Pán ale určitě myslel u Zábranských, už jsem mu psal SZ.valento3 píše:Burza, o které se tu píše, ale není U Zábranských, ale v Prague Tyrannus Hall.
Nejbližší pražské burzy:PROCHEY píše:Bude burza i v srpnu, nebo se o prázninách nekonají?
Co si mám představit pod pojmem: "PTH" a co pod termínem: "září 2011". Na burze jsem nikdy nebyl, takže bych potřeboval konkrétnější ifnoAmundsen píše:Nejbližší pražské burzy:PROCHEY píše:Bude burza i v srpnu, nebo se o prázninách nekonají?
U Zábranských 3. září 2011
PTH září 2011
OK, díky moc. No, třeba by mohla být vysoká účast, když to bude poslední burza...valento3 píše:PTH = Prague Tyrannus Hall (Černý Most)
http://www.pth-cz.net/index1.php?m=2
Termín ještě nebyl pevně stanoven, každopádně by to měla být poslední burza, která se zde bude konat.
Tak to třeba spojit se zápasem SPA:NYR, ne? Vím, je to čtvrtek, ale stejně tam možná bude dost lidí z fóra, ne?pavelbart píše:Sugy, k Zábranským chodíme nově i my, takže tak úplně stejný lidi tam nejsou:-))).
Září ještě upřesníme s Tiem, viděl bych ideální 2. půlku, ať se co nejvíce blížíme k začátku NHL.
To sice ano, ale taky jich tam spousta nebude... A ti co jezdí z daleka nebudou moc dovalit v týdnu.PROCHEY píše:Tak to třeba spojit se zápasem SPA:NYR, ne? Vím, je to čtvrtek, ale stejně tam možná bude dost lidí z fóra, ne?pavelbart píše:Sugy, k Zábranským chodíme nově i my, takže tak úplně stejný lidi tam nejsou:-))).
Září ještě upřesníme s Tiem, viděl bych ideální 2. půlku, ať se co nejvíce blížíme k začátku NHL.
Joo kdyby to bylo v druhé půlce září, tak já mám 26 narozeninypavelbart píše:Sugy, k Zábranským chodíme nově i my, takže tak úplně stejný lidi tam nejsou:-))).
Jasný, to mě taky napadlo, ale taky nejsem přímo z Prahy a budu se snažit dovalit. Naopak pro mě by bylo nákladnější, jet do Prahy na hokej, pak zase z Prahy a pak zase do Prahy na burzu...jarosenko píše:To sice ano, ale taky jich tam spousta nebude... A ti co jezdí z daleka nebudou moc dovalit v týdnu.PROCHEY píše:Tak to třeba spojit se zápasem SPA:NYR, ne? Vím, je to čtvrtek, ale stejně tam možná bude dost lidí z fóra, ne?pavelbart píše:Sugy, k Zábranským chodíme nově i my, takže tak úplně stejný lidi tam nejsou:-))).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host