SZ ELH 24/25 Exclusive a Premium case

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2024.
Odpovědět
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

SZ ELH 24/25 Exclusive a Premium case

Příspěvek od SugarRay »

Jako už každý vánoce poslední roky jsem otvíral Extraligu od SportZoo , těšil jsem se na to od začátku sezony . Letos mě to teda upřímě trochu zklamalo , pořád jsou tam super karty , ale cekově ta ELH pod SZ šla dolů a řek bych že je to asi nejslabší série ELH od tý doby co ji převzala SZ .
Musim se z toho trochu vypsat , ventilovat to zklamání v pár bodech .
Vykašlete se na Puzzle quest Nechápu proč ty karty co lze získat jenom sesbíránim všech dílků skládačky nedaj raději do boxů pro všechny , za prvé jsou nádherný , za druhý je to nefér soutěž některý lidi a prodejci mají ty casy dřív , nedá se v tomhle soutěžit s nima .
Totální absence case hitů V první sérii ELH chybí karty na který jsme byli zvyklí , ať už to byli dual podpisovky , triple podpisy , jsy podpisy / 25 atd. Case hit se nekoná .
Nepochopitelný inserty Invictus Nevim kdo ve SZ tohle posvětil , jednak na těch kartách jsou většinou hráči co hrajou v sezoně 24 / 25 a tudíž mohli vyjít na uplně jinym druhu karet . A za druhý měli jsem tu sérii celou zaměřenou na rekordy ELH , který vyšla před rokem a čtvrt asi ? Nechápu .
Ty karty jsou pěkný , ale proč místo toho radši nevyšel set Legend ? to by dávalo smysl . Legendy vždycky lidi nadchnou tam nejde šlápnout vedle .
Inserty Heroic faces karty který bych viděl někde exkluzivně do boxů blaster pro děti , ale né do Premium a Exclusive boxů , navíc ty podpisový verze tam podle mě mělo být dole bílí místo pro podpis , takhle je ten podpis uplně zabitej , nejslabší karty z celý série za mě .
Karty Puck Crash zase uplně zabitý ty podpisy , navíc mě to přijde coby hit Exclusive boxu hrozně slabý .
Absence golmanského setu
SZ dělají jednu , slovy jednu hokejovou sérii za rok , ale i tak nemají nápady na druhy karet a design . podle mě pokud jsou vyhrořelý měli by se vrátit k nějakm základum , udělat nějaký insertní karty jako MVP , Snipers , Goalies , Legends atd. v nějakym pěknym designu a vykašlat se na tyhle hovadiny co předvedli v první sérii . Chtělo by to i něco novýho jako case hit třeba udělat nově auto patch třeba / 15 nebo / 25 udělat míň Uniqu a obětovat je na tohle , nebo vrátit triple podpisy , booklety ty byli skvělý atd. Určitě vrátit golamnskej set a legendy , pořádný karty pro hvězdy ELH a reflektovat taky ty návraty hráčů během sezony a že se vrátily hoodně zajímavý hráči např. Koch , Jandus , Kelemen , Špaček , Stránský , Mueller , Zbořil atd.
Co mě ještě zarazilo jsou ty použity fotky u řadovek , ty jsou teda musim říct neskutečně fádní , nudný , nezajímavý , žádný zajímavý záběry .
Pořád jsou tam krásný karty v tý sérii , hodně se mi líbí True Loyalty podpisy , ty základní Authentic Signature jsou nádherný , Flaming Stick , Game Jersey podepsaný jsou krásný , Unique , základ je dobrej , ale jako celek mi to přijde hrozně odbytý nemůžu si pomoct . Chybí tomu nějak koncept , jako má třeba Chance liga od Goal Cards , je to takovej nesourodej miš maš zvláštních karet . Měl by si to vzít zase nějak člověk co tomu hokeji rozumí a nastavit tam nějakej jasnej koncept . Pro mě byli vždycky ty série 10 / 10 , ale tahle je u mě tak 8 / 10 základ je slušnej ale celkově mi to přijde odfláknutý .

Premium case

Obrázek1 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek3 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek4 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek5 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek6 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek7 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek2 by Adam Beránek, on Flickr

Exclusive case

Obrázek8 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek9 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek10 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek11 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek12 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek13 by Adam Beránek, on Flickr
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Re: SZ ELH 24/25 Exclusive a Premium case

Příspěvek od Bianconero »

SugarRay píše:
pon 30. pro 2024 18:11:09
... pořádný karty pro hvězdy ELH a reflektovat taky ty návraty hráčů během sezony a že se vrátily hoodně zajímavý hráči např. Koch , Jandus , Kelemen , Špaček , Stránský , Mueller , Zbořil atd. ...
Vzhledem k tomu, že každý rok vydávají Serie 1 a Series 2, tak si musí nechat atraktivní jména i do druhé série. Jeden rok dokonce vydali Extended.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jasný , řikám tohle jsou čerstvý návraty do ELH to ani stihnout nemohli do první série , to dvojku musí zvednout jinak to bude bída . Ještě jsem zapoměl zmínit že i ubylo karet , podpisů i insertů v těch Exclusive i Premium , když se člověk podívá zpětně na obsah těch casů ty roky před tim .
Obrázek

Jeff Friesen 39
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jeff Friesen 39 »

Ahoj Láďo, už se prosím tě ozveš? Jirka

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2024“