Moc vám kluci děkuji za hodnocení a názory k videu. Nebudu vám tady asi všem odepisovat, ale rozhodně jsem rád, že vás asi moje videa aspoň trochu baví a já na svém konceptu nehodlám nic moc měnit, rád se kartami pokochám, když vytáhnu kartu hráče, nebo týmu, kteří mi nejsou slušně řečeno sympatičtí, tak to prostě řeknu na plnou hubu, i když vlastně ne úplně naplno, protože se na to mohou dívat i děti a třeba tady u Tkačaka by to bylo možná trochu horší, než jsem to podal.

Prostě to povídám tak nějak od srdce, jako kdybychom to otvírali někde spolu, jako třeba nedávno kluci z ACC. Vím, že třeba nemám úplně nastudovaný různé poměry vkládání a všechny názvy karet, jako třeba Bianco na svém kanálu, který to zase jede takovým tím serióznějším způsobem, což je taky paráda, protože od něj se zase člověk třeba aspoň něco dozví, což se ode mě zase tak čekat nedá.
Každopádně ještě jednou děkuji všem, kteří si udělali čas, koukli na moje video a snad si co nejdřív budeme moct psát o těch následujících!