OFS Classic - THE FINAL SERIES (3 boxy z Collector´s Casu)

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2021.
Odpovědět
pf2000
Nováček
Nováček

OFS Classic - THE FINAL SERIES (3 boxy z Collector´s Casu)

Příspěvek od pf2000 »

Přestože jsem měl pochybnosti o sérii (množství nesourodých podpisů, kupa ne atraktivních jmen na memo), neodolal jsem a na rozlučku s produkcí OFS jsem si pořídil jeden case Collector´s boxů a tři z nich hned loupl. Dva mi zůstaly pod stromeček na Vánoce.

Tím, že jsem vzal case od shopu rhk, dostal jsem bonusovou kartu Zlína, jemuž fandím. Pěkný kousek brusle, bohužel hráče, který ve Zlíně nezanechal hmatatelnou stopu. Ale co už. *mrk*

Obrázek

Níže je výsledek otvíračky, který beru od nejslabšího po nejlepší box. *iwm*

1. box

Oversized karta mistrů světa z roku 1999 z Norska v limitu 20 je pěkná.

Obrázek

Podpis Ondřeje Němce slušný, litvínovský David Štich o ničem.

Obrázek

Jeden box z pěti ukrývá dvě karty memo v nejvyšším limitu 20 a tahle dvojice se vůbec nepovedla. Matěj Morong v hradeckém dresu s kouskem hokejky je přesně typem karty, kterou můžou chtít pouze příbuzní hráče *bang* Tomáš Duba je lepší hráč, navíc brankář, bohužel na kartě je nejnudnější kousek vyrážečky.

Obrázek

2. box

Karty Magic moments, které nejsou vůbec magické, považuji za špatný vtip.

Obrázek

Slabý podpis Kuby Navrátila z Olomouce bohatě vynahradil Authentic Signature pardubického kanonýra let nedávných Petra Sýkory, navíc ve druhém nejnižším limitu.

Obrázek

David Honzík má nejvíce memo karet v celé sérii a tak jeho kousek lapačky z Varů nepřekvapil. U takového hráče stačila jedna memo karta a že OFS získala mrak jeho artefaktů u mě neobstojí. Kousek hokejky sparťanského beka Adama Poláška je v nízkém limitu pět, nijak extra výjimečný mi ale nepřijde.

Obrázek

3. box

Oversized karta mistrů světa z roku 1972 v limitu 20 potěšila.

Obrázek

Deset let starý podpis zlínské legendy Petra Čajánka potěšil, takže litvínovského no name Mahboda jsem vůbec neřešil.

Obrázek

Kousek hokejky protekčního brankáře Tomáš Krále byl původně umístěný v magnetickém holderu (příjemný bonus), což v kontextu další karty vůbec nechápu. Kousek tříbarevného dresu dresu Filipa Zadiny je jasně nejlepší karta, ze sestavy karet s dresy ji řadím do Top 5. *gc*

Obrázek

Suma sumárum jsem si otvíračku užil jako vždy a budu doufat, že ve zbývajících dvou boxech padne ještě nějaký hit (nejlépe ze Zlína nebo Vsetína, Jágra nebo Haška jsem ještě neviděl...). Padnou dvě memo v limitu 10, nebo třeba jedna 1/1 a ještě jedna karta Authentic Signature.

HogoFogo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Re: OFS Classic - THE FINAL SERIES (3 boxy z Collector´s Casu)

Příspěvek od HogoFogo »

Díky za brejk, i když asi úplná spokojenost nebyla ... tak snad ten Ježíšek potěší *mrk*

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Hele ono se dá říct jsou tam slabší jména , lepší jména jasný nemám s tim problém každýho názor , ale obecně je to prostě Extraliga plus nějaký legendy naší ligy a z repre tak to prostě je . No name tam žádnej neni , to by tam musely být hráči z druhý nebo třetí ligy nebo nevim co si pod tim představuješ a obecně co si představuješ že tam bude za jména a karty když je to primárně ELH a OFS karty , tohle mi fakt hlava nebere .
Magic moments třeba mě osobně přijdou luksusní , taky jsem doteď nepochopil co je na nich špatně , navíc ty podepsaný Magic moments karty to jsou podle mě jedný z nejlepších karet co tam jsou v tý sérii . Už jsem jednu sehnal a chtěl bych další .
Nevim co od toho některý lidi očekávaj *nevim* ještě ten Balaštík jako bonus je super .
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Až na to, že to Balaštík není :D

Ale taky jsem se dneska sekl, s tím Zadinou, ostudný, nebo spíš nepozornost, kd\yž člověk smolí příspěvek v práci, známe to oba.

Co bych ale chtěl vypíchnout, je fakt, že v této pestré rozloučkové sérii jsou suprová, solidní, slabší i vyloženě slaboučká jména. A je fajn pojmenovávat věci pravými jmény. Když vidíš, že někdo vytáhl Čechmánka, a ty tasíš Tomáše Krále, tak za mě je naprosto legitimní bejt zklamanej. Stejně jako jásat nad Zadinou.

Podle mě to pf2000 posoudil střízlivě, bez klapek na očí. Btw. souhlasím, že některé fotky na Magic Moments jsou špička, některé jsou ale nemastné neslané. A je to škoda, protože ty karty jsou jinak krásný, obzvlášť s podpisem.

pf2000
Nováček
Nováček

Příspěvek od pf2000 »

Pro SugarRay: Pokud jsou to primárně karty extraligových hráčů, jak píšeš, pak právě Tomáš Král a Matěj Morong do této kategorie nespadají. Král odchytal v extralize 14 utkání, Matěj Morong odehrál 12 zápasů. Takoví hráči by do takové série patřit neměli. Pravda, Morong má dvacet let a třeba se chytne, ale Král je out. Jakkoliv jsou karty pěkné, tak vzhledem k těmto jménům mají minimální sběratelskou hodnotu, protože je nikdo chtít nebude. O milionu karet Davida Honzíka, který nemá ani 100 zápasů v extralize, se nemá cenu bavit. *bang*
Jinak za kousek brusle Jardy Balaštíka bych si chrochtal. Ale je to Špilár, který odehrál ve Zlíně 27 zápasů *axe*
Ale abych jen nekritizoval. Boxy jsou luxusně zabalené a karty fakt pěkně udělané, navíc ty memo v parádní kvalitě.

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Nevím no,já bych toho Krále klidně bral *cl*

zbynekf7
Opora
Opora

Příspěvek od zbynekf7 »

Gratuluji k odvaze to vzít a otevřít, i když jsi k tomu byl tak skeptický. Řekněme, že nezůstala díky tomu Zadinovi neodměněna. Líbí se mi i doprovodný popis, jenom toho Dubu bych hodnotil na pohodu. U karet Magic Photo Moments nebyl možná šťastně zvolený název, ale jinak se mi většina těch oversized karet líbí. Uvidíš, jak moc jsi měl šťastnou ruku ve výběru boxů směrem k Vánocům, i když po tom Zadinovi už bych toho moc nečekal.
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

pf2000 píše:
úte 26. říj 2021 23:53:21
Pro SugarRay: Pokud jsou to primárně karty extraligových hráčů, jak píšeš, pak právě Tomáš Král a Matěj Morong do této kategorie nespadají. Král odchytal v extralize 14 utkání, Matěj Morong odehrál 12 zápasů. Takoví hráči by do takové série patřit neměli. Pravda, Morong má dvacet let a třeba se chytne, ale Král je out. Jakkoliv jsou karty pěkné, tak vzhledem k těmto jménům mají minimální sběratelskou hodnotu, protože je nikdo chtít nebude. O milionu karet Davida Honzíka, který nemá ani 100 zápasů v extralize, se nemá cenu bavit. *bang*
Jinak za kousek brusle Jardy Balaštíka bych si chrochtal. Ale je to Špilár, který odehrál ve Zlíně 27 zápasů *axe*
Ale abych jen nekritizoval. Boxy jsou luxusně zabalené a karty fakt pěkně udělané, navíc ty memo v parádní kvalitě.

Je zajímavý stěžovat si na EXTRALIGOVÝ produkt, že v něm mají kartu hráči, kteří sice málo, ale něco v extralize odehráli *nevim*

Když ale každoročně vydávají UD tisíce karet hráčům, co nikdy neviděli 2x střídačku v NHL, to už tak velikej problém není, stačí totiž na tu jejich kartu natisknout "magickou" zkratku RC a svět se z toho může posrat...

Já opravdu nechápu, co jako chcete? Copak liga se skládá jenom z Plekyho, Jardy a Krejčího? A když už někomu opravdu vadí v extraligovém produktu extraligový hráč, tak proč to kupujete?? To je jako bych si koupil k pití Fantu a stěžoval si, že tam najdu kousek pomeranče... *myslim*

PS: Ještě dodám.... Na jedné straně v podstatě "opovrhuješ" hráči co mají v EL odehráno málo zápasů, ale Štich ti taky nevoní, i když má v EL odehráno více než 350 zápasů, v QMJHL více než 200 a má i bronz z MS osmnáctek ze sezóny 2005-06....
Naposledy upravil(a) Omerta dne čtv 28. říj 2021 15:21:13, celkem upraveno 1 x.
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Omerta píše:
čtv 28. říj 2021 15:05:20
*gp*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Co by tomu asi řekl Matěj Morong, mimochodem pravidelný mládežnický reprezentant od kategorie U16 až po současnou U 20
Ano je to člen širší reprezentace, ale kdoví třeba mu přechod do dospělého hokeje vyjde, což mu samozřejmě moc přeji :thumbup:

pf2000
Nováček
Nováček

Příspěvek od pf2000 »

Omerta
Když ale každoročně vydávají UD tisíce karet hráčům, co nikdy neviděli 2x střídačku v NHL, to už tak velikej problém není, stačí totiž na tu jejich kartu natisknout "magickou" zkratku RC a svět se z toho může posrat...
Ano, to mi také vadí. Inflace karet závratná. Jinak svět se ze zkratky RC neposere. Těch RK, co sběratelé chtějí, je výrazně méně než těch, co leží bez povšimnutí zapomenuté v albech (v lepším případě).
Já opravdu nechápu, co jako chcete? Copak liga se skládá jenom z Plekyho, Jardy a Krejčího? A když už někomu opravdu vadí v extraligovém produktu extraligový hráč, tak proč to kupujete?? To je jako bych si koupil k pití Fantu a stěžoval si, že tam najdu kousek pomeranče... *myslim*
Tady máme každý na věc jiný náhled, ale tak to bývá. Já prostě Krále nebo Moronga za extraligové hráče nepovažuji, ty ano. Pravda, Morong může ještě v extralize něco odehrát a pak bude jeho karta sběratelsky zajímavá.
PS: Ještě dodám.... Na jedné straně v podstatě "opovrhuješ" hráči co mají v EL odehráno málo zápasů, ale Štich ti taky nevoní, i když má v EL odehráno více než 350 zápasů, v QMJHL více než 200 a má i bronz z MS osmnáctek ze sezóny 2005-06....
Rozhodně hráčem, který odehrál v extralize 350 zápasů, neopovrhuji. Jen mě ten podpis nepotěšil a dovolil jsem si to napsat. To je celé.

A ano, přiznává, že tahle série je na mnohem vyšší úrovni než většina produkce Upper Decku. *placnuti*

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2021“