SportZoo limitovaný karty zase jenom , krásnej / 15 Kolář , Jeřábek / 19 a Štibingr / 149 , Kubík stulpna .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MVP jsem prostě musel vzít , mě se hrozně líbí ty řadovky a doufal jsem v nějakou pěknou limitovanou paralelku .
RC co mě nejvíc zaujali určitě Galvas a Matt Benniers ten vypadá hodně nadějně a válel na minulim MS .

TY inserty Domains a Encouters on Ice se mi moc nelíbí to už mi přijdou mnohem hezčí base karty než tohle , kdyby radši udělali pořádný inserty s fotkama ze hry jako dělali dřív tak by udělali líp .

PinPoints nejsou špatný , takhle ty inserty mají vypadat , takhle bych si to v MVP představoval něco v tomhle stylu .

Řadovky co mě zaujali , Hamilton konečně v dresu Devils , Zegras , Seider , Brown , Cozens , Mangiapane to jsou moji koně .

Aspoň jedna pěkná paralel karta se povedla a parádní jméno v parádnim dresu Krakenů Jordan Eberle / 250 , Pěkný jsou Silver Scripty a ty retro MVP paralelky .

Moje hodnocení těch současných MVP , pokud by zamakali na insertech a vypadalo by to jako v letech na přelomu milénia tak to tu sérii nakopne uplně někam jinam , MVP 06 / 07 a ještě i 07 / 08 tam byli dvě paralelky na box a pěkný inserty, 99 až 2002 - 2003 geniální inserty , tam by to měl UD vrátit , takhle ty současný nejsou uplně špatný ale podle mě ty MVP jsou prostě o paralelkách a krásných insertech tak by to mělo být , udělat 4 - 5 druhů různých insertů , pěkný limitovaný karty k tomu nabalit ty retro karty který jsou supr a neni co řešit , takhle to neni uplně ono v současnym stavu to je tak na 8 / 10 , base jsou parádní , Ice Battles taky ale inserty prostě nejsou dobrý vyjma těch PinPoints a limitovaný paralel karty už nejsou samozřejmostí v hobby boxu což je velká chyba . Karty do / 25 ty už jsou dokonce jenom dvě na case , tohle je špatně .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A zkusil jsem i ty nový Clear Cuty protože ty podepsaný plastový karty to prostě nemá chybu , podle mě je to vynikající nápad , ty karty jsou nádherný , mě se to hrozně líbí . Co je ale paradox že v Clear Cutech 20 / 21 je těch plastových karet minimum , přavažujou klasický karty , jako jsem měl já třeba Canvas atd.
Já jsem chytil dvě limitovaný karty , takže opravdu hodně povedený boxy , hlavne ten LaFontaine to je naprosto luksusní karta , v něco podbnýho jsem tajně doufal

A ještě jsem zapoměl , jako bonus jsem dostal , balíček UD Series s2 Retail a vytáhnul jsem YoungGuns což je v Retailech 1: 48 , takže YG super , ale ještě navíc kdo jinej než Perfetti na kterýho mam štěstí u Extended když jsem ho tam měl jsem si řikal jen tak dál , tak jen tak dál