonce s novou posilou:-).
vetsi podpis by nebyl? mam ho jen pres pul stranky....Sperlinho píše:Nevytáhl někdo Ryana na "Pražském jaru"?![]()
Děkuji.
To jsem rad. Taky dovalim, protoze mi Absolute tym veze velkou zasilku:)jarosenko píše:Ja opet po jedne vynechane dorazim
Vezu se s Absolute teamem
Podpořím tě v týmu "Absolutních" sběratelůjarosenko píše:Ja opet po jedne vynechane dorazim
Vezu se s Absolute teamem
Taky tam budu, skenuju o poznání méně.. ty to tam sekáš neuvěřitelněBianconero píše:Podpořím tě v týmu "Absolutních" sběratelůjarosenko píše:Ja opet po jedne vynechane dorazim
Vezu se s Absolute teamemSkenuju jak blázen a jsem sotva u desetiny toho, co doma skladuju, zabije mě to!
Já už toho měl kupu naskenovaného, hlavně extraligu, ale nechtělo se mi to upravovat, tak mi to měsíc leželo v PCsuperman66 píše:Taky tam budu, skenuju o poznání méně.. ty to tam sekáš neuvěřitelněBtw berete si dresy??? Já bych si i vzal, ale abych nebyl osamocen.. i když počítám že minimálně Montreal tam bude že?
o co jde? neco mi uniklo....Bianconero píše:Podpořím tě v týmu "Absolutních" sběratelůjarosenko píše:Ja opet po jedne vynechane dorazim
Vezu se s Absolute teamemSkenuju jak blázen a jsem sotva u desetiny toho, co doma skladuju, zabije mě to!
shark píše:o co jde? neco mi uniklo....
Absolute Card CollectorTwentyTwo píše:No jak píšou kluci nahoře, my jedeme celý "tým" (já, jarosenko, Bianconero, moje Evča a jeden programátor). Na místě by nás měl doplnit supermann a možná TabaracciBudeme v samostatné místnosti registrovat k beta testování, prodávat a hlavně diskutovat... Tak se za náma přijďte podívat
Super projektBianconero píše:shark píše:o co jde? neco mi uniklo....Absolute Card CollectorTwentyTwo píše:No jak píšou kluci nahoře, my jedeme celý "tým" (já, jarosenko, Bianconero, moje Evča a jeden programátor). Na místě by nás měl doplnit supermann a možná Tabaracci Budeme v samostatné místnosti registrovat k beta testování, prodávat a hlavně diskutovat... Tak se za náma přijďte podívat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti