Tie píše:Ahoj, burza se uskuteční 19. května.

Tie píše:Ahoj, burza se uskuteční 19. května.
Pardon, ale moje první pth burza, a já hned mám dělat tombolu?? Ale to by ještě bylo celkem v pohodě, ale já NEJSEM členem žádného týmu lidí, co tuto burzu plánují a čistě na vlastní pěst se nemůžu do ničeho takového pouštět, kde to kdy kdo viděl, že obyčejný člověk, co přijde na burzu, bude pořádat její tombolu.Tie píše:No jestli ji Radek850 udělá, tak pro mě, za mě
Už jsem si na tyhle srandisty naštěstí zvyknul a nic si z nich nedělám, kritizovat umí každýsmiesek píše:příjde mi, a to nejen v tomto topicu jsem si toho všimla, jako by tu pro vás radek (radek850) nebyl vítaný
Lépe bych to nenapsalradek850 píše:kritizovat umí každý
Tie píše:No jestli ji Radek850 udělá, tak pro mě, za mě
Na žádného ublíženého si nehraju, to, co říkám, jsou jen jednoduché fakty. Vím, že někdy píšu poněkud kontroverzně, ale aspoň rozjezdu debatu trochu jiným směrem a přinesu svůj názor, to je snad normální ne? Ale nepřijde mi normální, že si mě pak lidé dobírají i mimo onu debatu, proč? Proč říkat věci, které jsou úplně 'mimo mísu' a jen napadají jiné lidi? To ničemu neprospěje, měli bychom všichni mít mezi sebou co nejlepší vztahyvojta píše:Lépe bych to nenapsalradek850 píše:kritizovat umí každý![]()
A nebo taky z hrdiny dělat ublíženého, to taky přece umí každý, nebo ne?
Jasně, nadhled naprosto beruTie píše:Radku, trochu nadhledu, je to legrace.
Budu moc rád, když na burzu dorazíš a třeba natočíme nějaký rozhovor. S lidmi a tak.
Na PTH je každý vítán a letos to bude asi docela bombička
Na tohle pozor. Nikdy se nesnaž mít s každým co nejlepší vztahy. Akorát se to obrátí proti tobě. S někým si sedneš, s někým ne. Tak to v životě chodí. Myšlenka co nejlepších vztahů všech se všemi není úplné ideální. Ale to je jen dobře mířená rada.radek850 píše:To ničemu neprospěje, měli bychom všichni mít mezi sebou co nejlepší vztahy
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host