Bianconero píše:Věřím, že u Staturek půjde Pastova cena ještě nahoru a McDavid je stabilní držák. Cenově to vychází celkem obstojně. Zaplatíš 2800 Kč a máš šanci 1:10, že trefíš jeden z TOP 3 hitů. Tady si vyšel ještě dobře, když sečtu cenu karet, dostaneme se na 1200 Kč, což je pořád pěkný. Jsou "high-end" boxy, které ti nevrátí ani 1/5 vložené částky. Tady máš takřka polovinu částky, což není k zahození. Plechovka pěkná a to se taky počítá.

Jen upravím, že tentokrát stál 2999,- Kč a nezapomínal bych hlavně na Kostina. I když samozřejmě sběratelsky nejméně lákavé, je to verze Inscribed, defacto /50 (prvních 50 ks je podepsaných s datem). Hodnotou z těchto 3 karet určitě nejsilnější. Tipuji okolo 1000, -Kč určitě.
Co je pro mě velmi zajímavé u každé série. Na mail či messenger dostáváme pochvalné zprávy od lidí, co neměli hlavní hit (o hlavním hitu jsem zatím neslyšel ani o jednom).
A na veřejnosti dostaneme vždy ceres. Ale už jsem si na to dávno zvyknul. Co se týče Elektrikáře, tam oprávněně. Projížděl jsem si všechny fotky a prostě chytil zřejmě to úplně nejslabší. Ohraňuji se ale proti názoru, že dovnitř strkáme jen karty, které nám tu leží a nebyli bychom je schopni prodat (u elektrikarovo plechovky). To je absolutní nesmysl, založený na nějaké domněnce. Vzhledem k tomu, že jsme dnes odesílali poslední plechovky, a vím, že hodně lidí je má pod stromek, nebudu zveřejňovat obsah. Ale mohu třeba Tieovi, kterého mám na messengeru, poslat kompletní obsah a může sám říci, jak to vidí. My týdně rozbalujeme spoustu produktů, víme, jak vypadá průměrný dnešní produkt. Ale obhajovat se dál nebudu. Ti, kdo otevírají hodně, moc dobře ví, o čem mluvím.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.