PTH Burza: The Last Countdown
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: PTH Burza: The Last Countdown
Jj já jsem to pak chtěl napsat... Prvních 14 dní platí můj šéfik. A popravdě když za ním příjdu a řeknu mu o co jde tak by mu to ani nevadilo. Krom toho tiskaři jsme já a můj otec a máme sním dobré vztahy. A ještě když mám tak dobře vycházky, tak to ani neřešim. Na burzu už se strašně těšim
. Jen škoda, že nemohu hrát fotbal a poker...

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Dotaz na Pavla:
Vezeš na burzu krom většiny boxů z nabídky i většinu balíčků, nebo balíčky jenom tak něco málo by se neřeklo. Já po nějakých z letošních a loňských sérií pokukuju, ale nechci je předobjednávat, protože chci nejdřív vybrakovat všechny ostatní prodejce a co mi zbyde bude tvoje
Vezeš na burzu krom většiny boxů z nabídky i většinu balíčků, nebo balíčky jenom tak něco málo by se neřeklo. Já po nějakých z letošních a loňských sérií pokukuju, ale nechci je předobjednávat, protože chci nejdřív vybrakovat všechny ostatní prodejce a co mi zbyde bude tvoje

Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211
Vše určitě nemůžu, to nejde. Musel bych si vzít náklaďák a hlavně nevím, kdo by to po burze vracel na místo...
Ale něco vezmu, asi tak jako vždy.
Pokud byste cokoliv chtěl na burzu vzít, prosím objednat pouze do ČTVRTKA 22. 9. třeba do 13:00 - v pátek má dovolenou kolegyně a nestihlo by se to připravit!
Díky za pochopení.
Ale něco vezmu, asi tak jako vždy.
Pokud byste cokoliv chtěl na burzu vzít, prosím objednat pouze do ČTVRTKA 22. 9. třeba do 13:00 - v pátek má dovolenou kolegyně a nestihlo by se to připravit!
Díky za pochopení.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
mě vem jeden boxík score jestli dorazim
Tak napiš pak, až budeš vědět, jestli dorazíš 

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Já dorazím na 100%, už jsem to dávala vědět šéfovi, abych v ten den nemusela do práce. Sice se na to moc netvářil, ale pak nad tím mávnul rukou, že si to nějak v práci zařídí. Není nad to mít šéfa flegmouše. 
Jinak nakonec štrůdl přece jenom bude, ale jen sladkej, bez rozinek, ale zato s hodně ořechama a jablíčkama.
Pavlíkovi minule moc chutnal, že jo? A pak bude ještě malý překvapení, snad se mi to povede dobře upéct. Ale to uvidíte na burze. 

Jinak nakonec štrůdl přece jenom bude, ale jen sladkej, bez rozinek, ale zato s hodně ořechama a jablíčkama.

Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

sakra, já přijdu o štrůdl
takovýho šéfa bych potřeboval taky (nebo aspoň kolegu kterej by byl do práce schopen přijít v použitelným stavu)

Míšo chutnal, z minulý burze si pamatuju hlavně ten štrůdl 

ořechy neeeeeeeeeeee
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Pořád lepší než rozinky.Zemli píše:ořechy neeeeeeeeeeee

Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?

na ty snad alergii nikdo nemá ne?Misa015 píše:Pořád lepší než rozinky.Zemli píše:ořechy neeeeeeeeeeee![]()
![]()
Alergii snad ne, ale třeba mně rozinky úplně zkazí celý štrůdl...musím je pak vybírat a to si vůbec nepochutnáš...
Jako do strudlu jedine pekne jablicka a trosku skorice. Orisky tam taky moc nemusim 

-
- Hvězda
s timhle souhlasím + bych tam dal ty rozinkyE00N píše:Jako do strudlu jedine pekne jablicka a trosku skorice. Orisky tam taky moc nemusim

-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se ti určitě nepovede.mira095 píše:s timhle souhlasím + bych tam dal ty rozinkyE00N píše:Jako do strudlu jedine pekne jablicka a trosku skorice. Orisky tam taky moc nemusimno počkejte my (žemli, E00N, já) Vás ještě předěláme

Na ořechy možná, na rozinky 100% ně NE! To je do mala
Ale souhlas, štrúdl nejlépe jen s jabkama...

-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
No, tak jste mě ukecali. Bude to jen s jablkama a skořicí.pavelbart píše:Na ořechy možná, na rozinky 100% ně NE! To je do mala![]()

-
- Hvězda
Okej, kompromis taky dobrej
nebude s rozinkama, ale ani ne s ořechama 

tak tak jen jabka.to uplně stačí
Toš to já možu štrůdl aj s ořechama a js rozinkama...BTW listové nebo tažené těsto ?
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130