....ještě pár doplňujicích slov za orgranizátory....
Přesto, že jsme výrobci kartiček reprezentace, burza, raději používám slovo veletrh nebo EXPO je plánována jako "otevřená akce". Zveme všechny výrobce, dealery, obchodníky i sběratele. Chceme naši sběratelskou komunitu spojovat.
Na akci tedy budou jak karty
NHL, reprezentace, extraligy, fotbalové karty, ale i další sporty. Věřím, že tam narazíme i na další hokejové artefakty (dresy, hokejky, puky ..atd).
Cílem je vytvořit důstojnou akci, která by se pravidelně opakovala (1x-2x ročně), kde bude dostatek prostoru, světla, zázemí pro výměny, breaky atd. A taky času.
Můj pracovní název je
"Malé Toronto" a tomu se chceme přiblížit. Věřím, že s podporou vás i reprezentace se nám podaří přilákat také fandy hokeje a děti. Také chceme zvednout ze židle ty sběratele, kteří na burzy z různých důvodů přestali jezdit a řeší již vše od počítače. Je to škoda. Jen já mám takových přátel kolem sebe několik a většina projevila zájem.
Bylo rozhodnuto nakonec pro Brno, místo Hradce Králové (ikdyž nájem prostor je 2x větší). Jedním z důvodů je i konání Českých hokejových her v Brně. V den EXPA se v Brně od 18:00 hraje utkání CZE vs SWE, nabízí se tedy ideální šance jak strávit první květnovou sobotu... EXPO + utkání reprezentace. Bude to týden před MS v Bratislavě a v českém týmu lze již očekávat velmi zajímavá jména. Přislíbenu máme i účast hráčů mimo sestavu, pokud to bude možné..
Budeme rádi pokud akci nasdílíte mezi své známe.
- pokud máte zájem na EXPU prezentovat produkt,službu a být partnerem napište nám
- pokud máte zájem věnovat nějaký předmět, box do tomboly - napište námMísto prosím předběžně rezervujte na
expo@mojekarticky.cz individuální stánky/prezentace jsou také možné
Díky
LK