Před pár týdny jsem vyměnil cirka tisíc, především řadových karet, za které jsem si mimo jiné vybral i tento Hobby box. Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat za bezproblémovou výměnu a zároveň se pochlubit obsahem, který se dle mého nadmíru vydařil.
Za mě se povedlo jméno jak na YG Canvas, tak na YG Clear Cut (super že jsem v boxu narazil na obojí). Taktéž jsou výborná jména na klasických Young Guns. Rookie Retrospective je moc hezký inzertní set, jersey (i když ne v moc dobrém stavu) velmi potěšila. Jméno na Dazzlers je také fajn.
Po večerech pracuji na webu, který by sloužil jak pro prezentaci mé sbírky, tak zároveň jako archiv breaku boxů či balíčků. Stále pracuji na celkové koncepci ale pro tento break jsem se rozhodl jeden index zveřejnit. Na stránce naleznete stručné hodnocení obsahu boxu (ikona šipky rozbalí text) a výběr (skeny karet) toho nejlepšího. Kliknutím na jednotlivé záložky můžete obsah třídit (Canvas, Young Guns apod.) či si zobrazit veškerý zveřejněný obsah. Web by měl jet i na mobilu (i když jej stále ladím).
http://karty.nice-web.cz/rozbalovacka.html
Fotky karet přidávám i sem.

(pozn. Josh Norris je Clear Cut)
Děkuji za pozornost.