Takže luxusní a snad u mě nikdo nebude kolem oběda šmejdit. Takže jedu a zdržim se tam tři hodiny, ale dorazim až tak na oběd.
Jo a omlouvám se z pokeru a fotbalu

já to mam stejný proto pořád taky nevim.jenže já mam vycházky jen 14-18 což je uplně k h...jarosenko píše:Teď jsem přišel od ortopeda... Takže operace 26.09 a napsal mi vycházky od 9 do 12 a od 13 do 18![]()
Takže luxusní a snad u mě nikdo nebude kolem oběda šmejdit. Takže jedu a zdržim se tam tři hodiny, ale dorazim až tak na oběd.
Jo a omlouvám se z pokeru a fotbalu
díkypavelbart píše:Žemli, jestli nejedeš, tak taky nejedu...
To je fakt... Tak risk no, nic jinéhoZemli píše:díkypavelbart píše:Žemli, jestli nejedeš, tak taky nejedu...![]()
Jarosenko:když vyjedu po obědě a budu chtít bejt doma v 6 tak co tam budu dělat?![]()
když přijedu po burze a odjedu před pokrem
Tak já byl i ted na Borisovu jenže u nás byla kontrola 3x a pokaždý kolem 12:00 což je zrovna naprdjarosenko píše:To je fakt... Tak risk no, nic jinéhoZemli píše:díkypavelbart píše:Žemli, jestli nejedeš, tak taky nejedu...![]()
Jarosenko:když vyjedu po obědě a budu chtít bejt doma v 6 tak co tam budu dělat?![]()
když přijedu po burze a odjedu před pokrem
Může přijít naprosto kdy chce je to jen na tom kontrolorovi co si dovolíStaal píše:hele.ja nevim,ale myslim ze kontola muze chodit snad jen po-pa a to max do 20 hodiny...o vikendech sem slysel ze nechodi.Nevim presne ale.
Žemli, tak řekneš že si na záchodě rozbaloval boxy ne?Zemli píše:Může přijít naprosto kdy chce je to jen na tom kontrolorovi co si dovolíStaal píše:hele.ja nevim,ale myslim ze kontola muze chodit snad jen po-pa a to max do 20 hodiny...o vikendech sem slysel ze nechodi.Nevim presne ale.
jj to ta bába hned slupnepavelbart píše:Žemli, tak řekneš že si na záchodě rozbaloval boxy ne?Zemli píše:Může přijít naprosto kdy chce je to jen na tom kontrolorovi co si dovolíStaal píše:hele.ja nevim,ale myslim ze kontola muze chodit snad jen po-pa a to max do 20 hodiny...o vikendech sem slysel ze nechodi.Nevim presne ale.
jo to může, ale myslím si, že když se tě zaměstnavatel nechce zrovna zbavit a navíc ví že máš třeba utržený rameno, tak tě kontrolovat nepřijdeE00N píše:Ona muze prijit prave klidne i ta kontrole z prace podle noveho zakoniku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host