RETAIL BOX:

RETAILy bych řekl, že šly nahoru. Sice to asi není na koupi boxu, ale na koupi balíčku, SUPER!!! Slušné plnění, 17 lepších karet, jen v sedmi jsou pouze řadovky. Za mě palec nahoru. Výrazný posun, dříve to plnění bylo o dost horší.
1. HOBBY BOX

Bohužel hned box, kde byl slabý podpis a hokejka Gulaš sice jméno super, ale kousek stick slabý. 1/1 Sedlák asi dobrý, mně osobně paralel 1/1 moc neberou, ale samozřejmě 1/1 potěší vždy. Za mě slabý box.
2. HOBBY BOX

Unique Růžička samozřejmě super, Furch /5 taky, 1/1 Kašpar asi slušný. Dobrý box.
3. HOBBY BOX

Super box, takhle bych si představoval plnění za tuto cenu. Dva podpisy, jen čemu bych se určitě vyvaroval, 2x hit stejného hráče, to opakovaně kritizuji u UD. Ale super.
4. HOBBY BOX

Taky slušný box, ale podruhé Růža, a podruhé Jaškin... Ze 4 boxů.
Hodnocení.
Přiznám se, že jsem byl z plnění a z produktu celkově dost skeptický již dopředu a rozbalení můj názor ani s 3-denním odstupem moc nezměnilo.
Krásné jsou inserty golmanů GOALIE SCHOOL. Naživo vypadají mnohem lépe karty Best Captains, ale i tak ta grafika je taková nudná, přesto náhledy vs. realita - výrazně lepší. Co jsem ale naprosto nepochopil - a vůbec jsem nevěděl, že to tak je.
Inserty limitované vs nelimitované jsou stejné. Já jsem myslel, že je 6 verzí, ale ony jsou defacto 3. Protože stejné jsou limitované i nelimitované, alespoň tam rozdíl nevidím.
Nechápu, jak bych jako sběratel, měl chtít kartu purple stejnou, jen oraženou limitem. nebo je tam něco, co nevidím?

Tomu jsem neporozuměl.
Kousky memo - sérii nezachrání podle mě, ty kousky co jsme vytáhli my, mně nijak neoslovily. Na jedné nám dokonce chybí limit. Nevím, zda záměrně. Osobně bych je nechal podepsat, alespoň 5, 10 ks od každé. To by byla úplně jiná písnička.
Klasické podpisy jsou na hodně slabém materiálu, taková laciná karta naživo.
Unique Generation perfektní. Ale bez ní jsou boxy prostě slabé.
Co mi vadí a kritizoval jsem to u výrobce opakovaně, když rozbalíme větší množství boxů, opakují se stejné hity. Viděl jsem další dvě rozbalení, a měli to tak taky, viděl jsem 10 boxů (jako že case, protože snad bylo garantováno vše na 10 boxů) a tam 3x stejný podpis. I proto jsem skončil na 4. boxu. Měli jsme to tak před 3, 2 lety i loni.
Pro mě osobně a nechci vůbec sérii hanit, repre představuje obrovský potenciál, který zůstává nevyužit. Hobby určitě příští rok rozbalovat nebudeme. U výrobce tyto nedostatky kritizuji opakovaně, pořád nevyslyšeno.
Jinak když si budete chtít koupit 1 box, tak myslím, že slušná koupě a pokud budete mít box, kde bude Růža Unique a Jaškin, proč ne, to nemůže nikoho urazit. Jen řadovky mají skoro všechny takové divné rohy, trochu poničené, jsou poměrně kvalitní, silné, asi je to způsobeno tím laminem.
Určitě bych plnil casy, tak jako třeba OFS či UD. A vyvaroval se všem chybám - chyby limitace, text u Game Dated Moment Martina Straky. Je to jedna série za rok, to by se stával nemuselo...
Za mě 6/10.