shark píše:tak jsem byl prvne v hotelu
nejdriv klady, prostor hezci, nekouri se, super pristup, obcerstveni taky dobry, i kdyz by to chtelo spis snidanovy menu

parkovani no nic moc, opodal ale parkoviste takze se da
chapu hodne lidi ze musel betj nekdo na "hanbe" to se neda nic delat, byt cena stejna
ale co me dostalo byly "stoly", stolky v zakladu fakt pidi a "dvojitej" stul za 2x prachy me trochu zarazilo
plnou palku za 2 stoly ne vedle sebe! ale za sebou tj stejne se tam vesel malej pocet lidi!!! me trochu mrzelo, chapu ze tam vetsi stoly nejsou a mistnost neni nafukovaci ale dat je za sebou a prohlasit to za 2 stoly docela divny, priste tedy 2 vedle sebe nebo jen "jeden"
fakt by to chtelo nejakou skolu s normlanima "velkejma" stolama ci neco jak byl krakov
tak cest a zase nekdy na jare.........
ps: fakt tam stihate jezdit kazdej mesic? nebylo by nas tam takhle vic jak ted pred vanocema kdyby to bylo kazdej druhej mesic? nejlepe sude mesice? krasne unor duben cerven rijen prosinec?
Alane, já snesu kritiku, ale tyhle výtvory stupidity ????
Vezmu to hezky popořádku :
Jestli jseš zvyklý snídat namísto čaje, kávy a koláče kaviárový tousty, tak budeš muset asi změnit podnik.. Nebo si snad myslíš, že
se ti tam bude někdo míchat s vajíčkama ? Mimochodem, kdybys chodil na burzu pravidelně, mohl jsi svoje přání vyjádřit v
zářijové anketě...A taky bys věděl, že by tvoje choutky uspokojila hotelová restaurace přímo v hlavní budově...
Parkování se tady řešilo pár příspěvků před tímhle, takže jen na dokreslení - kdo nemá problém dojít 50 metrů, ten zaparkuje i s kamiónem - je to jen o tvojí lenosti...
To, že jsme otevřeli i zadní místnost vyplynulo z rozhodnutí neodmítat žádné žádosti o rezervaci stolu.
Což určitě burze prospělo, protože díky tomu se tam vešlo o 10 prodejců navíc....
Co mě ale úplně rozsekalo, je tvoje námitka vůči stolům...
Ty si třeba někde dáváš dvojitej řízek nebo dvojitýho panáka za cenu jednoho ???
A jakej je rozdíl, jestli máš stoly za sebou, nebo vedle sebe ? Ať počítám, jak počítám - ta plocha mi vychází pořád stejně...
Hlavně ale - osobně jsem ti dal na výběr, jestli chceš single stůl za 100,- nebo double za 200,-. Ty sis vybral double a teď tady
brečíš, že je to drahý a že stoly za sebou jsou pořád jen jeden stůl ???
A na tvojí závěrečnou stupiditu ti odpověděl Superman v předchozím příspěvku...
Nutí tě snad někdo, abys jezdil každý měsíc ???