2020/21 Pro set Memories hobby

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2022.
Odpovědět
belgi27
Opora
Opora

2020/21 Pro set Memories hobby

Příspěvek od belgi27 »

Caute,

nedela, robím poriadok v kartách a medzi boxmi mám aj tento môj veľmi veľmi obľúbený produkt, ktorý síce nemajú všetci radi, ale ak by som si mal vybrat pri tej cene otvorit tieto Proset alebo 20/21 Sp authentic moja voľba jasna a to Prosetky.

Ale aby som veľa nekecal, 4 karty v boxe, 2 buybacks, fantasticky checklist - Jagr, Lemiuex, Howe, Lindros, Potvin, Brodeur, Forsberg, Modano a veľa ďalších
Obrázek
Prvá karta na buybacks /5 Kirk Mclean
Obrázek

Podarila sa dokonca aj red buybacks 1/1 jedneho zo 100 najlepších hracov NHL Adam Oates
Obrázek

No a podme ku podpisom, /25 podpis sa podaril parádne Jari Kurri :bravo
Obrázek

No a TOP karta obrovskej legendy NHL, 8 násobný víťaz stanley cup (najviac v NHL mimo Montreal) Red Kelly green /5 auto, opustil nas v roku 2019, cest jeho pamiatke

Obrázek

Netorack
Veterán
Veterán

Re: 2020/21 Pro set Memories hobby

Příspěvek od Netorack »

Mě se tenhle produkt prostě líbí, ta nostalgie na mě funguje, myslím, že pro nás, co ještě pamatujeme Captaina Kirka, Oatese a Kurriho je to mnohem lepší než ty současní Rookie Sensation jelimani :D

Tie
Legenda
Legenda

Re: 2020/21 Pro set Memories hobby

Příspěvek od Tie »

Mně se líbí především ty původní karty :D Ale co se týče jmen, je to famózní produkt! Red Kelly... wow, Kurri taky paráda.

A pohled na kapitána Kirka v jeho nejklasičtějších barvách... super. Díky moc za brejk *gp*

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2022“