tento break jsem věnoval produktu z novější doby, konkrétně se jednalo o ročník 2014-15 a produktu, který snad nemůže klamat. Konkrétně se jednalo box 14-15 Fleer Showcase. Posouzení obsahu nechám na vás...

na ukázku několik řadovek, které se dle mého názoru deisgnově velmi povedly

z insertů jsou super karty Flair v podobném duchu jako jsou karty 96-97 Flair a samozřejmě zde potěšila RC Metalka Draisaitla

povedly se i dvě paralel karty těchto insertíků

RC patch je garantovaný jeden box, musím uznat, že na živo se jedná a velice povedenou kartu s nádherným patchem, trochu škoda jména...

na závěr jsem si nechal top 4 karty
na čtvrtém fleku se dle mého názoru umístil insert Skybox Premium Wayna v limitu 299

na třetím fleku se umístila peckovní paralel karta insertu Flair Evgenie Malkina

na druhém fleku se umístil nádherný třibarevný patch legendy nejen Winnipegu, ale i celé NHL White Hot v limitu 18 - Dale Hawerchuka

první místo v tomto breaku obsadila identická karta jako na druhém fleku, avšak tentokrát se jedná o jednu českou legendu a legendu týmu Colorado Avalanche - pan Milan Hejduk

Co dodat, za mě obrovská spokojenost, tento produkt je prostě božíííí. Následovně mám pro vás všechny připraveny 3 top rozbalovačky z průběhu minulého roku a slibuji, že je na co se těšit...