Casy už jsou jenom po šesti boxech né po osmi , ale v každym boxu jedna cihla , podpesaný písmenko z jmenovky hráče nebo UM karta , tenhle koncept se mi hodně líbí . V casu jedna 1 of 1 base paralel a jedna podpisovka legendy ELH - League bset . Team power dual podpisovky už jsou v Premium boxech bohužel .
Určitě by to chtělo ale do druhý série už nějaký oživení , například zase ty pěkný booklety , nebo mě napadaj , triple , quad podpisovky klidně na samolepkách zase něco co by oživilo tu sérii jako takovou . Teď se mi hodně líbí Lucky Laces , ale v tý druhý sérii si myslim že to bude chtít něco víc .
Dál určitě by to chtělo už obměnit jména na insertech a lepších kartách , dát tam ty hráče který jsou teď zajímavý a září , já už nechci zase na těch kartách z Librece třeba Birnera , Vlacha a Bulíře , ale Najmana , Rychlovskýho , Flynna atd. Ve Vítkách místo Muellera , Bukartse , chci Peterka , Barinku , Chlána , Zdráhala . V Budějkách místo Pecha , Gulaše , Gulašiho a Doudery mladší hráče jako jsou Kondelík , Hovorka , Kubík atd. takhle bych mohl pokračovat u každýho týmu ELH . Už to chce vážně trochu obměnit ten checklist pokud to jenom trochu půjde , alespoň na nějakých insertech .
Ani by mi ve druhý série nevadila absence Jágra , ale chtěl bych Ticháčka , Kusýho , Pytlíka , Tralmakse atd.
Ale jinak to je za mě zase jasně 10 / 10 SÉRIE .
Otvíral jsem case exclusive a jeden Premium a jeden Blaster . Pěkný jsou ty základní podpisovky Authentic Signature , hodně hezký ve stylu SPA od Upper Decku .

.flickr.com/photos/150809278@N03/]Ladislav Suchy[/url], on Flickr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blaster box

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Premium box

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11 krabiček ELH RECORDS Update , ta kauza s touhle sérii už byla hodně propíraná , teď mají LC novej FB a tam snad už budou do budoucna víc sdílnější a férovější , ale stejně na ten podvod už nikdy nezapomenu .
U updatu pokud někdo neotvíral všechny karty limit / 3 , jinak stejně jako u první várky Records podpisy / 13 atd.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 x Allure 21 / 22 a 2x Allure 22 / 23 , líbí se mi obě série , ale mnohem lepší plnění je u novějších 22 / 23 je tam daleko víc paralel karet na box , větší šance na nějakou limitovanou kartu , hezčí inserty .Ale každopádně ty karty vypadají na živo daleko líp než na skenech .A chtěl bych ještě další boxy zkusit , pokud budou money .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------