To bude po dlhom čase znovu fajn povyrazenie, pokec a spoločne breaky.
A borci ak by ste mali niečo čo by sa mi hodilo do zbierky viz moj podpis tak to pribalte so sebou

určo domov na prazdno nechcem ijsť

To znám... Menší zásilku.Staal píše:Tak doufam Milane,ze to auto naplnis,dlouho sme se nevideli a mam u tebe mensi zasilku:)
Tak to bude velký:-)Lembi píše:Tak to zatim vypada ze me Ulster ukecal a dorazime take....
Tak jsem kousek zpátky koukal, že já jsem ta brzda jo?jarosenko píše:Jj bude to krutýHodně lidiček z fóra co jsou tu dost aktivní
Běda ti, jesti nepojedeš.Bianconero píše:Tak jsem kousek zpátky koukal, že já jsem ta brzda jo?jarosenko píše:Jj bude to krutýHodně lidiček z fóra co jsou tu dost aktivní
tak zítra ti to potvrdím na 100 %, ale zatím to vypadá na 85,689565 % zhruba
že bych měl jet
No musíš jet, já už si nadomlouval celkem dost karetBianconero píše:zítra ti to potvrdím na 100 %, ale zatím to vypadá na 85,689565 % zhrubaže bych měl jet
Okay okayTwentyTwo píše: No musíš jet, já už si nadomlouval celkem dost karetNejdřív jsem se nechystal, ale jak jsem viděl ty jména co se přihlašovali, tak jsem nahlodal Milana, že kdyby nás jelo víc, tak by to vyšlo levně. Takže dorazím i se sádrou na noze. Mám ji jen abyste mě poznali jinak bych ji nebral
Mas stesti chlape,ted mi Milan psal ze jede,tak to bude konecne velky po dlouhe dobe:) Ja ti privezu moji sitku s Toewsem,muzes si ji pujcit na tyden domuBianconero píše:Okay okayTwentyTwo píše: No musíš jet, já už si nadomlouval celkem dost karetNejdřív jsem se nechystal, ale jak jsem viděl ty jména co se přihlašovali, tak jsem nahlodal Milana, že kdyby nás jelo víc, tak by to vyšlo levně. Takže dorazím i se sádrou na noze. Mám ji jen abyste mě poznali jinak bych ji nebral
Právě jsem psal Milanovi, že teda na 100% jedu
![]()
Takže se už těším
třeba si taky koupím nějakou tu kartu do sbírky
To je hrozná provokaceStaal píše: Mas stesti chlape,ted mi Milan psal ze jede,tak to bude konecne velky po dlouhe dobe:) Ja ti privezu moji sitku s Toewsem,muzes si ji pujcit na tyden domu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host