2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey Hobby Box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2020.
Odpovědět
Svejky
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey Hobby Box

Příspěvek od Svejky »

Ahoj všem!

Před pár týdny jsem vyměnil cirka tisíc, především řadových karet, za které jsem si mimo jiné vybral i tento Hobby box. Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat za bezproblémovou výměnu a zároveň se pochlubit obsahem, který se dle mého nadmíru vydařil.

Za mě se povedlo jméno jak na YG Canvas, tak na YG Clear Cut (super že jsem v boxu narazil na obojí). Taktéž jsou výborná jména na klasických Young Guns. Rookie Retrospective je moc hezký inzertní set, jersey (i když ne v moc dobrém stavu) velmi potěšila. Jméno na Dazzlers je také fajn.

Po večerech pracuji na webu, který by sloužil jak pro prezentaci mé sbírky, tak zároveň jako archiv breaku boxů či balíčků. Stále pracuji na celkové koncepci ale pro tento break jsem se rozhodl jeden index zveřejnit. Na stránce naleznete stručné hodnocení obsahu boxu (ikona šipky rozbalí text) a výběr (skeny karet) toho nejlepšího. Kliknutím na jednotlivé záložky můžete obsah třídit (Canvas, Young Guns apod.) či si zobrazit veškerý zveřejněný obsah. Web by měl jet i na mobilu (i když jej stále ladím).

http://karty.nice-web.cz/rozbalovacka.html

Fotky karet přidávám i sem.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

(pozn. Josh Norris je Clear Cut)
Děkuji za pozornost.
Naposledy upravil(a) Svejky dne stř 09. pro 2020 10:00:33, celkem upraveno 1 x.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey Hobby Box

Příspěvek od Lukyn55 »

gratulace, to jsi měl úplně epické plnění .. Pasta Dazzlers, jersey, YG canvas, YG clearcut a k tomu Alex? to je neuvěřitelné štěstí .. a náhodou jersey vypadá pěkně, vypadá, že tam je nějakej šev, nebo minimálně byla nášivka,tak to aspoň není jen čistá barva .. fakt super ;)
Naposledy upravil(a) Lukyn55 dne úte 08. pro 2020 23:17:37, celkem upraveno 1 x.
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Svejky
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: 2020-21 Upper Deck Series 1 Hockey Hobby Box

Příspěvek od Svejky »

Ano, vypadá to jako pozůstatek nášivky. Plnění boxu také považuji za šťastné a mám z něj velkou radost. :-)

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2020“