Nečekal jsem fakt nic jiného, než ten base set.
Navíc jsem měl nějaké echo, že karty bývají slepené a ještě k tomu došel dost pomlácený tak jsem měl starost i o stav karet. První myšlenka byla co mně to zase poslali, proč nevybrali nějaký v lepším stavu.

Když jsem vytáhl první lesklou golden blades paralelku tak jsem si uvědomil, že to bude zajímavější rozbalování. Vždyť od Brodeura mám už dlouho ve sbírce skoro všechny paralelky. Doteď mě to nepochopitelně nenapadlo. Tak jsem mrkl na obal, že bude asi i nějaká Artists Proof a možná dokonce Epix. Potom jsem vytáhl krásný insert Check it a začalo mě to bavit.
Rozbaloval jsem stylem každý večer několik balíčků, četl popisky a statistiky na zadní straně abych si to užil. Docela jsem se i vzdělal.
Postupně jsem vytáhl 5 paralelek Golden Blades a na všech gólmani, na jediném golmanském insertu Net Worth byl CuJo, můj oblíbenec takže co víc si přát. Na dvou krásných insertech Check It se objevil Lindros a Gilmour. Tady super jména.
Ještě chybí Artists Proof, která je jedna na box. Ze všech 270 jmen jsem vytáhl tu nejlepší co jsem mohl, protože Brodeura už mám. Super fotka, krásná karta. Tuto jsem vytáhl hned druhý večer takže potom jsem ještě tajně doufal v nějakou epix, ta je jedna na 2 boxy. Ta už nebyla ale to bych chtěl asi moc.

Byl to teprve můj druhý box v životě takže asi štěstí začátečníka. Staré inserty si cením víc než nové karty takže jsem byl rád jak malý kluk. Špatný stav karet dle stavu samotného boxu se nepotvrdil až na pár jednotlivých karet a Wayne ani žádný jiný insert mezi ně naštěstí nepatří. Base set jsem sice neposbíral ale karet chybí pár tak aspoň bude zábava ho formou výměn zkompletovat.
PS: vidím, že box vkládám ve správný čas kdy Slausek dal nálož Artist Proofek do pošty