2018-19 SP Authentic

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2020.
Odpovědět
pvonv
Zkušený
Zkušený

2018-19 SP Authentic

Příspěvek od pvonv »

Box na který jsem si dlouho brousil zuby je 2018-19 SP Authentic. Zejména kvůli Cirellimu. Úplně nejraději bych vytáhl Future Watch Auto Patch /100. Jestli se to povedlo bude zřejmé po srolování na konec příspěvku. O tomto boxu jsem dlouho přemýšlel. Plusy byly jednoznačné. Krásné řadové karty, možnost vytáhnout karty do hlavní sbírky Cirelliho, výborní nováčci v ročníku, minimálně dva podpisy atd. Zápory jsem si žádné nepřipouštěl.

Tak jdeme na to.

Jak jsem uvedl výše nádherné řadové karty.

Obrázek

UD Updaty

Obrázek

Red Parallels

Obrázek

Rookie Year Milestones

Obrázek

Authentic Moments

Obrázek

Retro Draft Picks

Obrázek

Spectrum FX

Obrázek

Potud by si člověk řekl, že se jedná o klasickou náplň a od teď přijdou pecky.

Talk začínáme pozvolna.

Spectrum FX Future Watch Level 3

Obrázek

Future Watch bez podpisu

Obrázek

Young Guns Update

Obrázek

Podepsaná Future Watch

Obrázek

A Sign of The Times

Obrázek

No pokud si stejně jako já říkáte, kdy už přijdou ty pecky, tak ty nepřijdou. Více již v boxu nebylo.

Když jsem box otevřel, rozbalil a uviděl tohle, byl jsem neskutečně zklamaný. V Checklistu je tolik nádherných karet s tolika exkluzivními jmény a mně se povede toto. Naprosto mě to odradilo od koupě letošních SP Authentic. Nicméně s určitým odstupem se asi nedá hodnotit úplně negativně. Karty jsou krásné, poměry vkládání u některých taky ujdou, jen tomu chybí třešnička v podobě lepších jmen. Myslím, že lepší jméno na podpise by si box zasloužil a vystřelilo ho do plně jiných výšin. Takhle bych ho nebral ani do Group Breaku :lol:

Jenda42
Hvězda
Hvězda

Re: 2018-19 SP Authentic

Příspěvek od Jenda42 »

ahoj, já SP Authentic otevírám pravidelně a je to poslední dobou bohužel strašlivá loterie. Záleží co sbíráš a proč si ten box kupoval. Je fakt, že "riskovat to kvůli jednomu hráči" tak to není úplně šťastný produkt, protože takovýhle boxy se tu prostě vyskytují. Já třeba kompletuji skoro celý set, včetně Future Watch Auto, nebo třeba v tomto ročníku se mě moc líbily ty Millestone. Takže já bych se uklidňoval tím, že okej Sikura do sbírky, Lee(ho) půjde vyměnit, SoTTky hodně lidí sbírá. Za Millestonů bych byl nadšený do sbírky, Momenty taky dobrý pokud bych je ještě neměl. Spectrum FW level 3 se vždycky vyplatí. Ale to prostě musíš být zběratel Authenticů.
Každopádně, kdyby jsi chtěl něčeho "zbavit" napiš, ale dopředu říkám, že žádného Anthonyho nemám, bohužel.
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO

ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek

SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu

humajz
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od humajz »

SPA nemusím.. šance na dobrý podpis rovna pomalu nule a nemám rád tunu zbytečných karet jako ty Series update a červené paralelky taky zbytečnost... pro mě je tento produkt tuna zbytečně potištěného papíru...
San Jose Sharks Hertl
Češi

pvonv
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od pvonv »

Tak předně musím říct, že Jendovi se určitě ozvu :)

Jinak co se týče očekávání, tak hlavně mě zajímaly řadovky, které jsou podle mě jedny z nejhezčích napříč všemi sériemi. Red paralelky jsou taky super, pak ty inserty se dají přežít (alespoň jsou karty na výměnu), do toho se může podařit extra pecka a k tomu všemu dva podpisy. Která série to dnes nabízí.

Zase na druhou stranu se za cenu toho boxu nechala koupit karta z The Cup Cirelliho Rookie Auto Patch Gold /24. Nicméně pořád mám radši otvírání, než čekání na jistou, která nemusí přijít, jak jsem se sám v posledních dnech při nákupu na ebay přesvědčil...

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2020“