připravil jsem si pro vás v pořadí již 17 pokračování breaků boxů z roku 2020, tentokráte se jedná o třetí obsahově nejpovedenější otevíračku minulého roku. Složení boxů je následující 98-99 Black Diamond, 01-02 Parkhurst a 06-07 BeeHieve. Hodnocení nechám na Vás...

začneme s Black Diamond - řadovky klasické Black Diamondy se spoustou super jmen

součástí base setu jsou i karty juniorů

na paralel kartách se povedla skvělá jména Forsberg, Osgood, Morrison, Leetch

na závěr byl luxusní insert CuJa

druhým v pořadí byl box Parkhurst - na tento box jsem byl velmi zvědavý a čekal co přinese...

namísto kartónků (blastrů) jsou zde tyto redemption bodíky - za mě super nápad

vrcholem boxu byly reprint retro karty legend

nakonec šel na řadu box Beehieve - každý balíček obsahoval jednu oversized kartu a balíček karet klasických rozměrů, garantovaná byla jedna jersey a jedna podpisovka

samozřejmě nesmí chybět karty nováčků

ukázka oversized karet a porovnání s normál kartou

za mě super nápad zapojit i legendy

povedla se i jedna paralel oversized karta a rovnou vítěz Maurice Richard Trophy

jména na ostatních paralel netřeba komentovat - prostě parádička

super nápad jsou za mě i karty s natištěným podpisem

bohužel podpisovka byla prošlá redemption, štěstí bylo, že jméno je slabší...

jersynka na konec se povedla

Konec rozbalovačky to není, dlužím vám důvod, proč byla tato otevíračka, tak úspěšná a ty důvody jsou hned tři...
na třetím fleku se umístila karta, kterou si strašně moc přeji vytáhnout z boxu, škoda jen, že jde o natisknutý podpísek, i tak udělala obrovskou radost a zůstává ve vedlejší sbírce

na druhém fleku se pro znalce boxu 01-02 Parkhurst umístila ceněná triple jersey s parádním obsahem jmen z CZ/SK pohledu Hossa, Alfredson, Bonk v limitu 30 - taktéž zůstává u mě doma

no a na závěr jedna karta
.
.
.
.
.
větších rozměrů
.
.
.
.
.
.
.
s podpisem
.
.
.
.
.
.
tentokrát hard
.
.
.
.
.
.
.
zaslouží si ty tečky
.
.
.
.
.
.
když se nepovedl Jarouš, tak se dámy a pánové povedl
.
.
.
.
.
Mr. Dominik Hašek 06-07 Beehieve PhotoGraphs SP

a ještě porovnání s kartou normálních rozměrů

Dominik taktéž zůstává ve sbírce akorát bych moc rád sehnal one touch holder na A5 rozměr... Díky za pozornost a brzy se opět ozvu.