2016 Panini Donruss Football Blaster Box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2020.
Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

2016 Panini Donruss Football Blaster Box

Příspěvek od Bianconero »

NFL mě poslední dobou vážně baví a když si pustím zápas, rád si něco rozbalím, což je dost nákladné a návykové. :D Včera jsem dokoukával ještě zápas Dolphins s 49ers z minulého týdne a u toho jsem si rozbalil Blaster box z roku 2016. Dělal jsem si zálusk na Rated Rookies a zejména jména jako Prescott, Goff, Elliott, Thomas a Drake.

Obrázek

Na úvod ukázka řadovek, které jsou opravdu nádherné.

Obrázek

Další v pořadí jsou inserty, tady se zadařilo z pohledu Colts.

Obrázek

Pět klasických RC karet.

Obrázek

Vzápětí hned kvartet Rated Rookies.

Obrázek

A teď pomyslné "bramborové místo" pro Chrise Moora z Ravens na Rookie Threads jersey.

Obrázek

Na třetí místo jsem zařadil running backa Kenyana Draka z mých oblíbených Dolphins. Je fajn, že když už ho vyměnili, šel do mého druhého oblíbeného celku, a sice Cardiinals, kde teď působí.

Obrázek

Na druhém místě mám wide recievera Larryho Fitzegeralda, právě z již zmíněných Cardinals. Hrající legenda klubu i celé NFL.

Obrázek

A první místo patří Rated Rookie kartě quarterbacka Jareda Goffa z LA Rams.

Obrázek
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Buri 26
Hvězda
Hvězda

Re: 2016 Panini Donruss Football Blaster Box

Příspěvek od Buri 26 »

Nazdárek Marťas, a kde je video??? Chápu někdy si chce člověk rozbalit boxik jen tak pro sebe v klidu. Jinak parádní box. Poslední dobou NFL hodně sledují koukám na sestřihy skoro všech zápasů. Asi to brzo dopadne tak že taky nějaký blaster objednám. Díky za break a budu se těšit na další video od tebe
*gc*

Bianconero
Legenda
Legenda

Re: 2016 Panini Donruss Football Blaster Box

Příspěvek od Bianconero »

Díky za odezvu, Marku. :wave: Po letech mi tak trochu odešel telefon do věčných lovišť a tak jsem byl nucen koupit nový. Takže nějaký čas jsem nemohl točit a navíc finanční injekce do nového zařízení taky trochu přiškrtila rozpočet. A tohle jsem si fakt chtěl užít jen tak u fotbalu. Video snad nějaké zase brzy bude. ;)

Tak to je paráda, že ses do toho takhle pustil. Těším se, až něco loupneš a můžeme něco vyměnit. 8-)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2020“