Moc se mi líbí celá ta série Chance ligy z minulý sezony a líbí se mi jak to Goal Cards dělají , poměr cena / výkon taky parádní . Za mě je tohle 10 / 10 a vždycky raději podpořím tohle než UD a jejich předražený nablýskaný nic co dávají do boxů . Co se ale podle mě musí změnit je to že na těch kartách budou hlavně zazeniťáci který notabene mají spoustu karet už z ELH , víc bych tam chtěl aktuální mladší hvězdy jako je Přemysl Svoboda atd.

4 boxy Gamers , moc pěkný podpisy jsem chytil , Ujčík je / 5 , i ty platy se povedly na jména , určitě bych ještě zkusil nějaký boxy , když budou peníze .

A Records , měl jsem dva casy z Hooker karty ty byli výborný , hlavně ten case kde byli podpisy Čechmánek, Čajánek , Šlégr , Burger , Hrubec takhle by to mělo být vyvážený , bylo by to super , bohužel já měl pak v těch dalších buď to že se hráči opakovali nebo kluby se opakovaly , jeden case kde bylo ze 6ti podpisů 4 x Sparta

Závěrem chci ještě říct že na jednu stranu jsem rád že v Records nejsou ty podpisovky Jágra , díky tomu zbyde taky něco na ty normální lidi podívejte se na ELH od SportZoo ve druhý sérii byli podpisy Jágra , všechno je to vyprodaný , chtěl jsem ještě jeden case tý druhý série ale mám smůlu je tam Jágr , první série se dá ještě koupit normálně . Co bych si moc přál v tom updatu jestli se to povede tak podpisy Červenky ty mi obecně chybí v sériích od OFS / Legendary Cards , MK je mají , Jirku Dopitu , Richarda Krále , Martina Procházku , Vladimíra Růžičku st. , Radka Bělohlava etc. tyhle hráče z 90ték mít na těhle kartách , Haška s Jágrem máme v NHL ty kdyby tam nebyli hojno se stane a spekulanti utřou nos . Dál je pravda že SportZoo to válcuje neskutečně tim designem a množstvim podpisů co dokážou vydat v těch sériích hard signed bez keců , bez redemption , za tohle klobouk dolu , ale tyhle karty s patinou s patosem s puncem hokejový kvality lidí co tomu rozumí a mají k tomu vztah dokáže vydat jenom OFS / LC to je prostě marný touhle sérií to zase dokázali za toto vám děkuju za tuhle sérii , za Besty , Icebook , Final Series , za to jak moc jste dokázali zlepšit Extraligu . Pokud tohle má být poslední série hokeje od LC a obecně pod panem Hrbkem tak je to rozloučení s grácií a na vrcholu . Největšim překvapenim sezony 22 / 23 je pak pro mě Goal Cards jejich karty Chance ligy jako první sezona a takhle to zabili ?!?

respekt , děláte to hodně dobře , možná by jste mohli udělat někdy seminář pro ty diletanty z Upper Decku o tom jak se dělá série hokejových karet pro fanoušky , že jde udělat to že každej box bude sběratelsky hodnotnej že to jde když se chce, že jde dělat pěkný karty i s nízkym rozpočtem , i s omezenýma možnostma dělat velký množství podpisovek atd. Jsem hodně zvědavej na příští sezonu , jestli to takhle půjde dál máme se na co těšit