Listový. Tažený jsem ještě nedělala.icheius píše:Toš to já možu štrůdl aj s ořechama a js rozinkama...BTW listové nebo tažené těsto ?
doufam že to neni ten trapnej rádobybavičpavelbart píše:Na burzu dorazí i jedna velice zajímavá návštěva - šéfredaktor časopisu ProHockey - Petr Novotný!!
Dnes potvrdil účast, čímž mi udělal velkou radost - dokonce přinese snad i nějaké kartičky, co má doma schované!![]()
Petr je strašně fajn člověk, dá se s ním povídat o všem, hlavně má přeci jen díky své práci mnoho zajímavých poznatků kolem NHL.
pavelbart píše:Na burzu dorazí i jedna velice zajímavá návštěva - šéfredaktor časopisu ProHockey - Petr Novotný!!
Dnes potvrdil účast, čímž mi udělal velkou radost - dokonce přinese snad i nějaké kartičky, co má doma schované!![]()
Petr je strašně fajn člověk, dá se s ním povídat o všem, hlavně má přeci jen díky své práci mnoho zajímavých poznatků kolem NHL.
Ty roušky přivezu vám dvěma....Staal píše:Ja a jednorukej Jarosenko dorazime tak taky na tu 8. Vemte si ale rousky,jsme oba dva nemocniat vas nenakazime. Ale snad to do soboty vylezime.
Si myslím že nebude potřeba. Já to mám už od soboty a za 6 dní jsem jak rybička... Ještě tak roušku na pusu. To my můžete dát rovnou ještě pásku přes oko a budu tuplovanejicheius píše:Ty roušky přivezu vám dvěma....Staal píše:Ja a jednorukej Jarosenko dorazime tak taky na tu 8. Vemte si ale rousky,jsme oba dva nemocniat vas nenakazime. Ale snad to do soboty vylezime.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host