Koukám, že Hooker začne být pro nás stydlíny a trémisty takový záchranný boddeiv14 píše: s Hookerem jsem se navíc potkal v Olomouci, takže bych tam aspoň někoho už znal, tak bych se nemusel tolik stydět
softbalistka píše:Koukám, že Hooker začne být pro nás stydlíny a trémisty takový záchranný boddeiv14 píše: s Hookerem jsem se navíc potkal v Olomouci, takže bych tam aspoň někoho už znal, tak bych se nemusel tolik stydět
Hooker píše:softbalistka píše:Koukám, že Hooker začne být pro nás stydlíny a trémisty takový záchranný boddeiv14 píše: s Hookerem jsem se navíc potkal v Olomouci, takže bych tam aspoň někoho už znal, tak bych se nemusel tolik stydět
Zcela určitě! Prostě s vaší účastí na příští burze už se počítá
a kdyby měl někdo ostych, budu tam
No prosim,u mne patrne utratila nejvíce penez a nic.Jsem nevedel kam te zaradit a najednou jak Popelka,mlha prede mnou a je pryc az Hooker prozradil tvou identitusoftbalistka píše:Hooker píše:softbalistka píše:Koukám, že Hooker začne být pro nás stydlíny a trémisty takový záchranný boddeiv14 píše: s Hookerem jsem se navíc potkal v Olomouci, takže bych tam aspoň někoho už znal, tak bych se nemusel tolik stydět
Tak že si to ty, tak já tam zkusím vydržet celých 15 minut
Tak pokud je poznávací znamení výše útraty, pak teda musíš (nebo mám vykat a psát musítemilanbiker1 píše:No prosim,u mne patrne utratila nejvíce penez a nic.Jsem nevedel kam te zaradit a najednou jak Popelka,mlha prede mnou a je pryc az Hooker prozradil tvou identitusoftbalistka píše:Hooker píše:softbalistka píše:Koukám, že Hooker začne být pro nás stydlíny a trémisty takový záchranný boddeiv14 píše: s Hookerem jsem se navíc potkal v Olomouci, takže bych tam aspoň někoho už znal, tak bych se nemusel tolik stydět
Tak že si to ty, tak já tam zkusím vydržet celých 15 minut
No mě nikdo neřekl, že se mám na burze každému prodejci představit. Já jsem navíc stydlín. Hooker mohl prozradit mou identitu jen proto, že se představil prvníNo prosim,u mne patrne utratila nejvíce penez a nic.Jsem nevedel kam te zaradit a najednou jak Popelka,mlha prede mnou a je pryc az Hooker prozradil tvou identitu
To já dovnitř šla sama. A při placení vstupného jsem měla hrozně nepříjemný pocit, že na mě všichni koukajídeiv14 píše:Přesně takhle jsem se cítil na burze v Olomouci (mé první a zatím jediné)a to jsem tam byl s manželkou, ale byl jsem hrozně nesvůj, ale Hooker se i se mnou dal do řeči, což pro mě byla taková malá záchrana
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti