zase se mi po nějaké době povedlo zlanařit pár lidí a něco menšího si otevřít a myslím, že se to v celku i povedlo.
1. Box Pacific Adrenaline 2001/02 Hobby
Box který už jsem několikrát otvíral, ale Broďas na Blade Runners se mi stále vyhýbá

Jediné mínus tohoto konkrétního bylo slabší jméno na Premiere Date /62, kterou jsem ani nedal na fotku ... Jsy Jágra, Rc Datsyuka a Chris Drury Blue /62 se ale počítaj ...

2. Box Pacific Omega 1997/98 Retail
48 balíčků po 8 kartách což je neskutečná nálož na dnešní dobu, karty lehce slepené ale nic hrozného ... v každém balíčku Dark Gray Paralel a hlavně v první půlce padali samá super jména (Gretzky, Roy, Lindros, Kariya, Yzerman ....) .. pěkný inserty ... jediné mínus slabší jméno na Ice Blue ..

3. Box UD MVP 1998/99 Retail
První ročník MVP patří k těm nejoblíbenějším a jestli to měl být Retail, tak i tak je to dobrá otvíračka, spousta insertů a Silver Script Paralel ... jen škoda, že se nepovedla alespoň jedna Goldka /100 ... jinak taková zajímavost, že v jednom balíčku se povedli dokonce tři inserty za sebou, takovej balíček si koupit jako malej, tak skáču metr vysoko

4. Box Upper Deck Series 2 1998/99 (prý) Hobby
No tak tady přišlo asi jediné zklamání, tohle jestli měl být hobby box, tak nevím ... nejdražší box a nebylo v něm skoro nic

5. Box Bowman YoungStar 2001/02 Hobby
Co mě u tohohle boxu překvapilo asi nejvíc, byl fakt, že tam nebyl ani jeden Insert

6. Box Ultimate Victory 1999/00
Tenhle box naprosto předčil mé očekávání ... Spousta insertů ... Paralelka Gretzkyho se subsetu Legacy ... /100 John Leclair ... a celé to podtrhla v posledním balíčku Game Used Stick Maurice Richarda ...

7. Box ITG Update Series 2001/02
Směsice všeho možného od ITG ... ale spousta čechů na RC kartách ... sice se nepovedla Memo ... ale 5 podpisů to zcela vynahradilo ... navíc Bill Barber na Parkhurst a podpis Edieho netaháte každý den

A vše zakončil box Beehive, který byl taky hodně slušný ... Oversize podpis Erica Staala ... + další dva podpisy navíc a Jsy Toivonena ... plus samožrejmě RC Malkina se taky počítá

Toť pro dnešek vše ...
Kdyby se někdo nudil a chtěl kouknout i na videa tak může zde ...
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 8ZH78oFRx4