Možná trochu moc bezprostřední hodnocení zde: https://www.blogsport.cz/box-break-troc ... rodni-tym/
Ukázka řadovek

Base limity - Red /25

GDM - base a Red /25

Andrej Šustr foto /70

2021 Draft Prospect /25

Goalies /50

Podpis /33

Stick /35

Tento subset je dělaný z fotek, které vyfotil sám Andrej Šustr, tak možná proto?
Lukyne, ale ten podpis Pasty, jestli to teda je 2/5, dával na FB sběratel, co u nás hned rádo na burze kupoval box... Jestli Retail nebo Hobby, to nepsal, já ještě nerozbaloval, takže ani nevím, jestli jsou tyhle /5 jen v Retail. Ale pokud je to on, tak tady jde čistě o štěstí.Lukin píše: ↑ned 31. říj 2021 9:33:10Díky za ukázku breaku.
Stick Hrachoviny pěkná.Povedené jsou inserty Goalies.
Jen škoda, že se opět nejlepší karty nedostanou do boxů/balíčků, ale jen ke 2 lidem..V den vydaní je už na FB nabízena stick 1/1 Hrachoviny a na stejné fotce je i podpis Pasty /5 z retail boxů (1:65 boxů (1:1560 balíčků)).
![]()
A celé to podtrhuje popis z Ofi webu: "Třešnička na dortu! Chceme, aby i kluci a holky, co si koupí jeden balíček za kapesné, mohli ulovit podpis Jaromíra Jágra a Davida Pastrňáka. Prožít sběratelskou pohádku. A tak jsme do Retail balení vložili deset karet vlastnoručně podškrábnutých od obou českých superstars limitovaných do 5 kusů!"![]()
Tak toho jsem si ani nevšiml. Třeba ho v budoucnu v NHL předělají.
Byl to Retail a tyhle karty by měly být jen v Retailech.pavelbart píše: ↑ned 31. říj 2021 12:41:27Lukyne, ale ten podpis Pasty, jestli to teda je 2/5, dával na FB sběratel, co u nás hned rádo na burze kupoval box... Jestli Retail nebo Hobby, to nepsal, já ještě nerozbaloval, takže ani nevím, jestli jsou tyhle /5 jen v Retail. Ale pokud je to on, tak tady jde čistě o štěstí.
OK, díky za info
pavelbart píše: ↑ned 31. říj 2021 12:41:27
Lukyne, ale ten podpis Pasty, jestli to teda je 2/5, dával na FB sběratel, co u nás hned rádo na burze kupoval box... Jestli Retail nebo Hobby, to nepsal, já ještě nerozbaloval, takže ani nevím, jestli jsou tyhle /5 jen v Retail. Ale pokud je to on, tak tady jde čistě o štěstí.
Ahoj, tahle kritika mě osobně moc mrzí - byť já nejsem vydavatel karet. Podílel jsem se ale na větičkách na Game Dated Moments a na propagačních textech. Snad to Lukáši Koppovi nebude vadit, ale přiblížím, jak to je s podpisy Pastrňáka a Jágra. Všechny byly zabaleny do retail boxů, načež se kompletní náklad boxů náhodně rozdělil mezi veškeré distributory (včetně MK Cards). Jednoduše tak, aby se Jágr a Pastrňák mohli vytáhnout po celé republice. Nechalo se to osudu, protože hrajeme fér a jsme transparentní. Žádné karty kromě PROMO se nikomu bokem nedávají!Lukin píše: ↑ned 31. říj 2021 9:33:10
Jen škoda, že se opět nejlepší karty nedostanou do boxů/balíčků, ale jen ke 2 lidem..V den vydaní je už na FB nabízena stick 1/1 Hrachoviny a na stejné fotce je i podpis Pasty /5 z retail boxů (1:65 boxů (1:1560 balíčků)).
![]()
A celé to podtrhuje popis z Ofi webu: "Třešnička na dortu! Chceme, aby i kluci a holky, co si koupí jeden balíček za kapesné, mohli ulovit podpis Jaromíra Jágra a Davida Pastrňáka. Prožít sběratelskou pohádku. A tak jsme do Retail balení vložili deset karet vlastnoručně podškrábnutých od obou českých superstars limitovaných do 5 kusů!"![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host