SportZoo ELH 22 - 23 série 2 Exclusive case

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2023.
Odpovědět
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

SportZoo ELH 22 - 23 série 2 Exclusive case

Příspěvek od SugarRay »

Tak jsem se taky dočkal svojí otvíračky kejsu ELH , k tomu výčtu mínusů co jsem vypisoval už minule , bych ještě dodal další a to že tam nejsou nikde použitý fotky z těch třetích sad dresů ani u Chezy , který byli nádherný letos a hráli jsme v nich často už od začátku základní části , Kladno tam nemá ty dresy s paní Poldi , Sparta třeba ty pěkný dresy ze zápasu Sparta vzdává hold , ale to už bylo myslim po novym roce , ale to je jedno prostě ty třetí sady nebo ty retro dresy tam nejsou nikde na kartách a je to škoda .
Jinak karty nádherný , měl jsem pěkný UM , kejs hit je teda 30 let ELH ty podepsaný karty s logem ELH jak jsem pochopil . Jak jsem psal už minule pro mě série 10 / 10 ikdyž pořád jsou tam věci co se dají zlepšovat , karty co tam chybí , ty nepoužítý / nevyužítý třetí sady dresů atd.

Obrázek78 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek75 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek74 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek79 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek80 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek76 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek77 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek81 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek73 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek

HogoFogo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Re: SportZoo ELH 22 - 23 série 2 Exclusive case

Příspěvek od HogoFogo »

Zase super brejk karet :thumbup:

Jinak buď rád, že vůbec něco nafotili, o třetí sadě dresů nebo nějakých těch výročních nebo k významným akcím, to si můžeme nechat zdát... zvykli jsme si na to u p. Hrbka, ale tohle je nezajímá. Se podívej na Winter Classic... (navíc se to hrálo v Blavě) když už to vydají, tak v létě ... to je kauf. Ale přiznám se, také mně to chybí, je to fajn vzpomínka a já osobně na to mám i zvláštní album :lol:

Snad se ti podaří něco povyměňovat a získat karty do sbírky.

Díky :clap:

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2023“