hádám, že na forum dávám příspěvek možná tak po dvou letech. Zkusil jsem také 3 boxy letošních GAMERS, co jsem zatím viděl otevřeno, tak vlastně nic moc. U mě to bylo přesně naopak, tak to sem i pro ten kontrast hodím. Pro úplnost doplním, že boxy jsem si objednal na místním shopu Hokej-karty.
Co se týká hodnocení produktu, tak karty se mi hodně líbí. Nevýhoda je prakticky dvojnásobná cena oproti minulému roku, a nevím, zda přidaná karta PP ten rozdíl úplně vyrovná. Zároveň u těch PP karet se odlepují z toploaderu nálepky. Já osobně si na plnění stěžovat nemůžu, takže z mé strany negativa končí, karty se mi hodně líbí. Omlouvám se za neostré scany, scan to neumí úplně zachytit.. karty nejsou nijak rozmazané nebo neostré.
Začnu kartami Printing Plate - mnozí PP odsuzují nebo nemají rádi, to nikomu neberu. Já ty karty mám rád, ale právě jen v případě, že je to uděláno jako karta. Tedy ve stylu např. The CUP nebo i zde u Gamers. Plíšek je prostě použit v kartě a to z něj dle mého pohledu dělá regulérní a zajímavou kartu.
Jména myslím celkem fajn

A jdeme na podpisy. Myslím, že dobrá trefa to byla ve všech třech případech.
Roman Turek

Roman Čechmánek

A poslední kartu (vytaženou hned z prvního boxu) asi netřeba komentovat. Jeden z prezentovaných hitů tohoto produktu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.