Burza Praha
-
- Zkušený
Re: Burza Praha
Uz ted se tesim
Takže teď už na ty karty i uvidíme, jo? No super. Změna je život 

Jen připomínám !
Již zítra 5. 9. startujeme novou etapu pražské burzy v konferenčním sálu hotelu ČECHIE.
Prodejní stoly jsou již týden beznadějně vyprodány !
Těším se i na Vaši účast !
Již zítra 5. 9. startujeme novou etapu pražské burzy v konferenčním sálu hotelu ČECHIE.
Prodejní stoly jsou již týden beznadějně vyprodány !
Těším se i na Vaši účast !
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet

" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

- shark
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
chtelo by to info do prvniho prispevku
hledat zmeny kdesy v textu o 150 stranek jinde je trochu neprakticke
vlakno ale zalozil nekdo kdo burzu neporada, moh by to nejak spravit admin a nebo zalozit nove vlakno, preci jenom by to bylo hlavne pro novacky praktictejsi
hledat zmeny kdesy v textu o 150 stranek jinde je trochu neprakticke
vlakno ale zalozil nekdo kdo burzu neporada, moh by to nejak spravit admin a nebo zalozit nove vlakno, preci jenom by to bylo hlavne pro novacky praktictejsi
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100

comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
- bartic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Musím se Sharkem jenom souhlasit. Vím jak jsem to měl já, když jsem byl na foru nově, tak jsem se v tom docela ztrácel 
Jinak na burzu se už moc těším

Jinak na burzu se už moc těším

Sharku, co to je za kravinu, přece když tam Martin něco napíše, tak se ti vlákno zvýrazní a posune nahoru, na tom přece fungují všechna fóra... Když přijde nováček, tak si to najde, když bude chtít, rozhodně nemusí procházet 150 stránek, momentálně stačí jedna...
Ty máš problém s věcma, se kterými 99% lidí vůbec problém nemá. Kdyby Martin napsal něco do prvního příspěvku, tedy jej upravil, jak by asi k těm všem lidem zpráva dostala, když by vlákno zůstalo pořád dole a nepodbarvené??? A zakládat nový topic?? A lidi budou vědět kde je ten správný jak?
Někdy nad tvými dotazy celkem kroutím hlavou...
Ty máš problém s věcma, se kterými 99% lidí vůbec problém nemá. Kdyby Martin napsal něco do prvního příspěvku, tedy jej upravil, jak by asi k těm všem lidem zpráva dostala, když by vlákno zůstalo pořád dole a nepodbarvené??? A zakládat nový topic?? A lidi budou vědět kde je ten správný jak?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Sharku, co to je za kravinu, přece když tam Martin něco napíše, tak se ti vlákno zvýrazní a posune nahoru, na tom přece fungují všechna fóra... Když přijde nováček, tak si to najde, když bude chtít, rozhodně nemusí procházet 150 stránek, momentálně stačí jedna...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
pavelbart píše:Sharku, co to je za kravinu, přece když tam Martin něco napíše, tak se ti vlákno zvýrazní a posune nahoru, na tom přece fungují všechna fóra... Když přijde nováček, tak si to najde, když bude chtít, rozhodně nemusí procházet 150 stránek, momentálně stačí jedna...

piš za sebesmiesek píše:taky se těším(e) do nekuřáckých prostor

Žížo, klídek. Tak zvedneš zadek a půjdeš si zahulit ven.
Jsem docela silnej kuřák, ale v hospodách už nehulím vůbec, i když je to tam povoleno. Proč otravovat ostatní, který nejsou tak postiženi jako my?
Jinak musím napsat, že jsem se na nové prostory těšil, ale máme zrovna v sobotu vítání občánku, takže to musím odsunout nejdřív na říjen.

Jinak musím napsat, že jsem se na nové prostory těšil, ale máme zrovna v sobotu vítání občánku, takže to musím odsunout nejdřív na říjen.
[quote="Hans"]Žížo, klídek. Tak zvedneš zadek a půjdeš si zahulit ven.
Jsem docela silnej kuřák, ale v hospodách už nehulím vůbec, i když je to tam povoleno. Proč otravovat ostatní, který nejsou tak postiženi jako my?
ale jooo ale je to pohyb navic
a pri mejch 130kg to chvili trva nez to telo rozhejbu 

ale jooo ale je to pohyb navic

- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
zizomil píše: ne vsichni jsme z toho odvázaný

ach mít takové starosti

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet

" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Žížo, jestli máš fakt 130 kg tak už do tebe nešiju 

JJ NEDOPORUCOVAL BYCH TI TOpavelbart píše:Žížo, jestli máš fakt 130 kg tak už do tebe nešiju

a ano bohuzel 130kg mam

Dobrá dostupnost, prostory akorát, světlo, čistý vzduch...a hlavně příjemná atmosféra. Za sebe určitě pochvala a poděkování pořadatelům 

Sbírám Wayne Gretzky, Tie Domi (memorabilia), podpisy legend Oilers
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE
nejhorsi na ktere jsem byl!!!
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tomu říkám konstruktivní kritika 

A co konkrétně tam bylo špatně?rakos68 píše:nejhorsi na ktere jsem byl!!!
Mně to třeba přišlo celkem fajn. Světlo, nezakouřeno... Sice trochu menší, ale v pohodě.
No já jsem celkově čekal víc dojmů od těch, co tam byli. Přece jenom to byla první burza v nové prostoru.