Clear Cut , MVP a zase Exclusive SportZoo

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2022.
Odpovědět
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Clear Cut , MVP a zase Exclusive SportZoo

Příspěvek od SugarRay »

Bohužel se mi nepovedlo při tom velkym GB co byl na shopu hokej-karty urvat Litvínov , 16 boxů Exclusive ELH tam už byla velká šance něco chytit , slídil jsem tam ne webu a stejně jsem se nečapal hned to bylo pryč , nečapačka . Dneska když jsem si byl v Litvínově pro boxy tak tam byl nějakej Pavlovo známej a ptal jsem mě jestli jsem koukal na to video z Group Breaku SportZoo že tam Pavel vytáhnul patch Zdráhala , pak jsem tam viděl že měli na stole ještě booklet Godly atd. já na to radši koukat nebudu , protože bych si musel rozsekat ksicht na tisíc kousků *bang* . Pak jsem tam ještě brouzdal po webu a najednou se tam objevil další Exclusive box , poslední , tak jsem vzal aspoň jako útěchu ten box . Bavil jsem se s jednou paní z Hokej-karty a říkala že někdo stornoval objednávku tak ho znova dali na web , kdyby si ho ten dotyčnej vzal tak by tam, nic světobornýho stejně neměl , ale ten Kubík neni špatnej a ten Klimeš taky ne , žádná pecka , ale ujde to .

SportZoo limitovaný karty zase jenom , krásnej / 15 Kolář , Jeřábek / 19 a Štibingr / 149 , Kubík stulpna .

Obrázekcc2 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázekcc3 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázekcc4 by Ladislav Suchy, on Flickr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MVP jsem prostě musel vzít , mě se hrozně líbí ty řadovky a doufal jsem v nějakou pěknou limitovanou paralelku .
RC co mě nejvíc zaujali určitě Galvas a Matt Benniers ten vypadá hodně nadějně a válel na minulim MS .
Obrázekcc8 by Ladislav Suchy, on Flickr

TY inserty Domains a Encouters on Ice se mi moc nelíbí to už mi přijdou mnohem hezčí base karty než tohle , kdyby radši udělali pořádný inserty s fotkama ze hry jako dělali dřív tak by udělali líp .

Obrázekcc7 by Ladislav Suchy, on Flickr

PinPoints nejsou špatný , takhle ty inserty mají vypadat , takhle bych si to v MVP představoval něco v tomhle stylu .

Obrázekcc6 by Ladislav Suchy, on Flickr

Řadovky co mě zaujali , Hamilton konečně v dresu Devils , Zegras , Seider , Brown , Cozens , Mangiapane to jsou moji koně .

Obrázekcc9 by Ladislav Suchy, on Flickr

Aspoň jedna pěkná paralel karta se povedla a parádní jméno v parádnim dresu Krakenů Jordan Eberle / 250 , Pěkný jsou Silver Scripty a ty retro MVP paralelky .

Obrázekcc5 by Ladislav Suchy, on Flickr

Moje hodnocení těch současných MVP , pokud by zamakali na insertech a vypadalo by to jako v letech na přelomu milénia tak to tu sérii nakopne uplně někam jinam , MVP 06 / 07 a ještě i 07 / 08 tam byli dvě paralelky na box a pěkný inserty, 99 až 2002 - 2003 geniální inserty , tam by to měl UD vrátit , takhle ty současný nejsou uplně špatný ale podle mě ty MVP jsou prostě o paralelkách a krásných insertech tak by to mělo být , udělat 4 - 5 druhů různých insertů , pěkný limitovaný karty k tomu nabalit ty retro karty který jsou supr a neni co řešit , takhle to neni uplně ono v současnym stavu to je tak na 8 / 10 , base jsou parádní , Ice Battles taky ale inserty prostě nejsou dobrý vyjma těch PinPoints a limitovaný paralel karty už nejsou samozřejmostí v hobby boxu což je velká chyba . Karty do / 25 ty už jsou dokonce jenom dvě na case , tohle je špatně .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A zkusil jsem i ty nový Clear Cuty protože ty podepsaný plastový karty to prostě nemá chybu , podle mě je to vynikající nápad , ty karty jsou nádherný , mě se to hrozně líbí . Co je ale paradox že v Clear Cutech 20 / 21 je těch plastových karet minimum , přavažujou klasický karty , jako jsem měl já třeba Canvas atd.
Já jsem chytil dvě limitovaný karty , takže opravdu hodně povedený boxy , hlavne ten LaFontaine to je naprosto luksusní karta , v něco podbnýho jsem tajně doufal *cheer* , je to box o jedný kartě , prostě gamble ale mě se ten nápad celá ta koncepce Clea Cut líbí pro mě ja tahle série 10 / 10 .....

Obrázekcc by Ladislav Suchy, on Flickr

A ještě jsem zapoměl , jako bonus jsem dostal , balíček UD Series s2 Retail a vytáhnul jsem YoungGuns což je v Retailech 1: 48 , takže YG super , ale ještě navíc kdo jinej než Perfetti na kterýho mam štěstí u Extended když jsem ho tam měl jsem si řikal jen tak dál , tak jen tak dál

Obrázekcc10 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Re: Clear Cut , MVP a zase Exclusive SportZoo

Příspěvek od Tie »

S těma dvěma insertama v MVP máš recht, ta perleť působí na kartách strašně lacině...

Krásnej Eberle! To je symfonie... MAF na anniversary vypadá fajnově.

Kubík by byl super, kdyby tolik nebilo do očí volné místo pro podpis.

Ohromná gratulace k LaFontaineovi, tuším, že pro něj máš docela slabost. A hlavně je to super hráč na fantastický kartě.

Slausek
Opora
Opora

Příspěvek od Slausek »

Mě se moc líbí ten Klimeš. Sice žádná hvězda a asi ze mě mluví i moje fanouškovské srdce, protože u nás v Přerově měl vždycky neskutečnou formu, ale karta je to prostě super :thumbup:

HogoFogo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HogoFogo »

Hele určitě to nebude tím, že by jsi to hodnotil podle fanouškovského srdce. Ty podepsané karty naživo jsou opravdu nádherné, sám je mám doma také, takže to nevidíš jen Ty sám *mrk*

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2022“