Musim se z toho trochu vypsat , ventilovat to zklamání v pár bodech .
Vykašlete se na Puzzle quest Nechápu proč ty karty co lze získat jenom sesbíránim všech dílků skládačky nedaj raději do boxů pro všechny , za prvé jsou nádherný , za druhý je to nefér soutěž některý lidi a prodejci mají ty casy dřív , nedá se v tomhle soutěžit s nima .
Totální absence case hitů V první sérii ELH chybí karty na který jsme byli zvyklí , ať už to byli dual podpisovky , triple podpisy , jsy podpisy / 25 atd. Case hit se nekoná .
Nepochopitelný inserty Invictus Nevim kdo ve SZ tohle posvětil , jednak na těch kartách jsou většinou hráči co hrajou v sezoně 24 / 25 a tudíž mohli vyjít na uplně jinym druhu karet . A za druhý měli jsem tu sérii celou zaměřenou na rekordy ELH , který vyšla před rokem a čtvrt asi ? Nechápu .
Ty karty jsou pěkný , ale proč místo toho radši nevyšel set Legend ? to by dávalo smysl . Legendy vždycky lidi nadchnou tam nejde šlápnout vedle .
Inserty Heroic faces karty který bych viděl někde exkluzivně do boxů blaster pro děti , ale né do Premium a Exclusive boxů , navíc ty podpisový verze tam podle mě mělo být dole bílí místo pro podpis , takhle je ten podpis uplně zabitej , nejslabší karty z celý série za mě .
Karty Puck Crash zase uplně zabitý ty podpisy , navíc mě to přijde coby hit Exclusive boxu hrozně slabý .
Absence golmanského setu
SZ dělají jednu , slovy jednu hokejovou sérii za rok , ale i tak nemají nápady na druhy karet a design . podle mě pokud jsou vyhrořelý měli by se vrátit k nějakm základum , udělat nějaký insertní karty jako MVP , Snipers , Goalies , Legends atd. v nějakym pěknym designu a vykašlat se na tyhle hovadiny co předvedli v první sérii . Chtělo by to i něco novýho jako case hit třeba udělat nově auto patch třeba / 15 nebo / 25 udělat míň Uniqu a obětovat je na tohle , nebo vrátit triple podpisy , booklety ty byli skvělý atd. Určitě vrátit golamnskej set a legendy , pořádný karty pro hvězdy ELH a reflektovat taky ty návraty hráčů během sezony a že se vrátily hoodně zajímavý hráči např. Koch , Jandus , Kelemen , Špaček , Stránský , Mueller , Zbořil atd.
Co mě ještě zarazilo jsou ty použity fotky u řadovek , ty jsou teda musim říct neskutečně fádní , nudný , nezajímavý , žádný zajímavý záběry .
Pořád jsou tam krásný karty v tý sérii , hodně se mi líbí True Loyalty podpisy , ty základní Authentic Signature jsou nádherný , Flaming Stick , Game Jersey podepsaný jsou krásný , Unique , základ je dobrej , ale jako celek mi to přijde hrozně odbytý nemůžu si pomoct . Chybí tomu nějak koncept , jako má třeba Chance liga od Goal Cards , je to takovej nesourodej miš maš zvláštních karet . Měl by si to vzít zase nějak člověk co tomu hokeji rozumí a nastavit tam nějakej jasnej koncept . Pro mě byli vždycky ty série 10 / 10 , ale tahle je u mě tak 8 / 10 základ je slušnej ale celkově mi to přijde odfláknutý .
Premium case

Exclusive case