Stature 2x

Boxy otevřené sběrateli v měsíci srpnu 2023.
Odpovědět
johny2233
Zkušený
Zkušený

Stature 2x

Příspěvek od johny2233 »

Zdravím všechny sběratele hokejových karet. Jelikož tato perfektní série již dávno vyšla a neobjevil se tady zatím žádný příspěvek z otvíračky, tak tedy začnu :) Fotky už jsem dával na fb, tak mnozí už viděli, ale přece jen vložím i sem a doufám, že se přidáte, myslím, že tato série si to obzvlášť zaslouží :)
Koupil jsem 2 boxy a měl jsem políčeno na legendy nebo současné hvězdy, což se mi tedy vůbec nepodařilo ani v jednom boxu, a to to v prvním boxu vypadalo nadějně (Hull a Matthews), ale pak se rozjela smršť rookie karet, což mě trošku zklamalo, zvlášť když to takto vyšlo v obou boxech. Nicméně povedla se krásná 1 of 1 karta, samozřejmě rookie :D
Karty to jsou nádherné, tady opravdu není co řešit, za mě určitě jedna z nejhezčích sérií vůbec. Škoda jen, že se vytratily Century momentous, ty jsou luxusní. Tak na to mrkněte. Mějte se.

1. Box
Obrázek

2. Box
Obrázek

1 of 1
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: Stature 2x

Příspěvek od pavelbart »

Ty kráso, ze dvou boxů vytáhnout 1/1... to je umění:-). Moser hrál výborně. Jasný, Švýcar, Arizona, ale hráč velmi dobrej. A 1/1 vždycky potěší, hlavně tyto jsou perfektní... Gratulace.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Stature 2x

Příspěvek od SugarRay »

Tak ta je nádherná 1 of 1 , já osobně mam pro Arizonu slabost a taky pro švýcarský hráče , který máme dobře zmapovaný už z MS dřív než se dostanou do NHL . Pak se mi líbí ten Bratt a Burroughs , moc pěkný , mě přijdou že ty Stature jsou rok od roku hezčí . Jestli ještě něco zbyde taky bych chtěl koupit aspoň dva boxy .
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Srpen/August 2023“