Burza Praha
Re: Burza Praha
Ahoj , já dorazím s JR97 .... Kdyby někdo chtěl z Děčína tak můžu vzít jednoho .... teoreticky dva ,ale druhej musí být hubeňour ,aby se za mě v autě vešel 

Tak já bych měl na svou první letošní burzu dorazit taky...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet

" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jaj, skoda, ze jsem nebyl az dokonce. Prej tam byly vyhruzky o nakupovani vsech karet Neuvirta a pak nejaka facka....chci info panove.
- Tabaracci
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem něco slyselStaal píše:Jaj, skoda, ze jsem nebyl az dokonce. Prej tam byly vyhruzky o nakupovani vsech karet Neuvirta a pak nejaka facka....chci info panove.

- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Rekl bych ze to Martin uz prehnal! A chovani Hrbka me neprekvapuje...

Sakra to jsem musel dejit tesne pred tim 

Aby se předešlo nějakým spekulacím nebo překrucování, tak v rychlosti shrnu poslední pětiminutovku burzy.
Při odchodu si mě Martin s p. Hrbkem odchytli u vchodu. Konflikt s Martinem byl, řekl bych, přehnaný, na druhou stranu s trochou nadhledu chápu, že se mohl cítit uražený oslovením, které jsem použil jinde. Situace se dala vyřešit jinak, ale co se stalo stalo se, a doufám, že již tedy konečně mezi sebou nemáme žádný dluh, který by se měl splácet zde, přes internet nebo někde na burze.
Druhý konflikt byl ale zcela jiného rázu. Pan Hrbek si mě vzal do parády hned po Martinovi, a chtěl vědět, zda-li ho stále mám za ,,nízko-iqového fanatického fanouška". Řekl jsem že ne, ale že se tak občas chová (v podstatě vždy, když si někdo dovolí napsat, že se mu karty nebo přístup p. Hrbka nelíbí), načež mi bylo řečeno, že začíná se skupováním všech karet Neuvirtha a já si už neškrtnu.
Po této větě, milý pane Hrbku, u mě končíte. Jako výrobce, jako fanoušek, jako sběratel, i jako soupeř. Je mi úplně jedno, jestli jste to myslel jako provokaci nebo upřímně, ale opět se potvrzuje, že nemáte nadhled, kapku sebereflexe a ani odvahy. Tohle jste měl udělat a říct před celou burzou, když tam byli vaši odběratele a ne v prázdné místnosti v koutě, abyste mě zastrašil a před zbytkem neukázal, jaký jste.
Závěrem chci říct, že Martina respektuji, to co udělal bylo na hraně, možná i za ní, každopádně být v tom jiný záměr, věřím, že mohl věci udělat i jinak (důrazněji), proto to beru jako řešení a zároveň ukončení našeho sporu.
U pana Hrbka si po dnešku nemyslím, že se chová jako ,,nízko-iqový fanatický fanoušek", ale že jím je.
Při odchodu si mě Martin s p. Hrbkem odchytli u vchodu. Konflikt s Martinem byl, řekl bych, přehnaný, na druhou stranu s trochou nadhledu chápu, že se mohl cítit uražený oslovením, které jsem použil jinde. Situace se dala vyřešit jinak, ale co se stalo stalo se, a doufám, že již tedy konečně mezi sebou nemáme žádný dluh, který by se měl splácet zde, přes internet nebo někde na burze.
Druhý konflikt byl ale zcela jiného rázu. Pan Hrbek si mě vzal do parády hned po Martinovi, a chtěl vědět, zda-li ho stále mám za ,,nízko-iqového fanatického fanouška". Řekl jsem že ne, ale že se tak občas chová (v podstatě vždy, když si někdo dovolí napsat, že se mu karty nebo přístup p. Hrbka nelíbí), načež mi bylo řečeno, že začíná se skupováním všech karet Neuvirtha a já si už neškrtnu.
Po této větě, milý pane Hrbku, u mě končíte. Jako výrobce, jako fanoušek, jako sběratel, i jako soupeř. Je mi úplně jedno, jestli jste to myslel jako provokaci nebo upřímně, ale opět se potvrzuje, že nemáte nadhled, kapku sebereflexe a ani odvahy. Tohle jste měl udělat a říct před celou burzou, když tam byli vaši odběratele a ne v prázdné místnosti v koutě, abyste mě zastrašil a před zbytkem neukázal, jaký jste.
Závěrem chci říct, že Martina respektuji, to co udělal bylo na hraně, možná i za ní, každopádně být v tom jiný záměr, věřím, že mohl věci udělat i jinak (důrazněji), proto to beru jako řešení a zároveň ukončení našeho sporu.
U pana Hrbka si po dnešku nemyslím, že se chová jako ,,nízko-iqový fanatický fanoušek", ale že jím je.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jak jeden nejmenovany clen tohoto fora obcas rika: jsme banda dementu atd.... . Myslim, ze to vystihl uplne presne. Tim nehazim vsechny do jednoho kose. Vim, ze jsem u toho nebyl, takze do toho rejpat zase az tak nemuzu, ale myslim, ze vsichni tady vi co a jak s konkretnima lidma. Vis Michale, mozna jsi mohl na vysoce retardne dementni poznamku mistniho rici, ze skoupis vsechny mistni jidelny
To by pak nebyly fleky na tricku. Nevim presne co predchazelo tomu, ze jsi dostal facku
ale cele tohle divadlo ze strany mistru sveta ve sbirani je trapne. Trosku me mrzi, ze si timhle prispevkem asi zaviram dvere k Zabranskym, ze nepokecam se super lidma ale co uz. Me se tohle chovani nekterym proste nelibi.

-
- Legenda
Mám takový pocit že jsem u Vás pane Michale skončil už dávno před tímto, i před předchozími konflikty.
vůbec moje tvrzení neberte jako provokaci,jen jsem si po letošních problémech Sparty s brankáři říkal,kdyby tady tak byl Míša Neuvirth,mohli být výsledky jiné.
podařilo se mi získat jeho dres z venkovní sady a k tomu si prostě chci pořídit pár dobrých karet do sbírky, tak se prostě občas uvidíme na ebay
vůbec moje tvrzení neberte jako provokaci,jen jsem si po letošních problémech Sparty s brankáři říkal,kdyby tady tak byl Míša Neuvirth,mohli být výsledky jiné.
podařilo se mi získat jeho dres z venkovní sady a k tomu si prostě chci pořídit pár dobrých karet do sbírky, tak se prostě občas uvidíme na ebay

Vy jste mi ale banda... 

a hele, tak další záškodník, co bude úmyslně jen navyšovat ceny karet.. takovej už tu jeden je ne? 
jinak asi začnu jezdit na burzy.. jestli je tam taková akce

jinak asi začnu jezdit na burzy.. jestli je tam taková akce

MOST WANTED: Chance liga 18-19 - Matouš Venkrbec 1of1 (Prostějov)
MVP 2017-18 Richard Panik #63 puzzle back(Jágr)
Jaromír Jágr
Limited 12/13 winners AUTO
celý wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 98#p249298
MVP 2017-18 Richard Panik #63 puzzle back(Jágr)
Jaromír Jágr
Limited 12/13 winners AUTO
celý wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 98#p249298
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Snad to nebylo mysleno s vykupovanim vazne. Kazdopadne, vzrusou uz asi nebude. 

zdárek, bude v květnu opět burza? rád bych dorazil a něco nakoupil (peněženka se už těší)
a ještě otázka kolik tam tak bývá lidí, nebo aspon prodejců? abych tam nejezdil zbytečně, děkuji za odpověd pánové

a ještě otázka kolik tam tak bývá lidí, nebo aspon prodejců? abych tam nejezdil zbytečně, děkuji za odpověd pánové

GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !

- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
burza je krom prázdnin každej měsíc, a bude zase první sobotu v květnu, nevim na jaký datum to vychází. Prodejců tam bývá tak cca 30 bych to viděl, návštěvníků jak kdy.
díky za info, pokud to práce dovolí budu tam.
Steven Hockey Cards píše:burza je krom prázdnin každej měsíc, a bude zase první sobotu v květnu, nevim na jaký datum to vychází. Prodejců tam bývá tak cca 30 bych to viděl, návštěvníků jak kdy.
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !

-
- Nováček
lidi nebude ted nekdy burza v Praze ci okoli?
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Až po prázdninách, tuším 7. 9. to vychází.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
proto všichni 29.6. za náma do Brna přátelé 

RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
-
- Nováček
ja nesbiram, potrebuju jenom prodavat, to se mi fakt neoplati z Prahy