Na portrétech se poštěstili kluci z Toronto a Kakko.

Cavnasky úžasný, všechna jména super, hlavně se mi líbí fotky Pietrangela a Manthy.

Blue Border paralelka Upadatu O-Pee-Chee je 1:120 a já ji chytil rovnou s Marquee Rookie, přičemž Heinola není vůbec špatné jméno. Myslím si, že kluk letos ukáže, že si zaslouží místo v prvním týmu Jets. A navrch jsem chytil ďábelské mladé pušky Hughese a Guseva.

Zadařilo se. Nick Suzuki. Velká spokojenost a radost. Poslední sezóna mu vyšla náramně a těším se, co předvede v nové. Další velmi slibní hráči Dobson a Lafferty, Brännström taky ukazuje slušný potenciál.

A měl jsem pořádnu porci štěstí na Rookie Materials při plnění 1:55, kde jsem chytil pana nejvýše draftovaného, jedničku Jacka Hughese. Pořád mu věřím, že se oklepe a dokáže, že byl tak vysoko právem.

Všechny karty z toho boxu půjdou do nabídky na Absolute Card Collector pod hlavičkou účtu Absolute Card Collector. Kdo bude mít zájem, předem ho odkazuji, aby mířil tam, budou tam k prodeji. Měnil bych jedině v případě nabídky za Filipa Zadinu.
Přemýšlím, že bych zkusil štěstí ještě jednou a vzal tento Retail znovu. Chtěl bych ještě jednoho Záďu do samostatné sbírky českých Young Guns.