Moje Kartičky - THE GAMERS 2022

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2022.
Odpovědět
Martin_CZ
Zkušený
Zkušený

Moje Kartičky - THE GAMERS 2022

Příspěvek od Martin_CZ »

Zdravím všechny,

po loňské, spěšné sérii, ze které jsem vytáhl řadu super jmen, jsem se rozhodl, i přes značné cenové navýšení si 2 boxy letošních The GAMERS pořídit také. No, nebudu zbytečně lhát, byla to velká chyba... *cry-a*

Box č.: 1
Obrázek

Box č.: 2

Obrázek

Vidíte správně, ze 4 možných, je 3x de facto to samé. Skutečně nerozumím, jak to výrobce může takto idiotsky zabalit. U ručně baleného výrobku bych očekával, že se bude zohledňovat atraktivita ze strany zákazníka a ne to plácat jak to přijde do boxů, následně casů.

Když pominu fakt, že je to o samém Růžovi, tak hologramové nálepka u PP byla špatně přilepená resp. přichytila se k druhé kartě. Za 1800,- opravdu neodpovídající produkt *tytyty*

Podruhé už nikdy.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Moje Kartičky - THE GAMERS 2022

Příspěvek od SugarRay »

Je to blbý a dost , mě by to zrovna takhle vůbec nevadilo já Růžu sbíram , ale to jsem třeba jeden z dvaceti , ten zbytek by byl nasranej stejně jako ty a právem za ty peníze , box defacto o jedný kartě PP neberu jako plnohodnotnou kartu a ještě to takhle zazdít , nechápu . Ty jména se tam dost opakujou v boxu nebo kejsu jsou ty stejný jména , to je prostě špatně .
Obrázek

Martin_CZ
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Martin_CZ »

Poté, co jsem rozdýchal to úvodní naštvání mě napadlo úplně to stejné: že stát se toto sběrateli daného hráče, tak má malé Vánoce. Na druhou stranu s ohledem na exkluzivitu toho produktu, kterou tomu výrobce dává, by se to dít nemělo, ať je to jak chce.

Navíc, ta moje úvaha byla i spíš myšlena na celkový ten produkt jako takový. M. Růžička je super jméno, o tom žádná, ale odfláknout takto balení mi prostě nepřijde správné. Další věc je to poškození té nálepky - výrobce několikrát avizoval, že udělá vše proto, aby se s produktem nedalo "čarovat" no a stane se to, že ochranný produkt karty je poškozený již z výroby, to je podle mě další věc, které si měli při balení všimnout.

No a to nezmiňuji ekonomickou rozvahu. Produkt zdražil o 100% oproti loňsku a ono zdražení má být "kompenzováno" PP, což ani pro řadu sběratelů není zajímavý prvek sběratelství, ba co víc, pro toho výrobce je to de fakto odpadní produkt z výroby. Tímto to nechci apriori hanit, ale hodnotu další karty, to tedy aspoň za mě asi nemá...

Za mě tedy, jak jsem psal, oproti loňské sérii krok směrem dolů, minimálně v té kvalitě a faktu, že si neohlídali balení do boxů. *pnch*

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Tak vyhodit 3600 a pak bych měl vytáhnout tohle,tak asi skočím pod vlak *cry-a*

JJ68
Legenda
Legenda

Příspěvek od JJ68 »

To jsi ještě dopadnul dobře , já jeden boxík Ščotka / Hrabík a v dalším Fillipi / Čajka a ten dokonce bez pečeti a třetí třebas Koukal / Koukal .... to jsem zase sežral hada *cry-a* *cry-a* a chce se mi zvracet velebnosti !!

Obrázek

Obrázek

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Tohle mít ve 4 boxech, to je vážně velký špatný.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

My otevřeli boxů 6 a byli jsme na tom dost podobně, nej podpis - Pouzar /20.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pf2000
Nováček
Nováček

Příspěvek od pf2000 »

Koukám na to plnění a to je opravdu tristní. *cry-a* Vytáhnout karty, jejichž cena má cenu sotva čtvrtiny boxu je průšvih. Jako stává se to i u lepších boxů, ale u tohoto produktu to bude spíše pravidlo než výjimka.

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Je taky dost zajímavé,že na jedné FB skupině měl jistý pán,který byl v podezření z machynací u předchozích sérií,celkem dost slušné karty :o *cl*

hokej399
Legenda
Legenda

Příspěvek od hokej399 »

Prave proto si uz delsi dobu nekupuji Ceske boxy.Neverim ve " ferovou" distribuci".

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

BrianLeetch píše:
pát 18. bře 2022 23:05:40
Je taky dost zajímavé,že na jedné FB skupině měl jistý pán,který byl v podezření z machynací u předchozích sérií,celkem dost slušné karty :o *cl*
Jo to jsem taky koukal, rikal jsem si, ze je to hezky plneny :-)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Peťo,díky za podporu. Aspoň mám svědka,že jsem si to nevymyslel. A právě o to je to smutnější.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

od toho borca, co zmiňuejte taky raději nikdy nic neberu, ikdyž tam jsou kolkrát karty, co by se mi hodily .. ale narovinu, když jsem viděl v jakých objemech otevírali boxy a balíčky na posledních dvou expech, tak si dovedu představit, že toho otevřeli tolik, že prostě i ty dobré karty museli trefit ..
Naposledy upravil(a) Lukyn55 dne ned 20. bře 2022 22:13:38, celkem upraveno 1 x.
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Lukyn55 píše:
sob 19. bře 2022 12:08:37
od toho borca, co zmiňuejte taky raději nikdy nic neberu, ikdyž tam jsou kolkrát karty, co by se mi hodily .. ale narovinu, když jsem viděl v jakých objemech otevírali boxy a balíčky na posledních dvou expech, tak si dovedu představit, že toho otevřeli tolik, že prostě i ty dobré karty musely trefit ..
Pro mě bylo překvapení, že se k boxům vůbec dostal, protože u Gamers 2 tuším, výrobce deklaroval, že mu boxy nebudou dodány. Právě proto, že s tím nějak snad podváděl... Asi už se polepšil:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2022“